Debeli Sava
Veoma poznat
- Poruka
- 10.246
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A možda i neprijatelj.Crna vreća nije na popisu? To daje država?
Комитет Државне думе за државну изградњу одобрио је нацрт уставног закона о пријему Република ДНР и ЛНР, као и Херсонску и Запорошку област у састав Русије.
![]()
Herson, zemlja lubenica
Đizs, koliko mržnje i boleštine se tu rasipa.
Ne znam za taj raspad fronta, video sam da su rekli da se povlače na položaje dvadesetak kilometara istočno od Limana. To je već urađeno, sad ukrajinci osvajaju prazan prostor.Ako se raspad fronta nastavi trenutnom brzinom, moraće uskoro da donesu ukaz o izlasku LNR iz Ruske Federacije.![]()
kao i uvek, kada je Rusija u pitanju, sabracemo na kraju.Da, čak je uspela da pokrene kontaofanzivu 24.02.
Osvajaju sve uz Oskol sjeverno od Limana. Eno se Ukropi slikaju u gradiću Borova. Krenuo je i napad na Lisičansk. U Hersonu ih Ukri probili 20km za jedan dan. Debakl.Ne znam za taj raspad fronta, video sam da su rekli da se povlače na položaje dvadesetak kilometara istočno od Limana. To je već urađeno, sad ukrajinci osvajaju prazan prostor.
![]()
Postoji procedura. Rekli su da se završava 5.10. Čemu tolika žurba i panika?Nek požure sa donošenjem tog zakona.
Uh, totalni debakl, po ko zna koji put.Osvajaju sve uz Oskol sjeverno od Limana. Eno se Ukropi slikaju u gradiću Borova. Krenuo je i napad na Lisičansk. U Hersonu ih Ukri probili 20km za jedan dan. Debakl.
a di su bili radnici WV ?74. sam bio u sindikalnoj poseti VW i gledao kako se pravi platforma Bube sa platformi iznad hale u kojoj nisam video ni jednog radnika, skoro sam nasao na YT reportazu o nastanku Trabanta iz 76. organizacija i alati kao pred drugi sv. rat.
kazem ja da su amerikanc.....pardon, ukrajinci vec u Vladivostoku.Pa ok je ovakav popis, nije loše za znati ako ideš na neki tečaj preživljavanja od nekoliko dana u Afganistan,Somaliju, Jemen i slična ljupka mjesta.
Ipak druga armija svijeta ovim poručuje da si kao njen pripadnih syeban, oslonjen na samoga sebe, vječno u nekom okruženju i to ne na drugom kraju svijeta, nego odmah 20-30km udaljen od Majčice Rusije.
Inflacija u Rusijikazem ja da su amerikanc.....pardon, ukrajinci vec u Vladivostoku.
Mudro pitanje,proces koji je najtezi za radnike bio je potpuno automatizovan, nisam napisao da nije bilo radnika u VW vec u halama gde se pravila platforama, sasija Bube.a di su bili radnici WV ?
Pitaj nekog iz Prijedora ili Banjaluke.Naravno da su bili neprijatelji, sa nekom svojom predstavom kako se treba završiti rat u bivšoj SFRJ, koji su oni izazvali.
Šta drugo može biti strana, koja dejstvuje po vojnim objektima i jedinicama Republike Srpske, u trenutku dok njene položaje napadaju združenim snagama HV, HVO i ArBiH?
To što su oni povukli ular na svojim "kerovima" na zemlji, ima jedino veze sa činjenicom da im frend Sloba ne bi mogao izdurati još milion srpskih izbeglica, pa bi ili morao ući u rat ili bi pao sa vlasti.
Čuj Amerikanci nekog zaustavili i nešto srpsko spasili. Uvreda zdravog razuma.
Postoji procedura. Rekli su da se završava 5.10. Čemu tolika žurba i panika?
kao i uvek, kada je Rusija u pitanju, sabracemo na kraju.
1942 u Staljingradu, rusi opkoljeni i saterani uz samu obalu Volge, a onda.............Berlin u plamenu.
