Rat u Ukrajini (11)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Траже примирје, а напредују...

Ајде размисли мало зашто...

Почели су да кукумавче да ће бити нуклеарна катастрофа ако не дође до примирја, а за њихову ту катастрофу никог, сем њих није брига...
Lol ko traži primirje šta je stobom?
Uredno je upozoriti preko UN da Ukri granatiraju elektranu i da postoji rizik od ekološke katastrofe.

Ево главно Ђубре и председник председнику Русије - Хенри Киссинџер, почо и он да кмечи како је НАТО крив за све ово... Главни ''дип стејт'', револуционар и сатаниста

Надам се да ће Амери да му објасне неке ствари, једном за свагда, шта значи заступати и Руски и Амерички интерес у Америци

Италијанско издање Ла Репубблица: руска ракетна крстарица Варјаг блокирала је Отрантски канал за пролазак флоте НАТО-а која се налази у Јонском мору
FaIl-HMWYAU7rcX
FaIl-HOX0AIAVPM

Evo šta je moćna ruska armija osvojila u trećoj "efektivnoj" fazi (proteklih mjesec dana):

- jednu termoelektranu sa obližnjim selom,
- naselje Peski i dio Marinke,
- nekoliko sela pored Bahmuta.

Još samo 100 metara oranica oko Donjecka i sa kijevskim režimom biće svršeno.
ti kao trandza tinejdzer, jos uvek nisi siguran da li si bata ili seka

vi u eu je nemate
ovde jos niko ne preti da ce da gadja nuklearku kao zelenskij, a gradjanski rat je nemoguc jer su ameri naoruzani do zuba

aha, pa demorats ce se samounistiti, to i rade, zamenice se nekom socijaldemokratskom strankom koja ce se iznedriti... sigurno ne mogu oni da zamene pola amera koji su za trampa danas, ili sutra za desantisa, to su bajke fejk njuz
Ja da sam Amerikanka glasala bih samo za DeSantisa.
Mi piace molto;)

Kmečanje epskih razmjera. Zašto ne unište Himarse? Gdje je ruska PVO?
Nije naivno ako granate padaju nekoliko stotina metara od skladišta.Nije to ni bio sve rad himarsa koliko sam pratio lako je iz haubice ispaliti projektil i vrlo brzo se skloniti, zar si zaboravio da su to upravo naši radili 1999 i rijetko kada je pogodjena artiljerija Nato projektilima a držali su nebo 100 posto praktično.

Италијанско издање Ла Репубблица: руска ракетна крстарица Варјаг блокирала је Отрантски канал за пролазак флоте НАТО-а која се налази у Јонском мору
FaIl-HMWYAU7rcX
FaIl-HOX0AIAVPM

Sad ce Hrvati poslati svoj nosač aviona Franjo Tuđman da resi to...

...

Toliku municiju troše umjesto da su razvili udarne BPL kojima bi masakrirali protivnika.
Одузо им Бог памет...следећа казна им је тотални пораз, неће их ни ђубре Киссинџер спасти...

Послушај онај његов говор изнад, јер каже на крају да Украјну треба третирати као НАТО - ђубре позива на светски рат на кварно...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back