Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gle molim te , kako i je moguce da oni sada predlazu da se grejanje u drzavnim institucijama , bude do 19 stepeni
Hmmm, grejanje u leto
o , ups , to je za zimu ,
a moze bit i da se i smanji na 16-15 stepeni... :rotf:

The Canadian Press
The Canadian Press

Profile Picture
The Canadian Press

Germans urged to cap heat in offices this winter to save gas​

1660492023261.png

BERLIN (AP) — German businesses and public institutions should heat their offices no higher than 19 degrees Celsius (66.2 degrees Fahrenheit) this winter to help reduce the country's consumption of natural gas, Germany’s economy minister said Saturday.
Germans urged to cap heat in offices this winter to save gas
© Provided by The Canadian PressGermans urged to cap heat in offices this winter to save gas
Germany, the European Union's biggest economy, is quickly trying to wean itself off using natural gas from Russia in response to Moscow's attack on Ukraine. However Germany uses more Russian gas imports than many other EU nations. Russia has already cut off gas exports to several EU nations, and officials fear Moscow will use the gas exports as a political weapon to get sanctions against Russia reduced — or even cut the exports to Europe off altogether in the winter, when demand is the highest.
Economy Minister Robert Habeck said while the EU's 27 countries have pledged to cut their gas use by 15% from August compared to the previous five-year average, Germany needs to reduce its consumption by 20%

Не, него директно (пучем) довести проБалканску владу, пошто им реч проЕвропска Путлерови бојовници огадише... Нек сами Амери изаберу своје пређашње тинк тенкре у Србији који нису много експонирани, који би после ширили само по кључу струке и менталне урачунљивости за дијалог и деидеологизацију Балкана у 21вом веку...

Јел мора увек ТЕНКРЕ да влада Србијом ? :D
Кад руке куцају оно што глава мисли, а не оно што треба :mrgreen:

I koliko % povlačite iz tih fondova..
Iz europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESIF) za razdoblje 2014. – 2020. godine Republici Hrvatskoj je na raspolaganju ukupno 10,7 milijardi eura (81,56 mlrd. kn).

Do 14. siječnja 2021. godine ugovoreni su projekti u vrijednosti od 12,13 milijardi eura (92,22 mlrd. kn) odnosno 113,07% dodijeljenih sredstava.https://www.eu-projekti.info/izvjes...-republici-hrvatskoj-za-razdoblje-2014-2020/#

Nakotila se masa firmi koja ljudima rješava papire za EU fondove, tako da to sada ide po špranci...

Gle molim te , kako i je moguce da oni sada predlazu da se grejanje u drzavnim institucijama , bude do 19 stepeni
Hmmm, grejanje u leto
o , ups , to je za zimu ,
a moze bit i da se i smanji na 16-15 stepeni... :rotf:

The Canadian Press
The Canadian Press

Profile Picture
The Canadian Press

Germans urged to cap heat in offices this winter to save gas​

Pogledajte prilog 1205174
BERLIN (AP) — German businesses and public institutions should heat their offices no higher than 19 degrees Celsius (66.2 degrees Fahrenheit) this winter to help reduce the country's consumption of natural gas, Germany’s economy minister said Saturday.
Germans urged to cap heat in offices this winter to save gas
© Provided by The Canadian PressGermans urged to cap heat in offices this winter to save gas
Germany, the European Union's biggest economy, is quickly trying to wean itself off using natural gas from Russia in response to Moscow's attack on Ukraine. However Germany uses more Russian gas imports than many other EU nations. Russia has already cut off gas exports to several EU nations, and officials fear Moscow will use the gas exports as a political weapon to get sanctions against Russia reduced — or even cut the exports to Europe off altogether in the winter, when demand is the highest.
Economy Minister Robert Habeck said while the EU's 27 countries have pledged to cut their gas use by 15% from August compared to the previous five-year average, Germany needs to reduce its consumption by 20%
Još jedan koji ne čita šta stavlja na forum..
Zamisli preko ljeta razmišljaju o zimi...
Nečuveno..

ja sam svoja uverenja imao pre nego sam dosao ovde, i nisam ih promenio ni milimetar, niti cu
drugo je pitanje zasto se trpam na politicki forum gde mi realno nije mesto
bolje da idem na istorju, da nesto sam naucim
Теби је као Србском интелектуалцу из Јусе, највише место на политици, пдф религија и историја прескачи...