EU je jako losa tvorevina kojoj je potrebna depedofilizacija i deneonacifikacija. U nekim segmentima i depederifikacija. To je jako losa kancerogena struktura puna stereotipa i predrasuda ispunjenih kolonijalnim frustracijama. Pre svega broj naseljenih je prevelik i treba prepoloviti populaciju. Britaniju treba prekopati i potopiti barem polovinujer geografski koci golfsku struju. To bi poboljsalo klimu u evropi. Ostatak ostrva pretvoriti u neku vratu zatvora rezervata i tu nabiti evropsku vladajucu elitu sa njihovim pratiocima i devijantnim prijateljima i koristiti ih kao divljac za safari lov. Novcem od zarade isplatiti Srbiji ratnu odstetu nanetu u proslih 100 godina. Eto jednog predloga resenja jednog problema. Siguran sam da bi Srbija sa tolikim novcem obnovila sebe, i da bi blagonaklono gledala na ostatak EU.Kasno si čuo,oba tankera već istovarena ima više od deset dana.
Sledeće je pad Baidena i sredjivanje odnosa i smanjenje ratne retorike izmedju USA i Rusije a žrtveno jagnje EU i Ukraina...klasika,dokaz da Americi jaka EU ne odgovara.
Pisao sam ovde često o tome ali površnost balija i ustaša zatrpaše temu i besoredmetno je nastavljati.
pocetkom 80-tih, fabrika Renault u Parizu je otpustila 20 000 radnika jer je uvela robote u proizvodnju. Po tebi, jel to firma dobro uradila i jel to napredni kapitalizam koji od naroda pravi socijalne probleme a sebi jahte i vile ?Mudro pitanje,proces koji je najtezi za radnike bio je potpuno automatizovan, nisam napisao da nije bilo radnika u VW vec u halama gde se pravila platforama, sasija Bube.
Znači, ako Rusi pobjegnu dovoljno daleko, da ih Ukrajinci ne mogu stići, to nije raspad fronta?Ne znam za taj raspad fronta, video sam da su rekli da se povlače na položaje dvadesetak kilometara istočno od Limana. To je već urađeno, sad ukrajinci osvajaju prazan prostor.
![]()
Цениш да би им Србија, у том случају, пужала подршку на антипедерском путу? Наравно, ако показују напредакEU je jako losa tvorevina kojoj je potrebna depedofilizacija i deneonacifikacija. U nekim segmentima i depederifikacija. To je jako losa kancerogena struktura puna stereotipa i predrasuda ispunjenih kolonijalnim frustracijama. Pre svega broj naseljenih je prevelik i treba prepoloviti populaciju. Britaniju treba prekopati i potopiti barem polovinujer geografski koci golfsku struju. To bi poboljsalo klimu u evropi. Ostatak ostrva pretvoriti u neku vratu zatvora rezervata i tu nabiti evropsku vladajucu elitu sa njihovim pratiocima i devijantnim prijateljima i koristiti ih kao divljac za safari lov. Novcem od zarade isplatiti Srbiji ratnu odstetu nanetu u proslih 100 godina. Eto jednog predloga resenja jednog problema. Siguran sam da bi Srbija sa tolikim novcem obnovila sebe, i da bi blagonaklono gledala na ostatak EU.
Tada su Amerikanci Rusima dostavljali Lend Lease, a ne Nijemcima. Danas su Rusi ti koji glume naciste!kao i uvek, kada je Rusija u pitanju, sabracemo na kraju.
1942 u Staljingradu, rusi opkoljeni i saterani uz samu obalu Volge, a onda.............Berlin u plamenu.
Reče onaj koji podržava AZOV.Tada su Amerikanci Rusima dostavljali Lend Lease, a ne Nijemcima. Danas su Rusi ti koji glume naciste!
Lepo je rečeno, kada se završi proces u parlamentu, četiri nove oblasti će biti tretirane kao ruska teritorija i napad na njih će se smatrati napadom na Rusiju.U stvari, u pravu si, nema potrebe da se žuri.