gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Jel mi se ovo čini ili su Rusi izdušili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si pratio priču oko kupovine tvitera od strane Maska znaš da je ispao skandal oko oriznavanja tvitera koliko botova postoji. Mask je tražio da se to otkrije pre kupovine, ali su oni odbili. Sumnja se da je do 40% naloga na tviteru u stvari veštačka inteligencija, tj. botovi. Njima naravno upravljaju zapadni centri moći radi formiranja javnog mnenja po njihovim zamislima.Има све, само излазе један по један. Укри су баш у борбеном моду, коју год глупост да објаве на твитеру увек има хиљаде неких будала које верују у то.
Бјела супстанца? Да нијесу слали и кокаин Еленскоме?
занимљиво ,то много тога објашњаваAko si pratio priču oko kupovine tvitera od strane Maska znaš da je ispao skandal oko oriznavanja tvitera koliko botova postoji. Mask je tražio da se to otkrije pre kupovine, ali su oni odbili. Sumnja se da je do 40% naloga na tviteru u stvari veštačka inteligencija, tj. botovi. Njima naravno upravljaju zapadni centri moći radi formiranja javnog mnenja po njihovim zamislima.
Njet. Kijev je dao objavuВнимание, Внимание !
Говорит Москва!
Evo ne mrdaju...Dakle uništili im haubice i HIMARSe a,vojnike ali ne mrdaju sa mjesta već 7 dana.....nitko ne laže kao Rusi....ajd možda još Srbi...ali fali treći u toj kategoriji![]()
Зовите хитну Фртајлеру!!E-Neva
predstavljen prototip električnog automobila
Jel mi se ovo čini ili su Rusi izdušili?
Pa što su osvojili u zadnjih tjedan dana?Daj bar neko drugo selo ako nisu Seversk.Evo ne mrdaju...![]()
Ne brini Šojgu je dao naređenje da se ozbiljno krene na svim linijama fronta....sad će Rusi samo da se zagriju.Izgleda da je Arestovič bio u pravu.
Koja je ovo faza? Zabrojao sam se.Ne brini Šojgu je dao naređenje da se ozbiljno krene na svim linijama fronta....sad će Rusi samo da se zagriju.
Ако овако наставиш да мења мишљење добићеш биполарни поремећај.Ako ovako nastave, osvojiće Kijev 2035.godine.
Boli tebe vugla za Nemce... ti imaš ovaj model jel tako?️
Према немачким властима, складишта гаса у земљи су попуњена 65 одсто, али то није довољно да преживи зиму без руског гаса.
https://t.me/ratnenovosti
Prvo desnat na Odesu da se spoje sa Pridnjestrovljem i tako uzmu Ukrima izlaz na more pa onda odozdo okomito na Kijev .Ako ovako nastave, osvojiće Kijev 2035.godine.
Dvocifrena u svakom slučaju.Koja je ovo faza? Zabrojao sam se.
Sve se to uništi odmah po ulasku u Ukrajinu.....evo @watchmen i @sparta su pokazali video koji to dokazuje....Ukri su gotovi...ostali su bez oružija,vojnika,teritorija....nek se Poljska pripremi...sljedeća je na redu.Ukrajincima stižu Himarsi, Harpuni, M270, tenkovi, artiljerija. Uskoro će imati milion ljudi pod oružjem. A Rusi se češljaju.
Ako ovako nastave, osvojiće Kijev 2035.godine.