Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.391
Али кад цитира нацистичке расне документе. Па ово је дноSve istočno od Volge na karti ti je prije 500 godina bila žuta rasa. Rusi su zapravo Turadini(miješanci bijele i žute rase)
Turanid race in Europe
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али кад цитира нацистичке расне документе. Па ово је дноSve istočno od Volge na karti ti je prije 500 godina bila žuta rasa. Rusi su zapravo Turadini(miješanci bijele i žute rase)
Turanid race in Europe
![]()
Vidi samo Putina dok se nije dao u ruke doktora. Čubast, buljook, blago kosook, plav, mjesavina svega i svačega.Po faci.......
![]()
Reciklaža, preporučne mjere štednje i na twitteru.Ovo je vec bilo pre dve nedelje, primetio sam u poslednje vreme sve nesto staro se postavlja.
Karta iz 1889 godine, kada ljudi još nisu bili maloumni, pa su znali da postoje određene antropološke razlike među ljudima.Али кад цитира нацистичке расне документе. Па ово је дно
AFERA S NABAVKOM CJEPIVATeorija N°348283
Karta iz 1889 godine, kada ljudi još nisu bili maloumni, pa su znali da postoje određene antropološke razlike među ljudima.
A ti mu znas i genetski kod i DNK....Vidi samo Putina dok se nije dao u ruke doktora. Čubast, buljook, blago kosook, plav, mjesavina svega i svačega.
Батали Трампа... урнисао им је долар и сад ће да плати главом... проста рачуница, неће Амери тако лако да дају долар и своју моћ никоме...ja nisam intelektualac, vec predstavnk plavih kragni, prosecni dzo, i kao takav nastupam protiv fejk njuz koje mnogima sluze ovde da troluju, a ni sami ne veruju u to sto prenose
ti kazes trampardizam, a ja libtardizam, i eto nama diskusije na temi o americi, zato sam dosao/zalutao na politiku
p.s. ne moz' ti sad ukinuti pola amerike koja je za trampa dok za bajdena nije ni cetvrtina... mislim, mozes ali ako zavedes totalitarni rezim
ok, evo eliminisali smo trampa i sta sad? koji je vas kandidat? kako cete da dobijete sad izbore ako vas narod nece, vec bira sve one iza kojih tramp stoji? opet kradjom? kako cete trampu da zapusite usta? ritualno, hapsenjem pa ce se to odraziti na polovinu amera? ne bih rekao
mi zapravo imamo samrtni ropac msm sa ovom saradom, farsom, ali iza brega se drugo valja, reforma fbi, i jacanje irs koja dobija ovlascenja upotrebe smrtonosne sile - treba da se uteruje porez, sledi besparica
To je kao reći da Zeta nije centar srpstva.A ti mu znas i genetski kod i DNK....
Ma bre jasno je da su Kijevski Rusi kada je Kijev bio vojno i politicki ugrozen morali svoju prestonicu da premeste severnije i to je bila ta mala Moskovska knezevina koja je kasnije postala centar Ruskog sveta, ali je i dalje Kijev bio deo tog istog Ruskog sveta.
Misli 19. stoljećaАли кад цитира нацистичке расне документе. Па ово је дно
Ma i tamo pise juni i pocetak jula, ima bre sve na netu nije to sad neka velika nepoznanica.
I Bosna za Hrvatsku.Ukrajina je za Ruse isto što i Crna Gora za Srbe. Kolevka tog naroda.
Ma to nisu iste slike nastradalih Ruskih vojnika o kojima pricamo.
https://m.vk.com/wall519293940_10215Ma to nisu iste slike nastradalih Ruskih vojnika o kojima pricamo.
Ako danas kuronje kod hrvata mogu biti zene onda mogu i hrvati uciti ruse o drzavnostiSve istočno od Volge na karti ti je prije 500 godina bila žuta rasa. Rusi su zapravo Turadini(miješanci bijele i žute rase)
Turanid race in Europe
![]()
Gluposti na kvadrat..Ukrajina je za Ruse isto što i Crna Gora za Srbe. Kolevka tog naroda.
Da, Bosanska Krajina je uvek bila deo Kraljevine Hrvatske, kao što je deo Srpskog kraljevstva bio onaj drugi deo, Hum i Soli. Tek je ono oko Vrhbosne bilo "nezavisno" pa se sad ovi ***** da je to neka bošnjačka država i tako to..I Bosna za Hrvatsku.
Idu dok još nije gužva na cestama..Zasto tako naglo odlaze sa Krima![]()
![]()
Da nije zbog HIMARS-a
Gde je nastala Srbija? U Crnoj Gori.Gluposti na kvadrat..
Ruse niko ne može učiti državnosti. Ima li neki narod da nije bio pod tuđinskom vlašću?Ako danas kuronje kod hrvata mogu biti zene onda mogu i hrvati uciti ruse o drzavnosti
Germani standardno optereceni rasama, superiornoscu i lepotom jer su u prosjeku ruznjikavi, Rusi ih vjekovima satiru, a zene im se ponasaju kao muskarcine i samo prizivaju ove divlje iz Afrike i Azije
Plus vole ljudi pederizam i ostale nakaradne stvari koje bezboznici propagiraju.