Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.681
Ukro nalozi podavijaju repove - pokušaj obuhvata završio katastrofom i neviđenom pogibijom:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo u Rusiji , posle u Japanu. Rusija je zemlja izlazeceg sunca , a ne Japan.U Japanu, ne u Russlandu
Ovo nije tacno. Jeftina laz, a ti si lazovcina.kako ti lažeš ruski propagatoru!
inače plate su 20000/mesečno u natou a ne 300 kao u ruskoj vojci - ko hoće može da rizikuje svoj životi i za sitne pare!
Pogledaj kako se pravi.Argeta 1 € na pijaci!Gorivo 2!
Zato sto mnoga gow na (isto ko i kod nas) su puni sebe, gordi, misle da sve znaju i da imaju sve odgovore. Kad takve seeronje naprave gresku onda je takva greska nepopravljiva. Smradovi su ubijedjeni da se radi kako je najbolje moguce i da ima samo jedan (priglupi, bezidejni, mekoqiti) nacin. Jednodimenzionalna gow na, obicno na nivou samo FIZICKOG - use, nase i podase. Politicari, djenerali, pogotovo SKOLOVANI idijoti znaju jesti najveca g..Meni je zanimljivo da grupa amatera uvidja neke katastrofalne greske koje pravi Rusija ali eto njihova elita ne. Hmm kako da ne, kao sto ni zionisti sa zapada ne uvidjaju svoje. Ipak je veca sansa da se ovo radi namerno (nesto slicno kao sto je radio Milosevic) i ako nastavi ovako moze se zakljuciti da je i Putin tj ruski vrh isto deo zionista ili iluminata, kako god zelis da ih nazoves.
cuvena Putinova dijetaKoju dijetu Ukrajina koristi? Pitam za kolegu.
Историја нас учи да ће Русија на крају победити хистерично англо-хазарско глобалистичко зло.Znaci uopste nisi korektan,
Traktor brigade su se pokazale kao nenadjebive iznad obe vojske
mogao bi ali trebalo bi da se i zna da neko ko i je narcisoidno bice i sa povredjenim egomМомчино, модератор си (нека си на другом делу форума) а сталкујеш форумаша. Могао би да га мало обиђеш, прођеш поред његових уписа.
Тако би дао мали допринос читљивости теме.. а знамо да мала грудва лавину прави.
ma , pusti ga u iluziji da je izuzetno pametan i da je marsovacBojim se da ima veoma ozbiljne škole, priznate u celom svetu gde i danas radi. I još je učestvovao u radu našeg školskog sistema, kao i radu na unapređenju istog. Opet promašaj sa par metara Sizi, bre?![]()
Ustase zgazice mo vas.A bome ni Srbijica više nije Dušanova Srbijetina

a ti si mornar na stranom turskom brodu
nije taj gasovod vazanPoljaci mogu dobiti samo vrelog đoku..., jer sad i Rusi imaju legitimno pravo da zbombaju svaki gasovod pa i taj Norveski...
....
Srecom Rusi ne ginu punu. Prave jos jedan gest dobre volje i begaju kao Bolt na 100 metara.
nažalost mnogi nedužni ljudi stradavaju...nečiji očevi sinovi muževi i to je užasno....ono što me čini ljutim...ono što me čini da prepitkujem narativ svoje političke agende...ono što me čini da se ponekad postidim sebe u svojim razmišljanjima jeste da JA osoba koja je odgojena na ofanzivama i narativu o savi kovačeviću,boški buhi kao takav nerado priznam sebi da je soboslikar iz austrije početkom 30tih u jednoj od minhenskoj krčmi izgovorio istinite činjenice...nerado priznajem da je onda govorio o ljudima koji izazivaju ratove zbog profita,o ljudima bez korjena bez nacionalnog identiteta...
meni je zanimljivo da svima onima koji poginu ili budu obogaljeni rusija briše dugove i oni se ne prenose na obitelj...У првих 36 часова од проглашења мобилизације јавило се око 870 000 Руса.
Усташа Табак на апаратима