Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda nije bila spremna 2014. ali bi joj trebalo puno manje svega sa obe strane i to bi bilo gotovo mozda sa tek malo vise buke nego Krim.
mozda da, a mozda i ne
ti si studirao sa stanovista mira koji se prekida ratovima, a sada je doslo drugo vreme, i moraces da studiras, mislim analiziras sa stanovista rata - zasto vecina nece mir, zasto ulazimo u permanentno ratovanje? - vidis zbog toga rusi nisu zavrsili stvari onda i kratko, jer su to znali, da je ukrajina samo uvod

inace, ratovi su zbog vecinskog negiranja realnosti, i onda oni moraju da [se] nauce
mi koji znamo realnost, nama rat ne treba
p.s. juce su mi pcele objavile rat jer nisu znale da je trava i poljsko cvece moje, i svog me izbole, st me opet nije sprecilo da pokosim i pokazem im da sam ja u pravu - MOJE... I MED I KOSNICE SVE JE MOJE I BOZIJE, pa lepo tako da nauce svi, moze parafraza: zona mojih interesa

Poslednja izmena:
Za početak treba izabrati dobru pametnu i mladu opoziciju.
Не, него директно (пучем) довести проБалканску владу, пошто им реч проЕвропска Путлерови бојовници огадише... Нек сами Амери изаберу своје пређашње тинк тенкре у Србији који нису много експонирани, који би после ширили само по кључу струке и менталне урачунљивости за дијалог и деидеологизацију Балкана у 21вом веку...

И обавезно проЕвропски Хрвати да буду у њој... камуфлираш их у '' Србијанске Буњевце'', да би влада имала Балкански консензус за популус... треба том Балканском владом затвористи уста и вашим дебилима у ЦРО

Што се тиче струке, мора та влада прво да положи психо тест, јер 50% нације нам је тотално психички оболеле од овог живота у прошлости, а навикама Америчким, које су до те шизофреније довели...

mozda da, a mozda i ne
ti si studirao sa stanovista mira koji se prekida ratovima, a sada je doslo drugo vreme, i moraces da studiras, mislim analiziras sa stanovista rata - zasto vecina nece mir, zasto ulazimo u permanentno ratovanje? - vidis zbog toga rusi nisu zavrsili stvari onda i kratko, jer su to znali, da je ukrajina samo uvod
Znaci narednih 50 godina ima da zivimo u iscekivanju.Bem ti takav zivot.

Не, него директно (пучем) довести проБалканску владу, пошто им реч проЕвропска Путлерови бојовници огадише... Нек сами Амери изаберу своје пређашње тинк тенкре у Србији који нису много експонирани, који би после ширили само по кључу струке и менталне урачунљивости за дијалог и деидеологизацију Балкана у 21вом веку...

И обавезно проЕвропски Хрвати да буду у њој... камуфлираш их у '' Србијанске Буњевце'', да би влада имала Балкански консензус за популус... треба том Балканском владом затвористи уста и вашим дебилима у ЦРО

Што се тиче струке, мора та влада прво да положи психо тест, јер 50% нације нам је тотално психички оболеле од овог живота у прошлости, а навикама Америчким, које су до те шизофреније довели...
Je Zilot znas ti sta je sloboda??

Je Zilot znas ti sta je sloboda??
Слобода је по светом владики Николају,

а) неробовати страстима (не бити острашћен) и
б) упражњавати врлину (бити на врхунцу оптималних мисли, осећања и послова)

Пошто ти мене питаш о политичким слободама, обрати се неком компетентнијем за дефиницију, која мора укључивати у себе и ову коју сам ти понудио...

Putinov udar na Ukrajinu koji traje već osam godina otkriva kako u pozadini svega nije rat zbog nacije, vjere ili klasičnog imperijalizma, nego rat zbog civilizacijsko-političkih vrijednosti.

Tako barem misli Andrej Kortunov, ravnatelj utjecajnog "Ruskog savjeta za vanjske poslove", bolje poznatog pod engleskim nazivom "Russian International Affairs Council".

Prema njegovoj analizi, koju donosi prestižni tjednik The Economist, u skrivenoj pozadini današnjeg rata u Ukrajini je žestoka borba između dvaju potpuno različitih društveno-političkih modela budućeg razvitka.
Službeni Kijev gleda prema zapadu, odnosno Europi i Americi, dok službena Moskva gleda prema istoku, odnosno Aziji.

Ovaj će sukob vjerojatno biti trajan pa je ključno, smatra Kortunov, da sukob Moskve i Kijeva ubuduće ne bude brutalan kao sada.
Ovo to više što je razumni kompromis između Ukrajine i zapada, s jedne, te Rusije, s druge strane, važan uvod u pragmatični globalni kompromis zapada i Kine.

