Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbija može da bude član Ujedinjenih nacija a da ne kažemo da smo je "predali Ujedinjenim nacijama".

E isto tako je i za NATO pakt. Običan vojni savez.

A ovde je bilo nekih forumaša koji su se zalagali za to da se Srbija preda Putinu na tanjiru "jer će dobiti jeftinog gasa". Zamisli to - da se odrekneš otadžbine radi jeftinog gasa... pa to je baš dno dna. To ni oni najcrnji izdajnici u Raškoj ne bi uradili.
Onda je i nas takoreći 3 meseca neprekidno bombardovao običan vojni savez 1999e :think:

Ima to neke veze sa mostovima genijalac..
Значи ти би срушио мост ради непријатељске логистике, и онда кренуо у контраофанзиву преко срушеног моста. Штета што ниси у кро генералштабу, Зеленски би потписао капитулацију 24.02.2022.

1658241929105.png

I sta ovaj snimak dokazuje? Jesi li prespavao ovaj rat pa se porobudio jutros, ako si prespavao hoces da trazim slike gde se Ukrajinci slikaju/snimaju po skolama, vrticima, gde se civili svadjaju sa vojnicima koji su parkirali tenkove i transportere ispred zgrada? Otkud ti znas ko je bio u tom stanu? Znas valjda gde su se sve krili ovi sa nasih prostora, e sad zamisli Ukrajince gde se sve kriju, je znaju da nigde nisu na sigurnom. Da je Rusima cilj da ravnaju civilne objkete, oni bi to uradili. Eto im Harkova tu na izvolte, mogu da ga sravne da od njega ne ostane ni kamen na kamenu, ali iz nekog razloga nisu uradili to. Mozda ti imas objasnjenje zbog cega ne ravnaju Harkov, Odesu, Nikolajev, Kijev itd. Nije da nemaju cime, ali iz nekog 'cudnog' razloga ne ravnaju..
Nije snimak toliko bitan koliko slika ispod, pošto je prosto bizarno da posle 146 dana neko ne veruje da postoje ljudi koji stvarno stradaju, da to nisu samo brojevi "tek tako".

Za ostatak mogu samo da ti kažem da preko osobe iz Kijeva znam vrlo dobro šta se gađa i koja strana to radi. Sramota je ponižavati one koji su živote izgubili u Donjecku a par dana kasnije i na železničkoj stanici u Kramatorsku. To je školski primer da svaka strana treba svoj deo odgovornosti da snosi.

Ne možeš napasti sam svoju oblast i Rusi su i napucali stanovnistvo da napravi probleme u Ukrajini jer vlast u Ukrajini nije proruska da bi postavili neko svoju marionetu kao i u Bjelorusiji
Znači kad su Srbi napali teroriste na KiM nisu mogli da napadnu svoju oblast? Brzo trk u NATO i kaži im to. Kaži javio im Rifke onako mrzovoljno, preko one stvari.

Gde ima to da su bili vecina i da su toliko proterani da su Rusi postali vecina?

Zvanicno je po Ustavu trebala da bude autonomij za tu oblast pa izbori i da se to sve vidi kako bi islo i sto je najbitnije u okviru Ukrajine, i to je i Kijev potpisao i potpis kao garant i Rusije, i bese Nemacke i Francuske, i overeno na nekoj sednici u Ujedinjenim Nacijama, pa polako u miru da se vidi politicki i ekonomski za tu oblast i sa strana Kijeva i sa strane Donjecka da vide sta i kako u miru i dogovorima.

Sta bi izgubio toliko Kijev, sta bi dobio, to uporedi sa sadasnjim i buducim crnim prognozama za Ukrajinu. Pa nama je KiM toliko bitniji i vaznije po svim parametrima nego Ukrajini taj Donbas, i mi smo njima Albancima nudili sustinsku autonomiju cak mozda i vise od toga, i sta je onda falilo Ukrajincima da pregovaraju o autonomiji za Donjeck. Nista nije falilo, ali eto neki drugi planovi su bili za Ukrajinu od strane Amerikanac i nekih u Kijevu i put konfrotacije sa Rusima u Donjecku i sa samom Rusijom i Moskvom.
Pronadji popise u Ukrajini, postoji na mnogo mesta, Ukrajinci jesu "odlazili" iz Donbasa kada je pocelo sranje.

Da, uđeš u banku u Mokskvi sa 55 rubalja, i kažeš dajte mi jedan dolar, a službenica kaže "izvinite ali nemamo dolara".
Ali zato uvek možeš da prodaš dolar i dobiješ 55 rubalja. Možeš i milion dolara da prodaš vrlo lako u Rusiji, ali obrnuto malo teže.
To si pročitao na www.IstiniteVijesti.hr?

