Krishna
Elita
- Poruka
- 24.700
To što rastežu znači da imaju računicu što to rade.Ne razumijes sta sam rekao. Ali ne boj se, vidices jasno.
Rusi mozda rastezu, cekaju zimu itd. ali njih vrijeme nece cekati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To što rastežu znači da imaju računicu što to rade.Ne razumijes sta sam rekao. Ali ne boj se, vidices jasno.
Raketa je siva, deda.Moj deda Jurij, pokoj mu dusi, bi se sigurno naljutio da su po njemu nazvali tu crvenu raketu.
Današnji čovek ima vrlo kratak raspon pažnje i probleme sa koncentracijom. On se više ne može skoncentrisati ni na šta što traje duže od nekoliko minuta. Serije i filmovi se gledaju uz premotavanje ili jednim okom film, drugim okom ekran telefona. I YouTube je postao zastareo - ko će gledati video od 10-15 minuta?! Tu su Instagram i TikTok - minut-dva-tri - to je optimalno. Čitaju se samo naslovi novina, članci se preleću. Twitter je glavno sredstvo informisanja - kratka rečenica i par smajlića koje je napisao neki anonimus. Stalno se nekud žuri, stalno su svi u stanju nemira, pažnja im je rasuta na hiljadu strana, a um opterećen milionima raznih informacija i dezinformacija, od kojih većina spada u rang teorija zavere.
Normalno da takav čovek ima strpljenja samo za rat od tri dana. Sve mu je presporo, sve ga nervira. Radije bi i nuklearni rat nego STRPLJENJE i ČEKANJE. Samo da se već jednom završi! Stalno skakanje iz histerije u radost, pa razočaranje, pa opet u krug. Sad svi očekuju ne znam kakvu reakciju Rusije, a ja mislim da će rat još dosta potrajati. Prvo treba obezbediti i od ukrajinske vojske očistiti teritorije koje su pripojili referendumom, pa onda kreće međusobno puškaranje za druge oblasti... Svima očigledno odgovara da potraje - i Rusiji i SAD. Neće biti ništa ni od nuklearnog rata, ni od letenja Rusa na Berlin, ni od masovnog uskakanja Amerikanaca u borbu...
Za to vreme će forumaši podobijati slom živaca i završiti na lekovima za smirenje ili na psihijatriji.Da bi se to izbeglo savetujem meditaciju, vežbe disanja, provoditi više vremena u prirodi - da se povrati strpljenje i snaga za dugotrajno ratovanje ispred ekrana.
![]()
izginuce i Rusi...jos uvek nema pravih podataka o gubicima...verovatno ih stimuju i jedni i drugiU Ukrajini će biti još svašta, ali krajni rezultat će biti demontaža ukrajinske države i nacije.
Ovaj moj post, na screenshot-u, na koji si ti odgovorio, je bio replika @Casual Observer a ne tebi! Pogledaj sam.Ne, tebi pišem i tebi sam napisao "cunamiju"
Kiša se piše "kiša" a cunami "cunami", evo nacrtao sam ti:
Pogledajte prilog 1232277
6791 kada su poslednji put izbacili. Broj je potvrdila istraživačka avantura BBCja koja je zaključila da ih je 5700 umrlo pre tri meseca.jos uvek nema pravih podataka o gubicima
Većini ovih komšija iz Cro su đedovi Rusi. Rat bio a babe im slabe na ruske vojnike.Deda ti je bio Rus?
Šta me to briga, ja sam pisao tebi, znači tebi sam se obratio i ti odgovaraš meni. Nisam njega ni pomenuo.Ovaj moj post, na screenshot-u, na koji si ti odgovorio, je bio replika @Casual Observer a ne tebi! Pogledaj sam.
Normalno da ginu i Rusi, u svakom ratu se gine na obe strane. Ruske žrtve neće bitu uzaludne siguran sam.izginuce i Rusi...jos uvek nema pravih podataka o gubicima...verovatno ih stimuju i jedni i drugi
Ginu dosta, to je sigurno. Ali ginu, ne zale, i - probijaju!Narodna milicija i Ahmat sila rasturaju one nesrećne Ukije šta ih Zelenko šalje da ginu za njegovu vilu u Kaliforniji.