Znaci narednih 50 godina ima da zivimo u iscekivanju.Bem ti takav zivot.
iscekivanju cega?
ne, razvuci ce se rat na 50 godina, bezveze je da se zavrsi u nuklearnom holokaustu kako bi mnogi neki voleli, a mozda ja i gresim
ja sam samo Лички -om replicirao da sada studira sa ratnog stanovista, vremena su se promenila, a koliko ce trajati Bog Sveti zna; ja samo nudim mogucnost da ce trajati znatno duze, jer tako vidim realnost, od koje su mnogi pobegli, a ne samo neki

Poslednja izmena:
Putinov udar na Ukrajinu koji traje već osam godina otkriva kako u pozadini svega nije rat zbog nacije, vjere ili klasičnog imperijalizma, nego rat zbog civilizacijsko-političkih vrijednosti.

Tako barem misli Andrej Kortunov, ravnatelj utjecajnog "Ruskog savjeta za vanjske poslove", bolje poznatog pod engleskim nazivom "Russian International Affairs Council".

Prema njegovoj analizi, koju donosi prestižni tjednik The Economist, u skrivenoj pozadini današnjeg rata u Ukrajini je žestoka borba između dvaju potpuno različitih društveno-političkih modela budućeg razvitka.
Službeni Kijev gleda prema zapadu, odnosno Europi i Americi, dok službena Moskva gleda prema istoku, odnosno Aziji.

Ovaj će sukob vjerojatno biti trajan pa je ključno, smatra Kortunov, da sukob Moskve i Kijeva ubuduće ne bude brutalan kao sada.

Ovo to više što je razumni kompromis između Ukrajine i zapada, s jedne, te Rusije, s druge strane, važan uvod u pragmatični globalni kompromis zapada i Kine.
Не праве се компромиси између тотално супротстављених идеологија Европске демократије и Азијског Феуда...

Треба само да се разграниче циљеви и да се према њима управљају, а не да се седи за две столице у старту...

Компромис може да постоји само унутар једне идеологије, а не између две супротстављене

Branio je i Hitler Nemačku pa završio po pravdi Boga.
Nakon što je poželio okupirati pola svijeta.
Ukrajina ničime nije pokazivala teritorijalne pretenzije prema Rusiji.
Očito propuštaš nešto, a to je da je Rusija odlučila uništiti Ukrajinu, ne obrnuto.

Dakle, ako je Hitler branio Njemačku okupacijom i uništavanjem tuđih država, da li te to podsjeća na Zelenskog ili Putina?

I nije Hitler završio po pravdi nikakvog boga nego po pravdi čovjeka.

Evo vam prikaz , sta se nudi ovde na zapadu i onda se pitamo dal imaju mozga uopste
NE je u rukama Rusije , tamo rade i dalje ukrajinci i na svom su radnom mestu , grad u kojemu i zive je u rukama ruske vojske .
i niko ama bas niko da se ovde zapita,
Pa kako to da Rusi , gadjau same sebe ili
da i iko ukaze, te elektrane bombarduju ukrajinci.
Reuters
Reuters

Follow

Ukraine targets Russian soldiers threatening Europe's largest nuclear power plant​

1660487767967.png

By Natalia Zinets
KYIV (Reuters) -Ukraine is targeting Russian soldiers who shoot at Europe's largest nuclear power station or use it as a base to shoot from, as G7 nations, fearing a nuclear catastrophe, called on Moscow to withdraw its forces from the plant.
Ukraine and Russia have traded accusations over multipleincidents of shelling at the Zaporizhzhia facility in southern Ukraine. Russian troops captured the station early in the war.

"Every Russian soldier who either shoots at the plant, orshoots using the plant as cover, must understand that he becomesa special target for our intelligence agents, for our specialservices, for our army," President Volodymyr Zelenskiy said in an evening address on Saturday.

Očito propuštaš nešto, a to je da je Rusija odlučila uništiti Ukrajinu, ne obrnuto.

Dakle, ako je Hitler branio Njemačku okupacijom i uništavanjem tuđih država, da li te to podsjeća na Zelenskog ili Putina?

Zašto Ukrajina nije dala garancije bezbjednosti čime bi izbjegla sukob?

Pa zar niste vi i Šipci upravo to uradili ... nije vam se sviđala drzava u kojoj ziveste, uzeli oruzje proglasili svoju...i onda kmečali kad vas je legitimna vlast rokala...

...
Tako je, i onda se ispostavilo da nam se to isplatilo. Di je problem? Meni su okej separatističke ideje, ako preuzmeš odgovornost za posljedice neuspjeha. Kao npr RSK. Jel Vučić preuzeo odgovornost za huškanje "Glina nikada neće biti Hrvatska nego Velika Srbija?"
Ne, nego lije krokodilske suze.

И по правди Бога је Хића омастио колац, али није битно за против аргументацију, довољно је да потреш аргументом бесмислицу, а не и да је браниш у било ком сегменту израза...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back