- Poruka
- 12.133
Zakon. Nece da mi daju dozvolu za slobodno nosenje atomatskog naoruzanja. Za zolju su me odbili , mislili su da sam lud. Mada je ona jako prakticna i ne zauzima puno prostoraa sto te sprijecava?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zakon. Nece da mi daju dozvolu za slobodno nosenje atomatskog naoruzanja. Za zolju su me odbili , mislili su da sam lud. Mada je ona jako prakticna i ne zauzima puno prostoraa sto te sprijecava?
![]()
koja projekcija jbtAjde spremaj se za istocni front
Kriptovalute imaju potencijal za buducnost, ali koraju imati fizicko pokrice.Dobro, platiš 20% PDV kad kupiš čokoladicu. To ipak ne znači da je legalno koristi kriptovalute za izbegavanje poreza, još pritom tvrdiš da si ultra-patriota.
То је слика коју усташе већ седам месеци постављају за сваки траг дима на небу који се видиPa ovaj je pao jos 1997., ima li nesto svezije?
![]()
Bas ono pravi, koreni Sibirjaki...Ruske majke u ocaju ispracaju svoje sinove na front. Istocni Sibir. Izvor: Index hr
Pogledajte prilog 1225981
Pogledaj kako su ih ispracale za pohod na Berlin.Ruske majke u ocaju ispracaju svoje sinove na front. Istocni Sibir. Izvor: Index hr
Pogledajte prilog 1225981
Srbija mora pazit koliko će rusa ostat trajno živit u Srbiji da im se ne bi dogodilo ovo šta se dešava ukrajincima.
Moga bi im neki novi putin za 100 godina denacificirat potomke.
Tako se i nama Hrvatima dogodilo da smo primili Srbe koji su bježali od Turaka da se nasele na području krajine,pa su to svojatali ka svoj teritorij.
Historia est magistra vitae.......ali samo pametni nauče nešto.
Propaganda nzn sto bi kupovali Canon kamere ..mogli su je i rastaviti i uzeti ono što im treba a tako i smanjiti težinu..Međutim to onda nebi bilo ovako ubedljivo..Ukro vojni obveznik je mogao i da ubaci tu plastičnu flašu - čoveku je posao održavanja morala tehnički inferiorne strane koja je pod udarima krstarećih raketa non stop. Korišćeno u svim ratovima. Kao i one rakete, nestaju id Marta i nikako da prestanu…
Ma lozi vas Pastuv...Pogledaj kako su ih ispracale za pohod na Berlin.
Mislim da je svuda u svetu tako kada se ide u rat,moj stric je bio komandir stanice milicije svojevremeno kad je bio rat u HR,Bosni i 1999.svaki put je njegova majka ovako plakala kad je isao na ratiste.
S druge strane,moj pradeda koji je presao Albaniju i bio na Solunskom frontu,nista se nije znalo njemu,kad se vratio kuci popadali su u nesvest,jer su mislili da je poginuo.

Bježe oni i od moguće odmazde NATOa ako kepec ispali nešto što ne trena tamo gdje ne treba.Beze normalni iz nenormalne zemlje (da se razumemo nenormalno je putin)
Обична пропаганда. За толико број путника треба преко 300 летова а ЕрСрбија мало лети. Погледај из Москве за Београд:Nakon objave predsednika Rusije Vladimira Putina o delimičnoj mobilizaciji veliki broj Rusa odlazi iz zemlje, a spas od mobilizacije traže u onim zemljama gde im nije zabranjen ulazak. U roku od tri sata nakon Putinove objave sve avio-karte su rasprodate po basnoslovnim cenama. Samo u Srbiju narednih dana stiže oko 4.000 Rusa letovima Er Srbije. Cene karata su drastično skočile, a pominju se i cifre do 10.000 evra. Ne samo što su cene paprene već karte ne mogu da se pronađu.
Tekst iz Monda za neverne Tome. Kaze ovaj strucnjak da je tolika cena jer je EU ogranicila broj letova ER Srbije ,jedva su nam i ovo dozvolili.
stanje u tvojoj tintari je očajno. prilažem kao dokaz tvoj post. a šta ti prilažeš za svoju tvrdnju?Зато што је стварно укупно стање Русије прилично лоше.
Неупоредиво горе од представе коју о њеној снази имају овдашњи конзументи Спутњик пропаганде.
Ти то баш лично схваташ?stanje u tvojoj tintari je očajno. prilažem kao dokaz tvoj post. a šta ti prilažeš za svoju tvrdnju?