Naravno narativ koj će plasirati Ukrajinska vlada u izgnanstvu iz Londona će biti da nije Ruska vojska već domaća izdaja razlog za gubitak. Već rade lov na veštice, ili u konteksktu Ukrajine to su "zradnici"Normalno da ginu i Rusi, u svakom ratu se gine na obe strane. Ruske žrtve neće bitu uzaludne siguran sam.
Они нису нестрпљиви као ми. Покупили су искуства и са истока и то им је предност. Ми смо се навикли на Холивуд, а треба читати Чехова рецимо.Ne razumijes sta sam rekao. Ali ne boj se, vidices jasno.
Dear John letterDanašnji čovek ima vrlo kratak raspon pažnje i probleme sa koncentracijom. On se više ne može skoncentrisati ni na šta što traje duže od nekoliko minuta. Serije i filmovi se gledaju uz premotavanje ili jednim okom film, drugim okom ekran telefona. I YouTube je postao zastareo - ko će gledati video od 10-15 minuta?! Tu su Instagram i TikTok - minut-dva-tri - to je optimalno. Čitaju se samo naslovi novina, članci se preleću. Twitter je glavno sredstvo informisanja - kratka rečenica i par smajlića koje je napisao neki anonimus. Stalno se nekud žuri, stalno su svi u stanju nemira, pažnja im je rasuta na hiljadu strana, a um opterećen milionima raznih informacija i dezinformacija, od kojih većina spada u rang teorija zavere.
Normalno da takav čovek ima strpljenja samo za rat od tri dana. Sve mu je presporo, sve ga nervira. Radije bi i nuklearni rat nego STRPLJENJE i ČEKANJE. Samo da se već jednom završi! Stalno skakanje iz histerije u radost, pa razočaranje, pa opet u krug. Sad svi očekuju ne znam kakvu reakciju Rusije, a ja mislim da će rat još dosta potrajati. Prvo treba obezbediti i od ukrajinske vojske očistiti teritorije koje su pripojili referendumom, pa onda kreće međusobno puškaranje za druge oblasti... Svima očigledno odgovara da potraje - i Rusiji i SAD. Neće biti ništa ni od nuklearnog rata, ni od letenja Rusa na Berlin, ni od masovnog uskakanja Amerikanaca u borbu...
Za to vreme će forumaši podobijati slom živaca i završiti na lekovima za smirenje ili na psihijatriji.Da bi se to izbeglo savetujem meditaciju, vežbe disanja, provoditi više vremena u prirodi - da se povrati strpljenje i snaga za dugotrajno ratovanje ispred ekrana.
![]()
Budite pametni kao Srbija, Mađarska i Austrija.PAKI PLAN OPEC+ GRUPE
Novi energetski udar na Zapad: Dogovara se kartelsko smanjivanje proizvodnje nafte, naročito loše piše se Europi
Američki dužnosnici zatražili su od domaćih naftaša da svojevoljno smanje izvoz ili će ga smanjiti mjerama
Europi ga uvaljuju sa svih strana, crno nam se piše.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...e-nafte-narocito-lose-pise-se-europi-15255961
Otac takodje, ja sam kao Civutin odabro pripadnost po majci a dedu sam zadirkivao da su njegovi pajtasi Deda Vasja i Deda Grigor pravi Rusi jer se videlo cim progovore a on je tecno govorio srpski, nije se ljutio.Deda ti je bio Rus?
Ipak si ti daltonista samo neznas.Raketa je siva, deda.
ne znaš*Ipak si ti daltonista samo neznas.
Ако те је Рус направио, зашто онда анти-Рус и про-укроп?Otac takodje, ja sam kao Civutin odabro pripadnost po majci a dedu sam zadirkivao da su njegovi pajtasi Deda Vasja i Deda Grigor pravi Rusi jer se videlo cim progovore a on je tecno govorio srpski, nije se ljutio.
Jer je izrod.Ако те је Рус направио, зашто онда анти-Рус и про-укроп?