Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.922
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slušali budalu Dekija i ponadali se.Nego šta bi sa ruskom genijalnom taktikom. Ovdje su tvrdili rusofili prdili da ih Rusi puštaju. Spominjali su se neki kotlovi iz ere bitke za Staljingrad.
Ko radi taj i greši, ponekad se upeca na laž, nenamerno, za razliku od tebe.
Kad ste mogli vi Hrvati mobilizirat 200 tisuća ( hiljada) , niko se na zapadu nije bunio.Šojgu rekao mobilizacija na zapadu Rusije, a po snimkama samo sirotinja s krajnjeg istoka Rusije.
Nista,cekaju se rezervisti da debalansiraju stanje na frontu i isteraju Engleze u Argentinu,nista se ne sekiraj sve ce doci na svoje.Nego šta bi sa ruskom genijalnom taktikom. Ovdje su tvrdili rusofili prdili da ih Rusi puštaju. Spominjali su se neki kotlovi iz ere bitke za Staljingrad.
Tko prizna još pola mu se nadoda.Ko radi taj i greši, ponekad se upeca na laž

Sta je kocarica...

Nista,cekaju se rezervisti da debalansiraju stanje na frontu i isteraju Engleze u Argentinu,nista se ne sekiraj sve ce doci na svoje.
Ta mobilizacija tada je bila tiha, znalo se da se nešto događa, ali tek dva tjedna prije akcije su autobusne stanice odjednom u nedjelju bile pune vojnika u uniformama i njihovih obitelji na oproštaju. Bila je čudna neka atmosfera i vojnici koji se šale i opet oproštaji sa suzama.Kad ste mogli vi Hrvati mobilizirat 200 tisuća ( hiljada) , niko se na zapadu nije bunio.
I zato ste brzo i dobili rat protiv pojedinih plačipički , što opozicije tadašnje, što bogatuna, u Beogradu.
Ribarski brodSta je kocarica...![]()
Mama ti pričala?Ta mobilizacija tada je bila tiha, znalo se da se nešto događa, ali tek dva tjedna prije akcije su autobusne stanice odjednom u nedjelju bile pune vojnika u uniformama i njihovih obitelji na oproštaju. Bila je čudna neka atmosfera i vojnici koji se šale i opet oproštaji sa suzama.
Ribarski brod koji vuče mreže.Sta je kocarica...![]()
Nije bilo potrebe za mobilizacijom,no NATO je pojacao ljudstvo/tehniku na terenu i mobilizacija je samo rebalans stanja na frontu.Šta će takvoj supersili rezervisti. Jel nije ****** tvrdio kako specijalna operacija ide super uspješno i da nema potrebe za mobilizacijom
A jbg. Čečenci nakon malo intimnog druženja sa kozama, doćerali koze do kotlova i tako svršiše koze u kotliću.Nego šta bi sa ruskom genijalnom taktikom. Ovdje su tvrdili rusofili prdili da ih Rusi puštaju. Spominjali su se neki kotlovi iz ere bitke za Staljingrad.
I takvi nikakvi sa sve "izolir trakom" vam "pomeraju guzove" što bi rekli moji prijatelji sa onu stranu Drine.dronovi im imaju canon dslr za ljepilom na kontrolama (da se ne pomakne nesto) , ucvrscen cicak trakom a za rezervoar sluzi plasticna flasa. To je proizvod vojne sile koji kosta 100k $
Sta je kocarica...![]()
Doživio sam to. To ljeto su stalno letjeli vojni helikopteri iznad moje kuće na trening letovima, mi24 su bili senzacija kod djece.Mama ti pričala?