killdozerfire
Aktivan član
- Poruka
- 1.110
tko se izvukao, izvukao se, sad ide ciscenje ruskih jazbina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo jos jednog koji ne zna IstorijuTako je brate. Naprcali smo im se majke ustaske u toj akciji Una 95.
U Akciji Una, 10.000 elitnih NATO ustasa u punoj snazi je napalo 1500-2000 branilaca ove tri opstine od koji su vecina bili stariji od 40 godina.
I kao u bici kod Termopila pobedili su 5 puta jacu oruzanu silu i sprecili ustase da zauzmu Prijedor, Gradisku, Novi Grad, Kostajnicu i Dubicu i da ponovo izvrse genocid nad srpskim narodom Krajine kao sto su to ucinili od 1941-1945.
Donjeckog aerodroma???? Pa kako?Ukrajinske pozicije nedaleko donjeckog aerodroma.
![]()
Ne znam ali i nebitno.Знаш ли зашто су кренули масовни протести у исламској републици Ирану?Прогулгај Mahsa Amini.
Nisi valjda mislio da su ih pretopili i napravili milijune AK 74 da trunu u skladištima.
Ko je u tom činu imao interes?Nisam ja,nisi ti,nije on,nismo mi.
Ko je probuža plinovod ?
Šta kako? Nedaleko od donjeckog aerodroma, šta je nejasno?Donjeckog aerodroma???? Pa kako?
Rusija ima najveci kontigent oruzja masovnog unistenja i najbolju raketnu tehnologiju da to oruzje isporuci na pravu NATO nacisticku adresu.
Videces sta ce da se desi u danima koji dolaze kad popasete termonuklearnu bombu.
Kmecaces ovde kao svinja pred klanje a ja cu doci da ti kazem "Pa lepo smo vas upozirili sta vas ceka NATO ustasijo"
Pa oruzje koje ne koristis ne vredi nista. Krajnje je vreme da Rusija upotrebi svoj nuklearni kapacitet, i pokaze zapadu sta ga ceka i da se ne sali i da je ovo borba do istrebljenja - vaseg ili naseg.
Malo je to dok nije ovoliko, ne priznajem referendum97% na referendumu. Jel plačete?
Da ti pozajmim neku knjigu iz Istorije?
Ribe, znas one sabljarkeNisam ja,nisi ti,nije on,nismo mi.
Ko je probuža plinovod ?
To su ljudi koji su samostalno otisli ko dobrovoljciDa kako da ne. Zato ovaj britanac vuce mrtvog americkog vojnika na frontu. Jer vas tamo nema.
Imate na desetine hiljada mrtvih placenika NATO pakta. NA desetine hiljada.
A ukropi do sada imaju preko milion sto mrtvih sto sakatih do kraja zivota.
To priznaju i sami ukro generali koji kazu da dnevno gube 1000-2000 vojnika na frontu.
Tvoj Vucic je ovom desno uveo sankcije
Ne mogu da provalim sa ove fotke da li je 47 ili 74.
U stvari napravili su milione AK-74, pa mi sad stvarno čudno ako dele AK-47.
Ма да ли је могуће да Тихи не зна коју пушку користи руска војска.Rusi koriste AK-74.
Već skoro 50 godina.

AK47 su to, vidi se po kompenzatoru trzaja/skrivaču plamena i po starim kundacima od drveta. AK 74 su imali plastične dijelove umjesto drveta i drugačiji dizajn kundaka. Iako su viđeni i AK-47 sa kundakom od Ak 74.Ne mogu da provalim sa ove fotke da li je 47 ili 74.
U stvari napravili su milione AK-74, pa mi sad stvarno čudno ako dele AK-47.
Da,Na štetu EU država da, odnosno njihovog stanovništva. Ali koju konkretno štetu NATO ima od ovog?
Vojni budžeti skaču u nebesa, lova se upumpava u vojno-industrijski kompleks, mogu da testiraju oružja, borbene taktike i tehnike na živim Rusima bez sopstvenog rizika, novi članovi se priključuju, a ne sumnjam da će ispod žita mnoga zakonska ograničenja koja su sprečavala nadzor sopstvenih građana, špijunažu "neprijateljskih država" i slično, da nestanu pod plaštom "ruske opasnosti".
batice izgleda imamo različite izvore informacija..ne zanimaju me vesti sa BBC , CNN a, instituta za rat sa sedištem u Londonu i ostale fabrike laži.. informišem se isključivo iz Ruskih izvora i iz direktne komunikacije sa mojim prijateljima u Rusiji

Znači ukri praktično u gradu.Šta kako? Nedaleko od donjeckog aerodroma, šta je nejasno?
odosmo svi u PMШта ме брига шта тврди неки лудак попут тебе. Нема сигурне нуклеарне размене, па макар и једностране. Није ово Јупитер већ једна мала планета.
Tvoj Vucic je ovom desno uveo sankcije
Jel se stidis, i zasto ne