Amuletum
Poznat
- Poruka
- 9.796
Ко комунизам, овај пут ће сигурно да ради веруј ми брт.Krčkaju se fašisti u kotlićima,ovo je sada vo na ražnju....
Kurcosvirač i ekipa ....THE END
Овај пут Руси знају шта раде, веруј брату.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко комунизам, овај пут ће сигурно да ради веруј ми брт.Krčkaju se fašisti u kotlićima,ovo je sada vo na ražnju....
Kurcosvirač i ekipa ....THE END

Dobice tvrtka izgleda....Odnosno putka ce da skenjaju njegovi.Nece vratiti i zabole ih bas dal im neko priznaje ili ne. Jesu vratili Krim? Pa nisu niti ce ikada.
Jedino kako moze Rusi da izgube te teritorije jeste da budu porazeni u ratu, al mislim da to nece dozvoliti po cenu nuklearnog udara na smrdljivu Ameriku.
Jer ako Rusi sebi dozvole da ovaj rat izgube , oni prestaju da budu supersila.
Za Ruse ovaj rat je biti ili ne biti i zato ce ga i dobiti.
ne vredi mu objašnjavati... isprani mozgovi brtPa aerodrom je praktično na periferiji Peskija. Pogledaj malo mape. Trebalo bi da znaš koja područja drži Ukrovermaht na periferiji Donjecka pre nego šta počneš da trabunjaš.

Ko je to "nismo"? Ko je to vi?Mi diskutujemo ali nismo jos odlucili da dignemo zid i na njemu bodljikavu zicu prema Rujama i Belorusima, celom duzinom granice i to ce da zatvorimo kavez i dovidjenja nek stoka zivi u rezervatu
Takav je sentiment. Poljaci su za, Baltik je za, Orbana ce da sklonimo i Rumuni i Bugari ce morati
Nisam ja,nisi ti,nije on,nismo mi.
Ko je probuža plinovod ?
Аеродром је на линији још од 2014, ништа чудно, у праву си.Pa aerodrom je praktično na periferiji Peskija. Pogledaj malo mape. Trebalo bi da znaš koja područja drži Ukrovermaht na periferiji Donjecka pre nego šta počneš da trabunjaš.
U sedam mjeseci Rusi tamo nisu mrdnuli? Svjetska sila!Pa aerodrom je praktično na periferiji Peskija. Pogledaj malo mape. Trebalo bi da znaš koja područja drži Ukrovermaht na periferiji Donjecka pre nego šta počneš da trabunjaš.
Pre cete vi stoka da skapavate,a bas bi voleo da dignete zid bilo bi mi dragoMi diskutujemo ali nismo jos odlucili da dignemo zid i na njemu bodljikavu zicu prema Rujama i Belorusima, celom duzinom granice i to ce da zatvorimo kavez i dovidjenja nek stoka zivi u rezervatu
Takav je sentiment. Poljaci su za, Baltik je za, Orbana ce da sklonimo i Rumuni i Bugari ce morati
pa ako nisu gde je problem da se nato fašisti malo umešaju i pomognu ukrajini da povrati okupirane teritorije??U sedam mjeseci Rusi tamo nisu mrdnuli? Svjetska sila!
Od početka oni znaju šta rade a počeli su pre 20 godina.Ко комунизам, овај пут ће сигурно да ради веруј ми брт.
Овај пут Руси знају шта раде, веруј брату.![]()
Bilo je i vrijeme.To je ujedno i odgovor tko je sabotirao st1 i st2 i to sve u cilju postizanja kratkoročno veće cijene plina.
Као Вучић што зна шта ради. Нема планери смо за пример.Od početka oni znaju šta rade a počeli su pre 20 godina.
Nemoj, nece citati a verovatno nece ti ni vratiti, znas posto je pelet.Da ti pozajmim neku knjigu iz Istorije?
Ti fašisti su spasili tvoj SSSR u 2.sr.pa ako nisu gde je problem da se nato fašisti malo umešaju i pomognu ukrajini da povrati okupirane teritorije??
Неће укинути санкције. Обриши сузе и издувај нос.CIA masivno deindustralizuje EU i Nemacku pride
A oni nek i dalje ljube Bajdenov pimpek

Bilo je i vrijeme.To je ujedno i odgovor tko je sabotirao st1 i st2 i to sve u cilju postizanja kratkoročno veće cijene plina.
Ispisaj se na vucica ako smes?Prdnem ti na Bajdena i ispisam ti se viktoriji nuland u usta.
Uvek cete vi NATO zlikovci biti omrznuti kod nas
znam baticeTi fašisti su spasili tvoj SSSR u 2.sr.