TTokarev
Poznat
- Poruka
- 9.652
Kupili iz Severne Koreje...kaze Dragan Shormaz.Gde su sad vojni stratezi sa foruma koji su govorili da Rusija nema resursa ni oruzja?
A sad odjednom pola miliona vojnika pod oruzjem?
Ne idu prackama na front

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupili iz Severne Koreje...kaze Dragan Shormaz.Gde su sad vojni stratezi sa foruma koji su govorili da Rusija nema resursa ni oruzja?
Ne idu prackama na front

Nece biti nista sto normalan covek ne zeli da se desi.Ma 3 miliona , sve sami krezubi ...
Topovsko meso , samo gledaj šta će biti.
A nema tih 100 000 Severnokorejaca koje su navodno Rusi mobilisali za rat u UkrajiniKupili iz Severne Koreje...kaze Dragan Shormaz.
![]()
Koje ozbiljne drzve? Nijedna. To sa Muhamedom Alijem bila je u pitanju presuda, pa se opet ispostavilo da je bio u pravu i da je taj rat bio nepotreban.z
Ozbjiljne države tako rade - pa i Mohamed Ali je odležao zbog Vijetnama…
Ma sta cu tebi da se pravdam, koji ocigledno ovamo siris neku svoju propagandu?Ти дефинитивно немаш појма о томе шта се дешава, узроци и последице!
Довољна је твоја прва реплика:"A pre 8 godina - isto rat? Pa malo odmor?"
На који рат конкретно мислиш и дефиниција?
Оно што је евидентно, још 2007 на конференцији у Минхену, Путин је упозорио куда води политика ширења НАТО. Већ следеће године добио је рат са Грузијом. 2009 на конференцији у Букурешту, и поред свих упозорења, НАТО УПУЋУЈЕ позив Украјини. Украјина је одговорила гласањем за проруског Јануковича против владајућег про НАТО Јушченка?!
И наравно, НАТО није могао да дозволи да Јанукович заврши мандат. Организован је пуч!
И ти онда узмеш да коментаришеш? Шта си хтела да кажеш том репликом.
Онда кажеш:"Ne vodi se rat iz straha od napada, nego kad te neko napadne, nisi bas u pravu."
Када су то СРЈ, Ирак, Либија, Сирија, Авганистан напале САД и НАТО? Можеш ли ми то прецизирати? Значи, основ по коме су нападнуте поменуте земље?
Овде си искрена:"Ja ne vidim kako ovaj rat koji vodi Rusija nas "oslobadja"? Stavise, kvari nam trenutno jer napada jednu suverenu zemlju (nesto kao sto mi imamo na KiM)."
Да, ти заиста не видиш! Да ли је та суверена земља потписала два договора о мирном решењу проблема, "Минск1" и "Минск2"? Зашто нису хтели да спроведу договор у дело? Уместо преговора кренуло је масовно наоружавање и наставак убијања цивила у Донбасу и Луганску!
Да ли ти у опште знаш шта се овде дешавало и дешава? Према твојим коментарима, немаш појма!
Мени тек ти немаш шта да објашњаваш и још да оцењујеш моје знање.
Пробао сам већ пар пута да то објасним али, видим, јалова работа. Зато сам ти саветовао да баталиш политику о држиш се кухиње. Спремај зимницу, можда то знаш? О политици немаш појма!
Ispostavilo se da krezubi uglavnom glasaju i podrzavaju proamericke politicare. Uglavnom oni koji imaju svoje vilice podrzacaju Putina.Ma 3 miliona , sve sami krezubi ...
Topovsko meso , samo gledaj šta će biti.
U Ceceniji je bio najveci odziv,cak i 15 000 dobrovoljaca vise.Pogledajte prilog 1226284
Problemi u raju? Ajmo guzonje ruske, manite se tik toka i fejsa i hvatajte se oružja. Stiže zima. Prekrasan je osjećaj kada sjediš u rovu na - 20 i puška ti se zalijepi za prste. A ukrajinska zima je jakaaa
Lazna vest. Kadirov je taj koji promovise mobilizaciju i zastupa stav masovnog napada na frontu.Pogledajte prilog 1226284
Problemi u raju? Ajmo guzonje ruske, manite se tik toka i fejsa i hvatajte se oružja. Stiže zima. Prekrasan je osjećaj kada sjediš u rovu na - 20 i puška ti se zalijepi za prste. A ukrajinska zima je jakaaa
Pogledajte prilog 1226284
Sedim ja davno na polozaju, ukopao sam se u sneg, siba vetar. Minus 30 … puska mi se nije zalepila za prste. Krivo ti je , okPogledajte prilog 1226284
Tvoj pradeda je verovatno sahranjen kod StaljingradaSedim ja davno na polozaju, ukopao sam se u sneg, siba vetar. Minus 30 … puska mi se nije zalepila za prste. Krivo ti je , ok
ma gde bi cnn i ostala nacisticke gebelsove tv kuce lagaleОпет сте се примили на прву...
Finska granična služba potvrdila je da su videozapisi Rusa koji bježe od vojnog roka bili lažni. Stanje na granici je normalno.
Sve je to bila zapadna/ukrajinska dezinformacijska operacija.