али пошто Трамптардизам и даље није превазићен из полемичког дискурса стручном анализом на крижарици, мораћеш прво сам њега да се ослободиш, ресетом на бејзик ''Јуса канститјушн'' област, без политичког активизма, који је за полуинформисане психички опасан...

Ето сад знаш, разуми и сопстену слабост, а не само туђој да се смилујеш

Теби је као Србском интелектуалцу из Јусе, највише место на политици, пдф религија и историја прескачи...

али пошто Трамптардизам и даље није превазићен из полемичког дискурса стручном анализом на крижарици, мораћеш прво сам њега да се ослободиш, ресетом на бејзик ''Јуса канститјушн'' област, без политичког активизма, који је за полуинформисане психички опасан...

Ето сад знаш, разуми и сопстену слабост, а не само туђој да се смилујеш
ja nisam intelektualac, vec predstavnk plavih kragni, prosecni dzo, i kao takav nastupam protiv fejk njuz koje mnogima sluze ovde da troluju, a ni sami ne veruju u to sto prenose
ti kazes trampardizam, a ja libtardizam, i eto nama diskusije na temi o americi, zato sam dosao/zalutao na politiku
p.s. ne moz' ti sad ukinuti pola amerike koja je za trampa dok za bajdena nije ni cetvrtina... mislim, mozes ali ako zavedes totalitarni rezim
ok, evo eliminisali smo trampa i sta sad? koji je vas kandidat? kako cete da dobijete sad izbore ako vas narod nece, vec bira sve one iza kojih tramp stoji? opet kradjom? kako cete trampu da zapusite usta? ritualno, hapsenjem pa ce se to odraziti na polovinu amera? ne bih rekao
mi zapravo imamo samrtni ropac msm sa ovom saradom, farsom, ali iza brega se drugo valja, reforma fbi, i jacanje irs koja dobija ovlascenja upotrebe smrtonosne sile - treba da se uteruje porez, sledi besparica, pa represija, pa preuzimanje federalnih prinadleznosti... de sants ce ubrzo da izadje u javnost, pa ce vam biti jasno da li fbi moze da upada po svom demorats ceifu

Poslednja izmena:
Јел мора увек ТЕНКРЕ да влада Србијом ? :D
Кад руке куцају оно што глава мисли, а не оно што треба :mrgreen:
Требо сам да куцам ''тфинк тфенкре'' ал је глупо фонетски јер нема слово за оног нечујног ''у'' и ''тенкре''

Meni to nije nimalo cudno. Sve je to dio plana. Jos ako Put ler radi za iste gazde, naebali smo svi u kompletu.

Ja sve vise mislim da se sprema kolaps danasnjeg sistema i onda ce OVI ISTI koji su ga srusili ponudiit rjesenje i spasiti ovce od propasti.
Ali u toru nista vise nece biti isto "kao prije". Nema vise "normal".
Ne vjerujem, Rusija i Kina nisu dio plana.

Ameri su bili najveća svjetska sila i neskriveni su neprijatelji i Kini i Rusiji.

To nužno, po matematičkim zakonima, čini Rusiju i Kinu saveznicima.

ja nisam intelektualac, vec predstavnk plavih kragni, prosecni dzo, i kao takav nastupam protiv fejk njuz koje mnogima sluze ovde da troluju, a ni sami ne veruju u to sto prenose
ti kazes trampardizam, a ja libtardizam, i eto nama diskusije na temi o americi, zato sam dosao/zalutao na politiku
Ниси залутао... овде имаш јаче умове од Америчких... боље сагледавамо ствари, религију поготову (јер је некима не само струка и бизнис, већ и позив)...

Око Амера неће се расправљамо више, нити око Руса и Укра, већ само проСрбија - ако Бог да те памети да потраје...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back