Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haaalo!!! Rusi izgubili najmanje 2500 oklopnih vozila, a možda i 5500 kako tvrde Ukrajinci. Samljeli su ruske divizije kako se nitko nije nadao. Rusi još tavore na istom području kao i prije četiri mjeseca. Jel to tebi izgleda kao da Rusi pobjeđuju? Ispaljuju protubrodske i protuavionske rakete na gradove umjesto krstarećih raketa, vade T62 i T55 tenkove uz skladišta.
Po tome ispada da su Rusi daleko gori od JNA, i to 30 godina poslje???

Ђерђ Сорош је буквално у две реченице описао разлоге за ситуацију у Украјини

„Имамо фонд у Украјини, и испоставило се да је један од најбољих“

„Такође желим да напоменем да постоји једна особа која је била веома дубоко укључена у Украјину, а то је Бајден.
Ma Biden je samo slika, lutak. Ovo sve gazda Djole vodi, zato i jest toliko masovno i toboze svi ko jedan mediji pisu, politicari laju a raja ede gowna.
Najbolji fond! :bravo:

Mislis da je i Rusiji bilo u interesu da udje u rat i da nije htela da se sve zavrsi mirno i pregovorima i dogovorima, ali sta je mogla da uradi ako je vec doterana do ivice, bre ono Ameri zamalo da zapocnu nuklearnu krizu zbog nekih raketa u maloj Kubi dok ovde NATO prakticno vec doso do granica Rusije i zeli da unisti Rusiju i Ruski narod i u Ukrajini i Rusiji.
Rusija je mislila da ce se ovo veoma brzo završiti, da su znali koliki ih belaj čeka u Ukrajini nikad ovo ne bi uradili

1658276290772.png

Rusija u problemu, iz Amerike stiže još moćnih bacača raketa

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Sa evrom je stanje još gore, kad je pao ispod dolara, svako pametan zna koliko je sati.
Па немој опет да причаш глупости – нико не тргује рубљама – па чак и да руска државна банка направи рубљу 1-1 са доларом, тамо људи нити имају валуту нити ће им ико продати долар јер чак и у централном банка немају ништа... .

Haaalo!!! Rusi izgubili najmanje 2500 oklopnih vozila, a možda i 5500 kako tvrde Ukrajinci. Samljeli su ruske divizije kako se nitko nije nadao. Rusi još tavore na istom području kao i prije četiri mjeseca. Jel to tebi izgleda kao da Rusi pobjeđuju? Ispaljuju protubrodske i protuavionske rakete na gradove umjesto krstarećih raketa, vade T62 i T55 tenkove uz skladišta.

Rekoh ti, ako to tebe čini srećnim onda je sigurno tako,
ne treba da se nerviraš i da dopustiš da neko dovede u sumnju brojeve koji ti toliko znače i u koje veruješ.

Tvoja psihička stabilnost je najvažnija, ponavljaj te brojeve, Ukrajinci sigurno ne bi lagali za ruske gubitke.

Па немој опет да причаш глупости – нико не тргује рубљама – па чак и да руска државна банка направи рубљу 1-1 са доларом, тамо људи нити имају валуту нити ће им ико продати долар јер чак и у централном банка немају ништа... .
Da li ti stvarno veruješ u taj idiotizam koji si napisao?

Rekoh ti, ako to tebe čini srećnim onda je sigurno tako,
ne treba da se nerviraš i da dopustiš da neko dovede u sumnju brojeve koji ti toliko znače i u koje veruješ.

Tvoja psihička stabilnost je najvažnija, ponavljaj te brojeve, Ukrajinci sigurno ne bi lagali za ruske gubitke.
Ja sam vjerovao dugo vremena (prije nego sto su informacije izasle u javnost) da je gubitaka bilo daleko vise kod nas u ratu sa svake strane nego stvarno.
Bar duplo od onoga sto je bilo, tako se meni cinilo gledajuci sa moje tacke na licu mjesta. Da je gubitaka daleko vise nego sto stvarno jest.

Tako i za Amerikance u Avganistanu i Iraku. Cinilo se po onim cudima i eksplozijama da je daleko vise nego sto je bilo. Onako odoka sudeci i uzimajuci neke stvari u obzir.

Ja sam vjerovao dugo vremena (prije nego sto su informacije izasle u javnost) da je gubitaka bilo daleko vise kod nas u ratu sa svake strane nego stvarno.
Bar duplo od onoga sto je bilo, tako se meni cinilo gledajuci sa moje tacke na licu mjesta. Da je gubitaka daleko vise nego sto stvarno jest.

