Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.104
Objasni nam, ukratko, osnove nacističke ideologije.Ne održavam ja NATO.
Ili ti ne znaš kaj znači pleonazam?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Objasni nam, ukratko, osnove nacističke ideologije.Ne održavam ja NATO.
Ili ti ne znaš kaj znači pleonazam?![]()
Po tome ispada da su Rusi daleko gori od JNA, i to 30 godina poslje???Haaalo!!! Rusi izgubili najmanje 2500 oklopnih vozila, a možda i 5500 kako tvrde Ukrajinci. Samljeli su ruske divizije kako se nitko nije nadao. Rusi još tavore na istom području kao i prije četiri mjeseca. Jel to tebi izgleda kao da Rusi pobjeđuju? Ispaljuju protubrodske i protuavionske rakete na gradove umjesto krstarećih raketa, vade T62 i T55 tenkove uz skladišta.
Vojska ko vojska, svaka ista, kako je vodjena tako na kraju sve ispane. Da je sve i jedan Rambo, ako te vodi neko ko Milosevic, isto ce na kraju ispasti.Ruska vojska je smjehotresna u poredjenju sa americkom.
Ma Biden je samo slika, lutak. Ovo sve gazda Djole vodi, zato i jest toliko masovno i toboze svi ko jedan mediji pisu, politicari laju a raja ede gowna.Ђерђ Сорош је буквално у две реченице описао разлоге за ситуацију у Украјини
„Имамо фонд у Украјини, и испоставило се да је један од најбољих“
„Такође желим да напоменем да постоји једна особа која је била веома дубоко укључена у Украјину, а то је Бајден.

Rusija je mislila da ce se ovo veoma brzo završiti, da su znali koliki ih belaj čeka u Ukrajini nikad ovo ne bi uradiliMislis da je i Rusiji bilo u interesu da udje u rat i da nije htela da se sve zavrsi mirno i pregovorima i dogovorima, ali sta je mogla da uradi ako je vec doterana do ivice, bre ono Ameri zamalo da zapocnu nuklearnu krizu zbog nekih raketa u maloj Kubi dok ovde NATO prakticno vec doso do granica Rusije i zeli da unisti Rusiju i Ruski narod i u Ukrajini i Rusiji.
Ovo je dosad ubjedljivo najgluplji komentar.Pa što ako ne bude nekoliko milijuna Ukrajinca. Nestalo je i 100 milijuna američkih Indijanaca, pa se nisi ni počohao.

Па немој опет да причаш глупости – нико не тргује рубљама – па чак и да руска државна банка направи рубљу 1-1 са доларом, тамо људи нити имају валуту нити ће им ико продати долар јер чак и у централном банка немају ништа... .Sa evrom je stanje još gore, kad je pao ispod dolara, svako pametan zna koliko je sati.
Haaalo!!! Rusi izgubili najmanje 2500 oklopnih vozila, a možda i 5500 kako tvrde Ukrajinci. Samljeli su ruske divizije kako se nitko nije nadao. Rusi još tavore na istom području kao i prije četiri mjeseca. Jel to tebi izgleda kao da Rusi pobjeđuju? Ispaljuju protubrodske i protuavionske rakete na gradove umjesto krstarećih raketa, vade T62 i T55 tenkove uz skladišta.
Da li ti stvarno veruješ u taj idiotizam koji si napisao?Па немој опет да причаш глупости – нико не тргује рубљама – па чак и да руска државна банка направи рубљу 1-1 са доларом, тамо људи нити имају валуту нити ће им ико продати долар јер чак и у централном банка немају ништа... .
Poklopac ne zna kad se da li ili dali pise sastavljeo ili odvojeno. Neki drugosmrdijanac iz palankeDa li ti stvarno veruješ u taj idiotizam koji si napisao?
Ja sam vjerovao dugo vremena (prije nego sto su informacije izasle u javnost) da je gubitaka bilo daleko vise kod nas u ratu sa svake strane nego stvarno.Rekoh ti, ako to tebe čini srećnim onda je sigurno tako,
ne treba da se nerviraš i da dopustiš da neko dovede u sumnju brojeve koji ti toliko znače i u koje veruješ.
Tvoja psihička stabilnost je najvažnija, ponavljaj te brojeve, Ukrajinci sigurno ne bi lagali za ruske gubitke.
Pa Ameri su imali poprilicne gubitke u Iraku. Citava njihova operacija je isla kao Ruska na Kijev. "samo naprijed ne razmisljaj o pozadini" stim sto je Iracki front bio 60% manji od ovoga sa pocetka Ukrajnskog rata. Samo u toku osvajanja Bagdada imali su preko 400 unistenih Abramsa i Bredlija, a oni zvanicno prizaju unistena 24 Abramsa tokom cijele Iracke operacije.Ja sam vjerovao dugo vremena (prije nego sto su informacije izasle u javnost) da je gubitaka bilo daleko vise kod nas u ratu sa svake strane nego stvarno.
Bar duplo od onoga sto je bilo, tako se meni cinilo gledajuci sa moje tacke na licu mjesta. Da je gubitaka daleko vise nego sto stvarno jest.
Tako i za Amerikance u Avganistanu i Iraku. Cinilo se po onim cudima i eksplozijama da je daleko vise nego sto je bilo. Onako odoka sudeci i uzimajuci neke stvari u obzir.
Ne mislim da je toliko bilo, bas zbog toga sto je Iracka vojska uradila pametnu stvar nego da masovno gine za sitne rezultate.Pa Ameri su imali poprilicne gubitke u Iraku. Citava njihova operacija je isla kao Ruska na Kijev. "samo naprijed ne razmisljaj o pozadini" stim sto je Iracki front bio 60% manji od ovoga sa pocetka Ukrajnskog rata. Samo u toku osvajanja Bagdada imali su preko 400 unistenih Abramsa i Bredlija, a oni zvanicno prizaju unistena 24 Abramsa tokom cijele Iracke operacije.
A na YT postoje snimci sa preko 100 unistenih Abramsa u oko Bagdada
Pentagon zvanicno priznaje 24 unistena Abramsa tokom cijele Iracke Operacije , dakle za svih 10-15 god koliko su vec bili tamo.Ne mislim da je toliko bilo, bas zbog toga sto je Iracka vojska uradila pametnu stvar nego da masovno gine za sitne rezultate.
Vecina gubitaka se desila kasnija kad je pocela gerila.
i nadam se da su i ovi sto su i bili u tenkovimaPentagon zvanicno priznaje 24 unistena Abramsa tokom cijele Iracke Operacije , dakle za svih 10-15 god koliko su vec bili tamo.
Samo na ovom snimku ima preko 100 unistenih komada, ja sam se zabrojao na 80. Nema ni jedna dupla slika.
preko 70% je potpuno sprzeno.
Na snimku su zalutali jedan Bredli i Paladin pancer haubica
Ako sacekas 2-3 godine slama ti nece ni trebati, jeftinije ce bit napuniti slamaricu rubljama nego slamom.Где могу да се купе, да би их држао у сламарици?
Mislim da si nesto pomesao, Pahomija su samo deca optuzivala a snimaka nije ni bilo, ***** je Kacavenda bivsi vladika bijeljinski, imamo mi svega kao i zapad, verujem da ni istok ne zaostaje u tome.Pahomije je pederko , na onom snimku ja nisam vidio da nekoga primorava na nesto, nego su se on i njegov drugar dobrovoljno dokopali.
Ali princ Endrju je pedofil, slozices se da je razlika ogromna.
Mada i Pahomija smatram bolesnim...