zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 27.420
a iracka, palestinska ili libijska deca...ko je kriv za njihovu pogibijuI ukrajinska djeca sad plaćaju?
Je li Putko kriv barem za pobijenu ukrajinsku djecu, ako ništa drugo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a iracka, palestinska ili libijska deca...ko je kriv za njihovu pogibijuI ukrajinska djeca sad plaćaju?
Rusija je zapalila Ukrajinu i sad kao mora pomagati da se vatra još više rasplamsa.Isto radi i Rusija....samo da bi pomogla kao NATO mora ubiti barem 5 miliona civila
Hoces li podtzavati Rusiju kada nato napadne neku zemlju a Rusija je pocne naoruzavati da se brani?
a iracka, palestinska ili libijska deca...ko je kriv za njihovu pogibiju
Zapravo to vam je islo u korist mnogostruko jer se nijeste oslanjali na gluposti kao oficiri JNA, morali ste misliti glavom i prilagodjavati se. A i imali ste daleko vise ljudi nego Srbi, od prvog do zadnjeg dana rata i vi i muslimani.Jna je udarila na praktično nenaoružanog protivnika pod sankcijama na uvoz oružja, nije baš 100% za usporedbu.
Nato recept....a amerika je zapalila Ukrajinu jos 2004 i tinjalo do 2014Rusija je zapalila Ukrajinu i sad kao mora pomagati da se vatra još više rasplamsa.

Medjunarodni ti je poredak da ce svako svakog naoruzavati do zuba....medjunarodno pravo je bilo do sada kako kaze amerika i ono se sada menja,problem je sto to amerika shvata i pali gde moze da odlozi....Ukrajina je sitnica sta ce biti u buducnosti...Moja podrška je prvenstveno međunarodnom pravnom poretku, jer je to jedina stvar koja nas dijeli od kaosa...
Medjunarodni ti je poredak da ce svako svakog naoruzavati do zuba....medjunarodno pravo je bilo do sada kako kaze amerika i ono se sada menja,problem je sto to amerika shvata i pali gde moze da odlozi....Ukrajina je sitnica sta ce biti u buducnosti...
da li si citao Alan Forda, kada sir Oliver ima pet keceva u desnoj ruci, a protivnik pet keceva u levoj ruci...tada sir Oliver kaze, pobednik je onaj ko ima keceve u desnoj ruci....u sledecoj partiji pokera, sir Oliver ima pet keceva u levoj ruci, a protivnik u desnoj ruci pet keceva...tada sir Oliver kaze, pobednik je onajjj ko ima keceve u levoj ruci...Pa nije ovo tema o iraku, nego o ukrajini![]()
da li si citao Alan Forda, kada sir Oliver ima pet keceva u desnoj ruci, a protivnik pet keceva u levoj ruci...tada sir Oliver kaze, pobednik je onaj ko ima keceve u desnoj ruci....u sledecoj partiji pokera, sir Oliver ima pet keceva u levoj ruci, a protivnik u desnoj ruci pet keceva...tada sir Oliver kaze, pobednik je onajjj ko ima keceve u levoj ruci...
Ja se sjecam na pocetku rata, da smo mi krenuli agresivno ne bi imali prigovore savjesti itd. nego bi nas pomlatili odma za razliku od drugih od kojih su se samo branili skroz nevoljno.vojska kojoj iskljucuju struju i vodu po kasarnama...vojska kojoj napadaju vojnike i oficire, koje kidnapuju i ubijaju...vojska, kojoj naoruzani civili svakodnevno priredjuju ponizenja, to nije vojska...to je jedan parazit na ledjima, koji odmah treba skinuti...krenula desavanja po Sloveniji, a onda repriza u Hrvatskoj, pa onda repriza u Bosni...sta je trebalo da se dogodi, da ti JNA generali konacno reaguju, da Srbi onda krenu na kasarne i rasture tu JNA...a ovo je moje misljenje, da su Srbi krenuli, JNA bi drugacije reagovala i doslo bi do gradjanskog rata u Srbiji...videli smo to 9 marta, 1991g u Beogradu, kada su JNA generali izveli tenkove na ulice da spasavaju rezim slobodana milosevica...TA JNA JE BILA JEDNA VELIKA ILUZIJA I ZABLUDA VECINE SRPSKOG NARODA
kako zaobilazis sustinu problema...previse rusofobije kod tebe...a evo ti moje misljenje o Putinu, negativno je...nije trebao da dozvoli, da se nacisti izvucu iz Debaljceva 2014g i trebao je pre da intervenise u ukrajini...samo je pitanje, koliko on ima realnu moc odlucivanja u KremljuTko je kriv za pobijenu iračku djecu? Pa valjda onaj ko ih je pobio, jel' tako?
Tko je kriv za pobijenu ukrajinsku djecu?
Vidim, svet na ivici WW3Nisu nigdje napali iz čista mira. Sprečavanje zločina, rušenje terorističkih režima, svijet je bolji poslije toga.
mislim da bi jos gore bilo po nas, o tome bi mogla posebna tema da se otvoriJa se sjecam na pocetku rata, da smo mi krenuli agresivno ne bi imali prigovore savjesti itd. nego bi nas pomlatili odma za razliku od drugih od kojih su se samo branili skroz nevoljno.
Jedini razlog zasto je JNA "prisla" Srbima je sto je niko drugi nije htio a u Albaniju ili Bugarsku nijesu se mogli skloniti dok problemi ne
Sad zamisli da kod nas najgluplji i najagresivniji elementi postanu drzava i vlast (navijaci na primjer). Zamisli da su vlast sta bi radili.kako zaobilazis sustinu problema...previse rusofobije kod tebe...a evo ti moje misljenje o Putinu, negativno je...nije trebao da dozvoli, da se nacisti izvucu iz Debaljceva 2014g i trebao je pre da intervenise u ukrajini...samo je pitanje, koliko on ima realnu moc odlucivanja u Kremlju

