Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.990
Elegantna prodaja organa poginulih, samo aplaudiraj ti Zelenom. I ne doniraju se besplatno, da se nekome spasi život, još su funkcionalni, a mrtvima ne trebaju, nego za pare, pa u džep.Mašala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elegantna prodaja organa poginulih, samo aplaudiraj ti Zelenom. I ne doniraju se besplatno, da se nekome spasi život, još su funkcionalni, a mrtvima ne trebaju, nego za pare, pa u džep.Mašala
Pa ne znam, prilično je cool što je ekvivalent Kesića bio taj koji je porazio vašeg lidera Putina.Pa valjda je nešto nelogično, da se Zelenski nigde ne pojavljuje fizički u drugim zemljama pa ni u UN.
Deluje kao da je glumac,bivši komičar sada tragičar, u nekom pritvoru . Plaše se da ne zatraži azil i skoro nigde mu ne daju da putuje.
Kakvo je vaše mišljenje.
Pedder bal na vrhuncuJel ti misliš da bi taj francuski mogao ući u anale?
Ta vaša priča "Mi Rusi smo pametni, i zato nam Vučić diriguje životom," ne pije vodu.Ruse jednostavno ne zanima šta zapad plasira.
Jeste, ima nekih balona, nekih niša i džepova u društvu koji su podložni propagandi, ali to su marginalci bez obzira na to što mogu da priušte putovanja po evropi i ajfon.
Dobro nije ih tad nitko ni pitao.Zajebali su se i sa istočnom Njemačkom. 40 godina ruske vlasti nad DDR-om ih je puno koštalo.
Gde ide brain_goneNakon ovog sranja Kalinjingrad ide pa pa.
To je meni davno obećano, no neću se ljutiti ako mi budeš prva zamena ...Javila sam se na natječaj za gubernatoricu regije.
Ko su ti žitelji?žitelji slobodnog sveta
Skolovao se covek u USA, geografiju mu predavala ona sto je zahtevala da uplove u vode Belorusije, ne mogu da se setim imena nikako.Poljski deputat bi da podeli Kalinjingradsku oblast sa Česima i da im na taj način omogući izlaz na more.
![]()
Čisti legalisti i Putin, državnik s velikim D.Kompletan Govor Vladimira Putina o potpisivanju sporazuma o prijemu oblasti DNR, LNR, Zaporožja i Hersona u sastav Rusije
https://www.logicno.com/vijesti/kompletan-govor-vladimira-putina.html
Ovaj govor ce uci u istoriju svih slobodnih nacija, naroda planete.
-,
До сад око Лимана изгинуло 6000 Украјинаца.
Koje muško starije od 6 godina govori pa pa?!Nakon ovog sranja Kalinjingrad ide pa pa.

Tebe, pizzija, komšu, Frtajlera, feba & Co šaljemo u njenu guberniju, na prevaspitavanje.Jaaaaa natürlich, Frau Helga![]()
I milicionera.Tebe, pizzija, komšu, Frtajlera, feba & Co šaljemo u njenu guberniju, na prevaspitavanje.
До сад око Лимана изгинуло 6000 Украјинаца.

Munze Konza Twin bi moralo/la da zna da nisu ništa pametniji od onog što sam viđao po Srbiji - to što su i priglupi primerci ovde bogatiji nego drugde ne znači da su išta manje glupi.. Ima i primitivizma, i arogancije, i nacionalizma baš svuda.Ta vaša priča "Mi Rusi smo pametni, i zato nam Vučić diriguje životom," ne pije vodu.
Neuporedivo pametniji od vas su žitelji slobodnog sveta.
Замисли кад отворе и Балкански фронт !! Нас овако саме и без војске ће поклати ко пилиће кад буду до зуба наоружали усташе свих боја. Поновиће нам се '41. Не знам са чим ми можемо опстати у Босни и Црној Гори. О овима на Косову да и не говорим.Ovo je već civilizacijski sukob. Rat je već počeo. Ništa više neće biti kao prije.
Nakon ovog sranja Kalinjingrad ide pa pa.
Niko ga neće ni slušati. U pitanju su naime bulažnjenja.Ovaj govor ce uci u istoriju svih slobodnih nacija, naroda planete.
Niko ga neće ni slušati. U pitanju su naime bulažnjenja.