nije li se vratila u rusiju da se izbori nad skrbništvom maloljetne kćeri....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije li se vratila u rusiju da se izbori nad skrbništvom maloljetne kćeri....
Ухапсише Освињикову јер је побегла у Немачку место да плати казну од 300 евра.nije li se vratila u rusiju da se izbori nad skrbništvom maloljetne kćeri....
Pa kod nas je NATO, kada nas je nelegalno bombardova, gadjao televiziju RTS sa sve novinarima , toncima, šminkerkama, ni jednog vojnika nije bilo u zgradi.Чини ми се да не можеш да разумеш, тачније не дозвољава ти твоје национал-патриотско схватање државности из 19. века.
Азовстал је велики инфраструктурни објекат, и као такав се може рачунати као војни циљ.
Већ сам приметио из других тема, посебно на руским темама, да немаш везе са мозгом. Бар је добро што ми не објашњаваш за авијацију, као неки овде стручњаци који се, наравно, од јуче губе у тишини.Не љути се...
Генерално, Столтенберг није нарочито надарен као политичар и говорник – али ту се морам сложити са њим, тачно је речено. Али ипак, показатељи да ће Русија тражити освету за губитак током Хладног рата и понижење након распада Совјетског Савеза били су довољно јасни већ 2008. године.
Jel jeIzvini posle komentara o M777 definitivno si tupav
Naravno, Medvjedić opet prijeti nuklearnim ratom.Medvedev o eventualnom napadu na Krim:
"Ako se ovako nešto desi, to će biti sudnji dan za sve njih." Ne na Rusiju, sve može, ali vojnički na Rusiju nemojte.
Pisao sam pre, ko god kao vojnik dođe na ruske granice biće spaljen. Bukvalno.
Samo NATO zemljeГенерално, Столтенберг није нарочито надарен као политичар и говорник – али ту се морам сложити са њим, тачно је речено. Али ипак, показатељи да ће Русија тражити освету за губитак током Хладног рата и понижење након распада Совјетског Савеза били су довољно јасни већ 2008. године.
Али некако, Европа и Америка нису хтеле да примете овај важан детаљ.
Пуковник Лењинградског КГБ-а, поседујући менталитет совјетског политичког комесара а ла Jeжова, што је заправо доживотна дијагноза, увек је живео за овај тренутак славе, а најгоре је то што је спреман да жртвује не само свој народ, већ и скоро свака друга земља на свету.
Орбановци? Нисам чуо за тај народ.Dakle nisu Ukrajinci nego Orbanovci...
звучи ко неко племе црногорскоОрбановци? Нисам чуо за тај народ.
Prati video i kada stane na kraju,zadnji sekund ti sve kaze....za onog ko se razume,ko se ne razume nema potrebe da gledaJel je
A nisu tupavi oni koji za lafet dužine cca 1.5 m tvrde da je lafet od m777
Теби требају цвике са стаклима дебљим од оних на прозорима са руских Тајфун подморница.
Ne kaže ništa..Prati video i kada stane na kraju,zadnji sekund ti sve kaze....za onog ko se razume,ko se ne razume nema potrebe da gleda
Medvedev o eventualnom napadu na Krim:
"Ako se ovako nešto desi, to će biti sudnji dan za sve njih." Ne na Rusiju, sve može, ali vojnički na Rusiju nemojte.
Pisao sam pre, ko god kao vojnik dođe na ruske granice biće spaljen. Bukvalno.
Uporan i bez dokaza na silu hoćeš nešto dokazati..Теби требају цвике са стаклима дебљим од оних на прозорима са руских Тајфун подморница.
"trust the plan"ovako prijeti ima 4 mjeseca.
još malo da ovi nauće koristiti zapadno oružje... kad krene oluja bit će im mala i rusija