gost 353303
Iskusan
- Poruka
- 5.848
Rekoh ti,samo glup čovek u svakom tekstu postavlja pitanja.Odličan argument, svaka čast.
Evo, objasni ti meni šta to Rusija tebi pruža? RuFlix pa kokice i binđaj Game of Kremlin?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekoh ti,samo glup čovek u svakom tekstu postavlja pitanja.Odličan argument, svaka čast.
Evo, objasni ti meni šta to Rusija tebi pruža? RuFlix pa kokice i binđaj Game of Kremlin?
Hoće li dalje krenuti na PoljskuŠto mora sutra? Jel ti imaš 3 godine? Mislim na mentalni uzrast, verovatno si preko 30 godina fizički.
Udariće, neće sutra, ali naknadno. I ne trebaju tebi da najavljuju kada, niti trebaju da rade stvari po tvojim očekivanjima.
Kad ono ruska komanda već pobjegla iz Hersona.
Oni nisu okupatori već oslobodioci.Nema veze, sa ovom donacijom topova će platiti barem stotinjak ruskih okupatora.
Цео запад пропада због Русије, дошло ново време, крај западне доминације.Odličan argument, svaka čast.
A mudar piše upise ko tvoje, bjavoRekoh ti,samo glup čovek u svakom tekstu postavlja pitanja.
Opet pitanja,imaš li ti odgovor,stav,mišljenje.Hoće li dalje krenuti na Poljsku
Tamo isto nacista ko u priči
A sta vi sa pedofilskog zapada ubrajte sve u "kolektivni zapad" ?A Rusi se samo brane??
Pod istok jel ti ubrajaš i Srbiju.
Mudri ljudi i pesnici uvek zadrže u svojoj duši dete i ne haju što godine lete ...Nisi ni jedno, a još manje i tanje to drugo i zato to nećeš nikada razumeti ...Agafja je primjer kada podjetinjiš s godinama
Ja sam glup ali mislim svojom glavom i imam kičmu,slobodan ko ptica na grani.A mudar piše upise ko tvoje, bjavo
Naravno da je Srbija na istoku i geografski, a još više dušom i kulturom ...Pod istok jel ti ubrajaš i Srbiju.
Zajebava samu sebe, ne uzimaj je ozbiljno i samu slušaj šta uradi tik tok od ljudi.и бабац од 70 банки вас овако раз*ебава
Не би се требало хвалити тиме![]()
И Крстан је исто, ако не и горе подетињио...E pa vidiš, Agafja je primjer kada podjetinjiš s godinama
Po čemu je Kina rob Zapada?
Imam, naravno .Opet pitanja,imaš li ti odgovor,stav,mišljenje.
To si rekao pre tri meseca,da li misliš da je ikoga briga za tvoje kopiranje bezvrednih bajatih tekstova svaki dan.Imam, naravno .
Rusija je davno odustala od Kijeva.
Sada pokušava ugrabiti što više može ali zapelo. Najradije bi malo pregovarali ali nemaju s kime, naravno, jer Ukrajinci nisu izdajnici svoje države niti ih možeš kupiti ko raspale Čečene. Ono što možeš očekivati je dugogodišnji rat. Rusija je ostvarila svoje minimalne ciljeve, u smislu da naivnim Rusima može prodati foru "Pobijedili smo, sve ostalo je bila taktička varka", ali Rusija to neće biti u stanju održati , ni vojno, ni ekomonski, a najmanje politički.
Rusija, zato što na čelu imaju hrabrog i pametnog čoveka, je čekala da postane ekonomsko i vojno snažna da se može nesmetano da suprostavi hijenama sa zapada, a ostale zemlje su, napokon, shvatile da ima neko ko može da pobedi te zapadnjačke hijene ... Nigde nisam pisao o rusofilima, to je glupost, već o ljudima koji žele da se oslobode od zapadnjačkog ropstva ...
По томе, што су им пре два дана 5 највећих фирми избацили са Њујоркшке берзе...
Hoće li dalje krenuti na Poljsku
Tamo isto nacista ko u priči
This week, Statistics Poland (GUS), a state agency, published forecasts based on UN data showing that, while the world's population will increase from almost 8 billion today to 10.9 billion in 2100, Poland's population will fall from 37.6 million to 23 million over the same period.
Poland recorded the second-largest fall in population among all European Union member states last year. The country’s excess death rate of 29% was also the bloc’s third highest.
New data from Eurostat, the EU’s statistics agency show that in 2021 Poland recorded 520,000 deaths – its highest annual figure since World War Two – and only 332,000 live births, the lowest annual figure in that same period.
When also taking into account net migration, that resulted in Poland’s population falling by 185,800 in 2021. Only Italy, with a figure of 253,100, had a larger drop. By contrast, most member states saw a rise in population.
Šta ćeš i gde kada se cev ispravi i nanišani te.