Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sto te sprijecava?

0x0.jpg
Zakon. Nece da mi daju dozvolu za slobodno nosenje atomatskog naoruzanja. Za zolju su me odbili , mislili su da sam lud. Mada je ona jako prakticna i ne zauzima puno prostora

Ruske majke u ocaju ispracaju svoje sinove na front. Istocni Sibir. Izvor: Index hr

Pogledajte prilog 1225981
Pogledaj kako su ih ispracale za pohod na Berlin.
Mislim da je svuda u svetu tako kada se ide u rat,moj stric je bio komandir stanice milicije svojevremeno kad je bio rat u HR,Bosni i 1999.svaki put je njegova majka ovako plakala kad je isao na ratiste.
S druge strane,moj pradeda koji je presao Albaniju i bio na Solunskom frontu,nista se nije znalo njemu,kad se vratio kuci popadali su u nesvest,jer su mislili da je poginuo.

Srbija mora pazit koliko će rusa ostat trajno živit u Srbiji da im se ne bi dogodilo ovo šta se dešava ukrajincima.
Moga bi im neki novi putin za 100 godina denacificirat potomke.
Tako se i nama Hrvatima dogodilo da smo primili Srbe koji su bježali od Turaka da se nasele na području krajine,pa su to svojatali ka svoj teritorij.
Historia est magistra vitae.......ali samo pametni nauče nešto.
🤣🤣🤣🤣🤣

Koga ste vi primili kad niste ni imali državu?
Poslednjih 100 godina vas je usralo kao nijedan narod na svetu.

Ukro vojni obveznik je mogao i da ubaci tu plastičnu flašu - čoveku je posao održavanja morala tehnički inferiorne strane koja je pod udarima krstarećih raketa non stop. Korišćeno u svim ratovima. Kao i one rakete, nestaju id Marta i nikako da prestanu…
Propaganda nzn sto bi kupovali Canon kamere ..mogli su je i rastaviti i uzeti ono što im treba a tako i smanjiti težinu..Međutim to onda nebi bilo ovako ubedljivo..

Pogledaj kako su ih ispracale za pohod na Berlin.
Mislim da je svuda u svetu tako kada se ide u rat,moj stric je bio komandir stanice milicije svojevremeno kad je bio rat u HR,Bosni i 1999.svaki put je njegova majka ovako plakala kad je isao na ratiste.
S druge strane,moj pradeda koji je presao Albaniju i bio na Solunskom frontu,nista se nije znalo njemu,kad se vratio kuci popadali su u nesvest,jer su mislili da je poginuo.
Ma lozi vas Pastuv... :hahaha:

Ukrainian troops shelled the village of Dvuluchnoye. As a result of a shell hit, a crater with a radius of 12 meters was formed. There are destruction. There are no victims or injured.

The governor of the Belgorod region Gladkov reports and publishes the footage.

IMG_20220922_183147_149.jpg

Nakon objave predsednika Rusije Vladimira Putina o delimičnoj mobilizaciji veliki broj Rusa odlazi iz zemlje, a spas od mobilizacije traže u onim zemljama gde im nije zabranjen ulazak. U roku od tri sata nakon Putinove objave sve avio-karte su rasprodate po basnoslovnim cenama. Samo u Srbiju narednih dana stiže oko 4.000 Rusa letovima Er Srbije. Cene karata su drastično skočile, a pominju se i cifre do 10.000 evra. Ne samo što su cene paprene već karte ne mogu da se pronađu.
Tekst iz Monda za neverne Tome. Kaze ovaj strucnjak da je tolika cena jer je EU ogranicila broj letova ER Srbije ,jedva su nam i ovo dozvolili.
Обична пропаганда. За толико број путника треба преко 300 летова а ЕрСрбија мало лети. Погледај из Москве за Београд:
ес.PNG

Слободно провери број летова па помножи са, по лету 150 људи (а319), 4000:150=26 недеља или пола године, под условом да су на лету све Руси и нико други?
Сад размисли, ако су и купили карте, нису одлетели и како онда беже?
Сад пробај да укључиш мозак и објасниш, ако су и купили да ли су и побегли?

Ја би нешто волео да опет код нас завијају сирене и то у пола два ујутро !!! Да аутошовинисти опет ридају у сузама и жале се јер се плаше смрти. Уживао бих у њиховом душевном болу. Али да бомбе падају горе по брду и шуми. Не мора нико да погине, само нека играју прозори од експлозија. Али овога пута да нема Милошевића килавог који ће све да потпише. Већ да се пита Бог и Русија.

Зато што је стварно укупно стање Русије прилично лоше.
Неупоредиво горе од представе коју о њеној снази имају овдашњи конзументи Спутњик пропаганде.
stanje u tvojoj tintari je očajno. prilažem kao dokaz tvoj post. a šta ti prilažeš za svoju tvrdnju?

IMG_20220922_183418_695.jpg

Extremely dissatisfied with yesterday's exchange. Even the whole situation is incomprehensible to me.

Whenever combat or tactical decisions were made, we, active participants in the special operation, were consulted. And here...

I understand that at the top in the Ministry of Defense and the FSB it is much more visible, but I believe that criminals recognized as terrorists cannot be exchanged for servicemen. I would understand if there was an equivalent exchange - a soldier for a soldier, an agent for an agent. We have a lot of prisoners of the Armed Forces of Ukraine, whom you change at least a hundred to one, they will still remain.

We completed the exchange on Ukrainian terms. It is not right. Our fighters crushed the fascists in Mariupol, drove them into Azovstal, smoked them out of the basements, died, got wounded and shell-shocked. The transfer of even one of these Azov terrorists should have been unacceptable. And therefore, it is not surprising that the fighters who liberated Mariupol and are now at the forefront draw their conclusion - do not take the Nazis prisoner.

By the way, those of the Nazis who insulted the honor of the Chechen people during their time in captivity fully answered for their every vile word, bitterly regretted and tearfully repented of their deed.

I repeat, the above is my personal opinion, and it does not affect our main unshakable principle in any way: any order of the Supreme Commander-in-Chief is executable!

Ukrajina dala ponudu mobiliziranim Rusima
Ukrajina je poslala poruku Rusima koji će biti prisilno mobilizirani i poslani na front.
Učinio je to savjetnik Volodomira Zelenskog Mihajlo Podoljak.
"Prisilno regrutirani Rusi koji ne želite sramotno umrijeti u stranoj zemlji, predajte se kad se ukaže prva prilika. Ukrajina vam jamči život i dostojanstven tretman. Prema Ženevskoj konvenciji, nećete biti izručeni Rusiji osim ako to ne želite", napisao je.

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back