Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece vratiti i zabole ih bas dal im neko priznaje ili ne. Jesu vratili Krim? Pa nisu niti ce ikada.

Jedino kako moze Rusi da izgube te teritorije jeste da budu porazeni u ratu, al mislim da to nece dozvoliti po cenu nuklearnog udara na smrdljivu Ameriku.

Jer ako Rusi sebi dozvole da ovaj rat izgube , oni prestaju da budu supersila.

Za Ruse ovaj rat je biti ili ne biti i zato ce ga i dobiti.
Dobice tvrtka izgleda....Odnosno putka ce da skenjaju njegovi.

Nema struje u Odesi VEC DANIMA :klap:

Radnje zatvorene. Rokaj kokaj . A zima tek treba da stigne.

Ne mozes podici pare na bankomatu, ne mozes platiti karticom , kad nema struje - sve se raspada :maramica:

Amerikanac smrdljivi u Odesi kaze da ima samo jos 20% baterije - A NEMA STRUJE NI MOGUCNOSTI DA NAPUNI TELEFON :lol:

Mi diskutujemo ali nismo jos odlucili da dignemo zid i na njemu bodljikavu zicu prema Rujama i Belorusima, celom duzinom granice i to ce da zatvorimo kavez i dovidjenja nek stoka zivi u rezervatu

Takav je sentiment. Poljaci su za, Baltik je za, Orbana ce da sklonimo i Rumuni i Bugari ce morati
Ko je to "nismo"? Ko je to vi?
Jedna klasična rasistička izjava. Ako je citat - čiji je, a ako je tvoja izjava, jadna ti majka koja te othranila i tako vaspitala.
Jadna je i ova moderacija koja ne reaaguje na ovakve postove.

Mi diskutujemo ali nismo jos odlucili da dignemo zid i na njemu bodljikavu zicu prema Rujama i Belorusima, celom duzinom granice i to ce da zatvorimo kavez i dovidjenja nek stoka zivi u rezervatu

Takav je sentiment. Poljaci su za, Baltik je za, Orbana ce da sklonimo i Rumuni i Bugari ce morati
Pre cete vi stoka da skapavate,a bas bi voleo da dignete zid bilo bi mi drago
Pocecete da jedete jedni druge jerbo nema razvitka bez jeftine energije samo napred

BREAKING Gazprom cuts off all gas supply to Europe through Ukraine.

Fduqia-XoAIe-f8
Bilo je i vrijeme.To je ujedno i odgovor tko je sabotirao st1 i st2 i to sve u cilju postizanja kratkoročno veće cijene plina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back