Rat u Ukrajini (11)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Breaking news from the front. The soldiers of the „Mining Division“ of the DPR army, with the support of units of the RF Armed Forces, broke through the defenses of the Armed Forces of Ukraine and seriously advanced in the Ugledar direction. The Armed Forces of Ukraine suffered heavy losses in equipment and manpower. There have been no significant advances on this sector of the front in recent months until today.

https://t.me/DonbassDevushka/19101
https://t.me/intelslava/35480
Šta je osvojeno? 100 metara njive?

ako bih sumirao:
koga Bog hoce da unisti, prvo mu uzme pamet
ja koji zivim na zapadu, nalazim pamet tek u tragovima, nije da se bojim, ali, opet...postoji u biologiji apoptoza, programirana celijska smrt, pa nas samo resetovanje pre vremena moze spasti, da ne izvrsimo samoubilacki program... trenutno ga izvozimo, kao i ''nekoc'' demokratiju, ali, svemu dodje kraj...
inace i rusi su izvrsili apoptozu sssr-a
Jel imaš izlaznu strategiju?

Тактика им је да убијају команданте Руских јединица прецизним оружјима и тако натерају Русе на предају...
Ja sam mislio da Rusi imaju loš komandni kadar.Tako tvrdi bojna.Onda bolje da ih posječe bič Božiji da dodju mladji sposobniji.🙃
Nego šalu na stranu ja ne vidim da se Rusi povlače još od epizode Kijev nema defanzive bukvalno ni na jednom pravcu pa me interesuje što se bojna uzbudila večeras gdje gori šta gori?🤪

Najpametnije bi ukrajinskim vojnicima bilo da se odmah predaju, da ih ne tuče artiljerija. Oni su tamo poslani da izginu i to je jedina misija Kijeva.
Strategije nema, osim da sisaju lovu.
predaja nije čin koji se izvodi bez koordinacije sa suprotnom stranom...a još je hitler rekao da u slučaju da stariji čin predlaže predaju on komandu predaje onome tko želi nastaviti otpor...

⚡❗🇷🇺⚔️🇺🇦 Руска војска је пробила одбрану украјинске војске и озбиљно напредује у подручју Угљедара.

💬 "Оружане снаге Украјине имају озбиљне губитке у техници и људству. У овом делу фронта у последњих месеци до данас није било озбиљног напретка", саопштио је заменик министра информисања Доњецке Народне Републике Данил Безсонов.

predaja nije čin koji se izvodi bez koordinacije sa suprotnom stranom...a još je hitler rekao da u slučaju da stariji čin predlaže predaju on komandu predaje onome tko želi nastaviti otpor...
Nije ni Zelenski predsjenik već narkoman i western puppet.
Ljudi ginu uzalud. Kvalitetniji im život bude u sklopu Rusiji nego što je ikad bio u Ukrajini.

Jel imaš izlaznu strategiju?
vi u eu je nemate
ovde jos niko ne preti da ce da gadja nuklearku kao zelenskij, a gradjanski rat je nemoguc jer su ameri naoruzani do zuba

aha, pa demorats ce se samounistiti, to i rade, zamenice se nekom socijaldemokratskom strankom koja ce se iznedriti... sigurno ne mogu oni da zamene pola amera koji su za trampa danas, ili sutra za desantisa, to su bajke fejk njuz

Ja sam mislio da Rusi imaju loš komandni kadar.Tako tvrdi bojna.Onda bolje da ih posječe bič Božiji da dodju mladji sposobniji.🙃
Nego šalu na stranu ja ne vidim da se Rusi povlače još od epizode Kijev nema defanzive bukvalno ni na jednom pravcu pa me interesuje što je bojna uzbudila večeras gdje gori šta gori?🤪
a sukob je tek počeo...

Nego šalu na stranu ja ne vidim da se Rusi povlače još od epizode Kijev nema defanzive bukvalno ni na jednom pravcu pa me interesuje što se bojna uzbudila večeras gdje gori šta gori?🤪
Траже примирје, а напредују...

Ајде размисли мало зашто...

Почели су да кукумавче да ће бити нуклеарна катастрофа ако не дође до примирја, а за њихову ту катастрофу никог, сем њих није брига...

Evo šta je moćna ruska armija osvojila u trećoj "efektivnoj" fazi (proteklih mjesec dana):

- jednu termoelektranu sa obližnjim selom,
- naselje Peski i dio Marinke,
- nekoliko sela pored Bahmuta.

Još samo 100 metara oranica oko Donjecka i sa kijevskim režimom biće svršeno.
Ajde ajde smiri se, doćiće afroamerikanci sa Trumana, kad ih Varjag propusti. :mazi:

Evo šta je moćna ruska armija osvojila u trećoj "efektivnoj" fazi (proteklih mjesec dana):

da,ali usput ta termoelektrana je najveća u ukrajini...uostalom na terenu se vodi specijalna operacija a pravi rat je u ekonomiji...pseta iz EU laju da rusi propuste zaporošku nuklearnu elektranu ukrajini...živimo zaista u iracionalnoj stvarnosti...

BTW
Nije "jedna termoelektrana" vec najveca..
A kontrolišu i najvecu nuklearnu elektranu...

To isto kao kad bi neko u Srbiji kontrolisao TE Nikola Tesla i HE Đerdap...
Toliko o "nebitnim njivama"...

...

@Mej bregami se jutros hvalio idiotskim snimkom eksplozije mine kod Odese...a koje su ludacki posejali Ukri...cak se na snimku neki ukro debil smeska...

Da vidimo sta kaze ukro izvor o tome:

4 hours ago
Source
Casualties as result of mine explosion in Zatoka in Odesa region
Попередньо підрив людей на мінно-вибуховому пристрої. Більш детальну та уточнену інформацію буде надано пізніше.
Нагадую про ЗАБОРОНУ виходити на пляжі, узбережжя та купатися у морі і водоймах.

Ljudi su se hteli kupati i ubilo ih je Ukro-ludacko sejanje morskih mina...

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back