veoma lose po nas, nalazimo se u ,,prijateljskom" okruzenju od drugih narodaSad zamisli da kod nas najgluplji i najagresivniji elementi postanu drzava i vlast (navijaci na primjer). Zamisli da su vlast sta bi radili.![]()
Ko i vi da ste pobili 100 000 cetnika i 10 000 oklopa.Rusija iznosi divlja objašnjenja zašto su zakazali uz Ukrajini. Sada im je razlog da su Ukrajinci u tajnim bio laboratorijima drogama pretvoreni u supervojnike.
Sve mi je to od nekuda poznato, a da, Srbi pričali devedesetih da drogirani bojovnici ne padaju pogođeni, pijane ustaše bacaju bombu 300m....
Plaćaju NATO zločincima, eno im ga glumac pa neka njemu isporuče račun.I ukrajinska djeca sad plaćaju?
Možda se i preliju preko granica ukrajine, zavisno od dometa.Lavrov:
- The geographical objectives of the special operation have changed, now it is not only the DPR and LPR, but also a number of other territories;
- If the West supplies Kiev with long-range weapons, the geographical objectives of the special operation in Ukraine will move even further.
![]()

Slažem se s većinom, osim dijela o više vojnika od prvog dana. Mobilizacija je sprovedena tek u desetom mjesecu nakon zauzimanja većine skladišta JNA koja su zauzeta.Zapravo to vam je islo u korist mnogostruko jer se nijeste oslanjali na gluposti kao oficiri JNA, morali ste misliti glavom i prilagodjavati se. A i imali ste daleko vise ljudi nego Srbi, od prvog do zadnjeg dana rata i vi i muslimani.
Necemo reci nenaoruzanog jer je do kraja Septembra "nenaoruzani" protivnik imao oruzja vise nego vecina tadasnji zemalja svijeta.
Zagreb je dogovoren, tako da je to prica za sebe. Pametno da se izbjegnu razaranja.Slažem se s većinom, osim dijela o više vojnika od prvog dana. Mobilizacija je sprovedena tek u desetom mjesecu nakon zauzimanja većine skladišta JNA koja su zauzeta.
JNA se iz Zagreba i okolice povukla tek krajem 11. mjeseca.