Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to je avion privatne ukrajinske kompanije, nepismeni, nije to u vlasništvu Zelenskog, taj avion nije video Ukrajinu zadnjih
godinu dana.
A Ukrajina je pravila ... koje ono beše avione - Boing?

Trebaš biti imbecil, pa da ne shvatiš da je avion verovatno prijavio kvar, pa dobio od Grka odobrenje da sleti na
aerodrom u Kavali, zato se i vraćao.
Ali to je suviše komplikovano za tvoj mali (nepostojeći) mozgić...
Ukrajina je pravila bas Antonove, ne sve ali veci deo njih.

Jedan od učesnika kulturno-umetnikog programa pre par večeri

FX3fbbRXgAAGqDU
nakitili ga kao da je osvojio mamajev kurgan i postavio zastavu na rajhstag...

godine 1945. bila je godina 0 za njemačku...izgledaju da se resetiraju na osnovne postavke...

47% - believes that Germany harms itself with sanctions more than Russia. 12% believe that Russia will suffer more damage. 74% - expect an economic recession and rising unemployment in Germany. 83% - believe that prices will continue to rise.

Tako je, ti si jedan od pametnijih na forumu.
I Azovstal je bio fabrika, nije bitno što su se u njemu nalazili nacisti.

Majko mila, može li gluplje od tvojih postova?
Чини ми се да не можеш да разумеш, тачније не дозвољава ти твоје национал-патриотско схватање државности из 19. века.
Азовстал је велики инфраструктурни објекат, и као такав се може рачунати као војни циљ.
Већ сам приметио из других тема, посебно на руским темама, да немаш везе са мозгом. Бар је добро што ми не објашњаваш за авијацију, као неки овде стручњаци који се, наравно, од јуче губе у тишини.Не љути се...

Чини ми се да не можеш да разумеш, тачније не дозвољава ти твоје национал-патриотско схватање државности из 19. века.
Азовстал је велики инфраструктурни објекат, и као такав се може рачунати као војни циљ.
Svaki objekat u kome se nalazi vojno osoblje ili naoružanje se, po pravilima rata, smatra legitimnim ciljem.

Већ сам приметио из других тема, посебно на руским темама, да немаш везе са мозгом. Бар је добро што ми не објашњаваш за авијацију, као неки овде стручњаци који се, наравно, од јуче губе у тишини.Не љути се...
Ne ljutim se. Takvu primedbu od nekog kao ti sa IQ malo manjim od kišne gliste, shvatam kao kompliment.

Није битно ко је био унутра – објекат није од војног значаја – дакле цивилни је. Украјина је суверена држава коју је признала Русија
Нажалост, Русија без објаве рата, води војне операције које су однеле хиљаде цивилних жртава. Како се ово зове?
Nije bitno jel drzava suverena koliko je bitno kakva je prema svojim gradjanima i ostatku sveta.

I hitlerova nemacka je bila suverena drzava. Spram hitlerove nemacke ukrajina nije suverena jer je vlast u ukrajini osvojena drzavnim udarom. Slicnost ove dve suverene drzave je u nacistickom odnosu prema drugima. Hitlerova nemacka je progonila jevreje a ukrajina ruse.

„Поједини егзалтирани, крвави кловнови који периодично искачу са неким изјавама и покушавају да нам прете, мислећи на напад на Крим и тако даље. С тим у вези, желим да кажем да је сасвим очигледно, они схватају последице такве изјаве. А последице су очигледне да ако се овако нешто деси, за све њих одмах ће наступити судњи дан. Веома брзо и тешко. Биће веома тешко сакрити се“, истакао је Медведев.

:flert:

Имал' ђеда, стрица, нерођену сестру или бабу, "дух"? :sad2:
Има све, само излазе један по један. Укри су баш у борбеном моду, коју год глупост да објаве на твитеру увек има хиљаде неких будала које верују у то.

Nije bitno jel drzava suverena koliko je bitno kakva je prema svojim gradjanima i ostatku sveta.

I hitlerova nemacka je bila suverena drzava. Spram hitlerove nemacke ukrajina nije suverena jer je vlast u ukrajini osvojena drzavnim udarom. Slicnost ove dve suverene drzave je u nacistickom odnosu prema drugima. Hitlerova nemacka je progonila jevreje a ukrajina ruse.
Да ли ти у ствари мислиш да живимо у 1930-им? За неке форумаше је типично да повлаче паралеле са почетком 20. века, што значи да не могу да анализирају савремену политичку реалност и како Европа више није оно што је била пре 100 година. Ако Хитлерову Немачку треба поредити са неким, то није Украјина.

Ti si ili glup ili naivan ka sobarica, do sada si sigurno popusio 100 quraca a nije ti u opisu posla.

Zemlja u ratu prijevozi municiju za treće zemlje..
Kada si u ratu sve resurse stavljas na raspolaganje...ili možda po tebi trgujes..

Nisi imbecil neko Krešo od milja za prijatelj kreten.
"ПриЈЕвози"

Које силовање граматике јбт

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back