Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alt

DOK SE U MOSKVI SLAVI, A PUTIN DRŽI PARADNE GOVORE: Ukrajinske snage okružile više od pet hiljada ruskih vojnika u strateški važnom gradu na istoku zemlje

kako ti lažeš ruski propagatoru!
inače plate su 20000/mesečno u natou a ne 300 kao u ruskoj vojci - ko hoće može da rizikuje svoj životi i za sitne pare!
Ovo nije tacno. Jeftina laz, a ti si lazovcina.
Teska lazovcina . 31 hiljada je godisnjanplata. Na poreze ode 47 %. Zavisi sve od zemlje do zemlje. Mada bilo bi bolje da je kao sto ti kazes, onda bi od onih 800 milijardi 750 milijardi odlazilo na plate vojnika samo. 🤣🤣🤣🤣 koji si pacer. Izgubio si se u svojim lazima.
Inace u ruskoj vojci su mi uplacivali 1700 dolara mesecno , sa placenim smestajem, hranim i ostalim troskovima, mada nisam imao ceo ugovor sa njima th. pun vec samo 8 meseci dok sam im odradio ono sto im je bilo potrebno. Tehnicke prirode. A to 300 evra okaci mackino rep. Mozda ti imas da pises ove bljuvotine , ali ne i oni. Specnaz i druge elitne jedinice imaju vise. Plus zivotno osiguranje, u slucaju smrti ili teze povrede dobijaju obestecenje da do kraja zivota zive lepo i mirno bez trzavica.
Tako da , teska si lazovcina. Hahahaha lazov, hahahahah

Meni je zanimljivo da grupa amatera uvidja neke katastrofalne greske koje pravi Rusija ali eto njihova elita ne. Hmm kako da ne, kao sto ni zionisti sa zapada ne uvidjaju svoje. Ipak je veca sansa da se ovo radi namerno (nesto slicno kao sto je radio Milosevic) i ako nastavi ovako moze se zakljuciti da je i Putin tj ruski vrh isto deo zionista ili iluminata, kako god zelis da ih nazoves.
Zato sto mnoga gow na (isto ko i kod nas) su puni sebe, gordi, misle da sve znaju i da imaju sve odgovore. Kad takve seeronje naprave gresku onda je takva greska nepopravljiva. Smradovi su ubijedjeni da se radi kako je najbolje moguce i da ima samo jedan (priglupi, bezidejni, mekoqiti) nacin. Jednodimenzionalna gow na, obicno na nivou samo FIZICKOG - use, nase i podase. Politicari, djenerali, pogotovo SKOLOVANI idijoti znaju jesti najveca g..

I onda onaj ko je obicni vojnik, inteligentan i zna povezati stvari, postavlja pitanje "nesto nije u redu", "nesto treba mjenjati" itd. On sve to vidi zna da nema druge. ALi ovo gow no je ubjedjeno da sve zna. Ko i kod nas zna Zloba sta radi, i isto sam cuo 300 puta u ratu a nije moglo biti gluplje i bezveznije i ustvari Zloba nije imao pojma, a gow nari koji su oko njega su se slagali sa svime - i na kraju ko strada, isto ko i ovi jadni obicni ruski vojnici.

Da, to je to da smo oci u oci mogli bi se i opkladiti.

Znaci uopste nisi korektan,
Traktor brigade su se pokazale kao nenadjebive iznad obe vojske
Историја нас учи да ће Русија на крају победити хистерично англо-хазарско глобалистичко зло.
Крајњи резултат је оно што се рачуна, зар не?

Putin:
"Англосаксонци верују да санкције више нису довољне и сада су се претворили у субверзију. Делује невероватно, али је чињеница – изазивајући експлозије на међународним гасоводима Северног тока који пролазе по дну Балтичког мора, они су заправо кренули ka уништењу целокупне енергетске инфраструктуре Европе. Јасно је свима ко има користи oд тога . Одговорни су они који имају користи".

https://www.rt.com/russia/563827-putin-speech-colonial-west/

Момчино, модератор си (нека си на другом делу форума) а сталкујеш форумаша. Могао би да га мало обиђеш, прођеш поред његових уписа.
Тако би дао мали допринос читљивости теме.. а знамо да мала грудва лавину прави.
mogao bi ali trebalo bi da se i zna da neko ko i je narcisoidno bice i sa povredjenim egom
veoma tesko moze i da stane kako se kaze na loptu .

nažalost mnogi nedužni ljudi stradavaju...nečiji očevi sinovi muževi i to je užasno....ono što me čini ljutim...ono što me čini da prepitkujem narativ svoje političke agende...ono što me čini da se ponekad postidim sebe u svojim razmišljanjima jeste da JA osoba koja je odgojena na ofanzivama i narativu o savi kovačeviću,boški buhi kao takav nerado priznam sebi da je soboslikar iz austrije početkom 30tih u jednoj od minhenskoj krčmi izgovorio istinite činjenice...nerado priznajem da je onda govorio o ljudima koji izazivaju ratove zbog profita,o ljudima bez korjena bez nacionalnog identiteta...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back