Niko pametan više ne kupuje dolare, senilni pedofil i ekipa ih štancuju samo tako.
Sa evrom je stanje još gore, kad je pao ispod dolara, svako pametan zna koliko je sati.

Samo vi NATOghuzi to još niste shvatili, ali polako, doći će i vama iz doopeta u glavu.

Niko Rusiju nije napao nego Rusija rusi gradove, ubija stanovništvo i napada susjednu zemlju.
Rusija se brani u Ukrajini, i u svakoj susjednoj zemlji. Jer, ako mogu Ameri branit svoju državu u Afganistanu, Siriji, Iraku, Somaliji, Nikaragvi, Vijetnamu i gdje se sve, isto može i Rusija na svojoj granici.
Tebi, ako se to sviđa, put Staljingrada, Volgograda danas, kao nekada "hrabra" 369. Ionako je tamo tvojih sunarodnjaka bila većina, čak 55%.

Kina , polako ali sistematski se oslobadja drzavnih obveznica americkih.
iako u tekstu ukazuju da je sadasnji razlog povecavanja interesnih kamata , u tekstu i ukazuju da i je pre ovoga, Kina se oslobadjala tj prodavala te obveznice.
zakljucak i je da , bas kao sto i je Rusija , prodala , ranije , pre sukoba
cini mi se da i Kina ide istim stopama , narocito posle odluke usranaca da ce za 105 miliona , prodati oruzja Tajvanu.

CNBC
CNBC

FollowView Profile

China holdings of U.S. debt fall below $1 trillion for the first time since 2010​

Jeff Cox -
  • China's portfolio of government debt in May dropped to $980.8 billion, according to Treasury Department data released Monday.
  • It marked the first time since May 2010 that China's holdings fell below the $1 trillion mark.
The U.S. Treasury building in Washington, D.C.
© Provided by CNBCThe U.S. Treasury building in Washington, D.C.
China's holdings of U.S. debt have fallen below $1 trillion for the first time in 12 years amid rising interest rates that have made Treasurys potentially less attractive.
Continuing a trend that began early in 2021, China's portfolio of U.S. government debt in May dropped to $980.8 billion, according to Treasury Department data released Monday. That's a decline of nearly $23 billion from April and down nearly $100 billion, or 9%, from the year-earlier month.

Prilozi

• 1658243099159.png
    1658243099159.png
    68 bajtova · Pregleda: 2
❗️Nord Stream Gas Supplies To Germany Will Resume On Time

The pipeline, which accounts for over a third of Russian gas natural gas exports to the EU, will be restarted on time following scheduled maintenance, Reuters reports citing sources.

Tako, tako, samo sisajte... :per:

Ovo kao da živimo u paralelnom svemiru, nevjerojatno nešto, Rusija napala susjeda, napravila bilion dolara štete, pobila stotine tisuća ljudi, prijeti cijeloj Europi nuklearnim uništenjem, ali ovi putkofilski debili i dalje ne vide ništa, nevjerojatno nešto 😳😳😳
E sad Krvatska je član NATOa pa ja tebe poglavico savršeno mogu da razumjem i po tome mi živimo u paralelnim svemirima,jer taj isti NATO na čelu sa zemljom koja je udaljena 8500 km od Srbije zbog negih imaginarnih razloga ubijao naše građane,uključujući i djecu, gađala civilne ciljeve tipa pijaca,vozova, gradskih centara,tražili u UN proglasimo za genocidnu naciju oni isti koji su pobili milione ljudi od drugog svjetskog rata! Rusi nam možda nisu pomogli u tom periodu jer su bili na koljenima, ali su nam ipak u srcu i braća po religiji i karakteru! Ne mrzimo mi ni Ukrajince,jedino se čudimo tolikoj količini gluposti koju su ispoljili da i pored hiljadu upozorenja i molbi Rusije da počnu primjenjivati Minske sporazume krenu u otvorenu konfrotaciju sa jednom velikom silom koju su unaprijed izgubili bez obzira na svu pomoć vojnu i materijalnu zapada! Nevjerovatno nešto da ti takođe sve ovo znaš,ali se ipak nešto isčuđavaš i očekuješ da mi navijamo za ovaj tvoj NATO pederski muzički sastav! Pa jbte, mi smo navijali za talibane u Afganistanu, a ne danas kada ratuje Sveta Rusija protiv svog bjelosvjetskog ološa!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back