ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.806
Ne znaš ti ništa ni o Mongolima ...Ubeđen sam da nisi ni pročitao čitav tom "OSVAJAČI" ...To što si gledao na nekakvom filmu nije ono što je istorija zabeležila ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znaš ti ništa ni o Mongolima ...Ubeđen sam da nisi ni pročitao čitav tom "OSVAJAČI" ...To što si gledao na nekakvom filmu nije ono što je istorija zabeležila ...
Ne idem, nego stojim cvrsto nogama na zemlji. Ukropi pobjedjuju a Rusi gube i to ne zbog NATO i Ukropa nego zbog sopstvene gluposti.Ti se pretvorimo u pravu drama queen.
Sam reci da ideš i na manikuru i to je to....
To se ne spominje u onome na šta sam ja odgovorio.kiši - luke su veoma plitke.

Rat nij počeo, Miško.Selo po selo.
Rat ne dobija onaj koji ih gubi.
U Harkovu više nema struje:To se ne spominje u onome na šta sam ja odgovorio.
Uspit, kada nešto ode u atmosferu, pogotovo toliko veliko, teško je predvidjeti gdje će završiti.
Ili još mislite kako to Rusi ne mogu profuliti?![]()
Šta je od Hirošime bilo Americi?To se ne spominje u onome na šta sam ja odgovorio.
Uspit, kada nešto ode u atmosferu, pogotovo toliko veliko, teško je predvidjeti gdje će završiti.
On je kukavni njonjo, možda čak i prikriveni ustaša koji ovde prodaje priču o jadnom strašivom ličanu koga su svi izdali i prodali - od zlobice, Ratka, Karadžića pa nadalje. Kao da mi ne znamo da je bilo trgovine i prodaje. Šta sad treba izigravati Kalimera do kraja života?Kakav gusar, on je balerina. Rusi vole balet pa ga zovu.
Eno na youtube military summary navodi kako rusi izvode mongolsko povlacenjeNe idem, nego stojim cvrsto nogama na zemlji. Ukropi pobjedjuju a Rusi gube i to ne zbog NATO i Ukropa nego zbog sopstvene gluposti.
Svakim korakom se namjestaju Ukropima i NATO na volej. A onda ovi oprce bez milosti!
Kmečanje na najjače, zamisli, gađaju ih raketamaRusi: Ukrajinska vojska gađa nas iz HIMARS-a novim raketama
Ovo je drugi grad u kojem su testirali ovu vrstu raketa. Ova raketa, M30, ispaljuje se iz lansera M142 HIMARS", rekao je Getmanski, dodavši da je korištenje ovih raketa zabilježeno i neki dan u gradu Brianki.
Prema njegovim riječima, novi tip projektila razlikuje se po tome što je punjen šrapnelima, kuglicama malog promjera izrađenim od volframa. Takve su rakete dizajnirane za uništavanje neprijateljskog pješaštva, no Getmanski je rekao da su, budući da je jedna od raketa pogodila centar grada, meta bili civili.
Raketni sustav za višestruko lansiranje HIMARS (High Mobility Artillery Rocket System) razvili su BAE Systems i Lockheed Martin 1996.-2000. Temeljen na troosovinskoj šasiji s kotačima, može nositi šest raketa ili jednu operativno-taktičku balističku raketu. Učinkoviti domet paljbe za pojedine vrste projektila doseže 80 kilometara.
Čitam i ne vjerujem...Da, ondovor je NE, jer niko iz KGB nije smeo da bude politički opredeljen ...Oni su se zaklinjali zemlji i narodu, a ne partijama ...