Tako i za Amerikance u Avganistanu i Iraku. Cinilo se po onim cudima i eksplozijama da je daleko vise nego sto je bilo. Onako odoka sudeci i uzimajuci neke stvari u obzir.
Pa Ameri su imali poprilicne gubitke u Iraku. Citava njihova operacija je isla kao Ruska na Kijev. "samo naprijed ne razmisljaj o pozadini" stim sto je Iracki front bio 60% manji od ovoga sa pocetka Ukrajnskog rata. Samo u toku osvajanja Bagdada imali su preko 400 unistenih Abramsa i Bredlija, a oni zvanicno prizaju unistena 24 Abramsa tokom cijele Iracke operacije.
A na YT postoje snimci sa preko 100 unistenih Abramsa u oko Bagdada

Pa Ameri su imali poprilicne gubitke u Iraku. Citava njihova operacija je isla kao Ruska na Kijev. "samo naprijed ne razmisljaj o pozadini" stim sto je Iracki front bio 60% manji od ovoga sa pocetka Ukrajnskog rata. Samo u toku osvajanja Bagdada imali su preko 400 unistenih Abramsa i Bredlija, a oni zvanicno prizaju unistena 24 Abramsa tokom cijele Iracke operacije.
A na YT postoje snimci sa preko 100 unistenih Abramsa u oko Bagdada
Ne mislim da je toliko bilo, bas zbog toga sto je Iracka vojska uradila pametnu stvar nego da masovno gine za sitne rezultate.
Vecina gubitaka se desila kasnija kad je pocela gerila.

07/19/2022 05:38 PM (updated: 07/19/2022 06:19 PM)
46218
Kadyrov published a photo of transgender people in the ranks of NATO

Kadyrov: The West is trying to promote LGBT values, but this will never happen in Russia​

U.S. Nuclear Security Adviser Sam Brinton and the first transgender female U.S. Admiral Rachael Levine

© AFP 2022/Getty Images/JC Olivera/Biden-Harris Transition Team
U.S. Nuclear Security Adviser Sam Brinton and the first transgender female U.S. admiral, Rachael Levine. Archive photo
Read ria.ru in
GROZNY, July 19 - RIA Novosti. The head of Chechnya, Ramzan Kadyrov, published photos of transgender people in the ranks of NATO on his Telegram channel and stated that these are the values the West is trying to propagate, but this will never happen in Russia.
"Here they are, NATO soldiers! We are sick of fighting with them. Give us a normal enemy, so that he is courageous, so that we can tell our grandchildren how terrible and dangerous he was. And what is this? Who is this? How to tell our grandchildren about them ... " he wrote.

The head of Chechnya stressed that the official publications of the Kyiv regime in the media and social networks "are saturated with this vile idea" and the forced imposition of such a policy "has already borne fruit."

https://t.me/RKadyrov_95/2576

Ne mislim da je toliko bilo, bas zbog toga sto je Iracka vojska uradila pametnu stvar nego da masovno gine za sitne rezultate.
Vecina gubitaka se desila kasnija kad je pocela gerila.
Pentagon zvanicno priznaje 24 unistena Abramsa tokom cijele Iracke Operacije , dakle za svih 10-15 god koliko su vec bili tamo.
Samo na ovom snimku ima preko 100 unistenih komada, ja sam se zabrojao na 80. Nema ni jedna dupla slika.
preko 70% je potpuno sprzeno.
Na snimku su zalutali jedan Bredli i Paladin pancer haubica

1658280081785.png

Zelenska primila nagradu u Washingtonu

Prva dama Ukrajine, Olena Zelenska, primila je u Washingtonu nagradu za ljudska prava u ime naroda Ukrajine kao priznanje za njihovu borbu protiv ruske invazije na njihovu zemlju.

Memorijalna fondacija žrtvama komunizma odala je priznanje ukrajinskom narodu nagradom za ljudska prava. Zelenska, koja ove nedelje boravi u Washingtonu, lično je primila nagradu.

“Čast je biti ovde i primiti ovu nagradu u ime svakog Ukrajinca i Ukrajinke koji se danas bore protiv ruske agresije”, rekla je supruga ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.

Prva dama Ukrajine sutra će se obratiti članovima Kongresa.

w_57818785.jpg

Zelenska sa predsjednikom SAD-a Joeom Bidenom i njegovom suprugom Jill (EPA

Pentagon zvanicno priznaje 24 unistena Abramsa tokom cijele Iracke Operacije , dakle za svih 10-15 god koliko su vec bili tamo.
Samo na ovom snimku ima preko 100 unistenih komada, ja sam se zabrojao na 80. Nema ni jedna dupla slika.
preko 70% je potpuno sprzeno.
Na snimku su zalutali jedan Bredli i Paladin pancer haubica

i nadam se da su i ovi sto su i bili u tenkovima
osli zajedno sa njim
u historiju

Pahomije je pederko , na onom snimku ja nisam vidio da nekoga primorava na nesto, nego su se on i njegov drugar dobrovoljno dokopali.
Ali princ Endrju je pedofil, slozices se da je razlika ogromna.
Mada i Pahomija smatram bolesnim...
Mislim da si nesto pomesao, Pahomija su samo deca optuzivala a snimaka nije ni bilo, ***** je Kacavenda bivsi vladika bijeljinski, imamo mi svega kao i zapad, verujem da ni istok ne zaostaje u tome.

Ovo ide sada kao vazna novost
a za koju nisam nigde ista nasao na ruskim sajtovima.

News 360
News 360

FollowView Profile

Putin proposes to launch Nord Stream 2 pipeline to increase gas supplies to Europe​

Newsroom - 2h ago
React15 Comments|

39

• Share

• Save

1658283744078.png

Russian President Vladimir Putin on Tuesday night proposed to launch the controversial Nord Stream 2 pipeline to increase gas supplies to Europe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back