Citiraš Klintonovu izjavu na proleće 1999-te?Da li misliš da se na zločine može i treba ćutati? Da li treba siledžiju tolerisati dok bije druge i čekati da mu ponestane žrtava pa da i ti dođeš na red?
Nije. Ali je preziveo 2 rata. Nemci su ga tukli i slali na prinudni rad. Partizani su ga tukli i opljackali. Sovjeti su mu uzeli sve po kuci sto je ostalo. Posle rata, komunisti su ga opljackali i poslali na goli otok. I preziveo je. Imamo tradiciju u porodici , generacijama i nemamo hipstere u familiji.Tvoj pradeda je verovatno sahranjen kod Staljingrada![]()
Prve snimke borbi ruskih rezervistaGde su sad vojni stratezi sa foruma koji su govorili da Rusija nema resursa ni oruzja?
Ne idu prackama na front
Interesantno je da u Čečeniji nema mobilizacije.12000 Cecenskih dobrovoljaca se prijavilo za regrutaciju.
Uvedu tako neki CNN spin, kao neprikosnovenu istinu i argument i onda na tome izgrade čitavu teoriju, vodeći računa da se pritom ne posvađaju sami sa sobom, što je čest slučaj.Kupili iz Severne Koreje...kaze Dragan Shormaz.
![]()
Realno je da će se Rusija raspasti.Već su republike počele da se koškaju između sebe.Боље ти је да читаш произвођача на паковању тоалет папира него да пратиш писање Британаца.
Ево, победиће Украјина, само што није.
Једино што нико нема одговор,како, на коју фору. Да, полагањем глупости може.
Исти су писали, тврдили, санкције бацају Русију на земљу за пар недеља! Врати се на почетак и подсети се твог омиљеног градива!
Rusija nakon 30 godina protestovanja protiv NATO ekspanzije danas ima izbor, da se bori odmah na susednoj teritoriji ili da sačeka deceniju i bori se na svojoj teritoriji. Rusija nije Srbija i ona aktivno štiti svoju bezbednost, nema šta više da čekaju.Ne vodi se rat iz straha od napada, nego kad te neko napadne, nisi bas u pravu.
Naša situacija je katastrofalna jer otimači naše zemlje su nas okružili, mi nemamo vojnu opciju nego samo međunarodno pravo. Do 2022 Zapad je mogao da se pravi lud i tvrdi da je sve to bilo ok, sada ne može jer kmeče kako je isti potez Rusije nelegalan. Ali ostatak sveta to gleda i jedna po jedna država povlači priznanje Kosova, jer svaka država ima neku takvu situaciju kući a Kosovo više nije "poseban slučaj" nego pravilo.Ja ne vidim kako ovaj rat koji vodi Rusija nas "oslobadja"? Stavise, kvari nam trenutno jer napada jednu suverenu zemlju (nesto kao sto mi imamo na KiM).
Mi smo našli način da se pomirimo sa tom agresijom i da prećutimo, jer više od toga ne možemo. Eno je Poljska poče da traži reparaciju od Nemačke nakon punih 80 godina ćutanja...Zasto Srba sa Kosova kad sam i sama bombardovana? Ali mi smo nasli nacin da izadjemo na kraj s tim, i zapravo trazimo ga na civilizivan nacin, a ne na ovakav divljacki. Bar se nadam.
Nemam sta da se ugledam na Rusiju.
Upravo sam sinoc objasnjavala da je to globalizam, ali ti nista ili nisi procitao, ili shvatio.
Čečeni su ispunili 2000% svoj primarni zadatak.Interesantno je da u Čečeniji nema mobilizacije.
Čečeni su ispunili plan 258% i bez mobilizacije.
Није требало да размијене оне који су осуђени.Онај ко осуђује ову задњу размјену Руса и Украјинаца подсјетио бих вас да је Израел је 2011 године размјенио заробљеног израелског војника Gilada Shalita за 1027 арапа укључујући преко 200 крвавих убица и организатора масовних терорситичких напада осуђених на доживотну казну.![]()
afganistan je ravniji i nema drveta i ima ih 10x manje pa ih nisu osvojili!Stavise, sto Rusima bude teze u Ukrajini sve vise ce se povecavati broj i mozda ce biti totaln vojne.
opet mešaš vremenski tok da bi pokušao da opravdaš svoj nakaradni stav.Citiraš Klintonovu izjavu na proleće 1999-te?
Mislio sam da ne voliš Klintona.