Ne radi se o atmosferi. Radi se o cunamiju od radioaktivnih vode i mulja koji bi prodrli kilometrima unutar obale uništavajući sve ispred sebe.To se ne spominje u onome na šta sam ja odgovorio.
Nije to smijesno, ne bi bio u kozi tim momcima na terenu, prepusteni sami sebi pod punim udarima NATO i Ukropa.Eno na youtube military summary navodi kako rusi izvode mongolsko povlacenje![]()
Siguran si da u DDR nisam nikad bio i imao kontakta s njima? Ustvari to i nije vazno DDR sa svojom naprednom robotikom nije nikada uspeo da obezbedi ni polovinu dohotka BRDa.Zar ne primecujes da ispads glup u drustvu?
Sta ti znas o privredi bivseg DDR-a, i na koji nacin je privatizovana, kad ti te krajeve nisi video ni na razglednici?
Ali dobro, sto kaze stara kineska mudrost: "i guzzica misli da ima pravo glasa, ali kad ga pusti, svi negoduju"....
Ne smeta mi ako voliš koze, šta sad?
Nisu gluposti, već podržavaš ovaj rat koji je NATO započeo preko svojih lutkica iz Ukrajine, sa sve naci oznakama.![]()
Noge su pedikura, ruke su manikura.Ne idem, nego stojim cvrsto nogama na zemlji. Ukropi pobjedjuju a Rusi gube i to ne zbog NATO i Ukropa nego zbog sopstvene gluposti.
Svakim korakom se namjestaju Ukropima i NATO na volej. A onda ovi oprce bez milosti!
Informiši se o čemu pišemo...Šta je od Hirošime bilo Americi?
kada si Rusi iz DNR i LNR podigli ustanak 2014. u kratkom periodu osvojili su sve do Lisicanska i Kramatorska,identicno pocetku SVO na juznom pravcu.Potom se Ukri konsoliduju i za mesec dana vracaju 50% izgubljene teritorije.Izgledalo je da je pitanje dana kada ce kompletna DNR i LNR nestati,i onda se desila RusijaNe idem, nego stojim cvrsto nogama na zemlji. Ukropi pobjedjuju a Rusi gube i to ne zbog NATO i Ukropa nego zbog sopstvene gluposti.
Dogovorite se o čemu pišete. Cunami, ili kiša?Ne radi se o atmosferi. Radi se o cunamiju od radioaktivnih vode i mulja koji bi prodrli kilometrima unutar obale uništavajući sve ispred sebe.
Увод још траје, па иде разрада, перипетија... до кулминације ћемо се начекати.Ne idem, nego stojim cvrsto nogama na zemlji. Ukropi pobjedjuju a Rusi gube i to ne zbog NATO i Ukropa nego zbog sopstvene gluposti.
Tebe u odgovarajucu ustanovuBumerang se vraća.
Kad neka zemlja upadne u krizu, onda se u pravilu počinju javljati grabežljivi susjedi i drugi lešinari.
Ispravljaju se povijesne nepravde.
Teksas i Kaliforniju treba vratiti Meksiku, a Aljasku Rusima.
Lujzijana je Francuska, a Nova Engleska je Engleska.
Crnce u Liberiju.
Indijance pusti iz rezervata.
The End.....

Da ali ne možeš reći: "Evo dokaza da se ništa negativno ne može zbiti Putinu. Dokaz je: On to ne bi voleo!"kada si Rusi iz DNR i LNR podigli ustanak 2014. u kratkom periodu osvojili su sve do Lisicanska i Kramatorska,identicno pocetku SVO na juznom pravcu.Potom se Ukri konsoliduju i za mesec dana vracaju 50% izgubljene teritorije.Izgledalo je da je pitanje dana kada ce kompletna DNR i LNR nestati,i onda se desila Rusija
Rusi su traljavi,neodgovorni i cesto prekomerno stradaju zbog imbecilnih odluka njihove elite,ali nekako uvek uspeju da razguze protivnika.Nemoj nikada sumnjati ko ce na kraju pobediti u ovom ratu i to iz samo jednog razloga.Ukrajina moze da dopusti sebi luksuz da ostane bez 20% teritorije i da nastavi da postoji,kao i Srbija.Rusija ne moze da dozvoli sebi luksuz da izgubi teritorije koje je proglasila svojima.
U pravu si i to je tako. Ali oce li se to i desiti, to je drugo. I nama je o glavu bio rat devedesetih pa opet nijesmo uradili nista sta treba (a sto je bilo kristalno jasno da treba/mora).kada si Rusi iz DNR i LNR podigli ustanak 2014. u kratkom periodu osvojili su sve do Lisicanska i Kramatorska,identicno pocetku SVO na juznom pravcu.Potom se Ukri konsoliduju i za mesec dana vracaju 50% izgubljene teritorije.Izgledalo je da je pitanje dana kada ce kompletna DNR i LNR nestati,i onda se desila Rusija
Rusi su traljavi,neodgovorni i cesto prekomerno stradaju zbog imbecilnih odluka njihove elite,ali nekako uvek uspeju da razguze protivnika.Nemoj nikada sumnjati ko ce na kraju pobediti u ovom ratu i to iz samo jednog razloga.Ukrajina moze da dopusti sebi luksuz da ostane bez 20% teritorije i da nastavi da postoji,kao i Srbija.Rusija ne moze da dozvoli sebi luksuz da izgubi teritorije koje je proglasila svojima.