Aleksej Miller (izvršni direktor Gazproma): isporuke putem "Snage Sibira 2" mogu, ako je potrebno, premašiti projektirani kapacitet od 50 milijardi kubičnih metara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada ga Rusi naprave (za nekih 10+ godina), Kini vise nece ni trebati njihov plin. Ako ga Ukrajinci vec ne uniste, a kako su stvari krenule ni Snaga Sibira 1 vise nije siguran.Aleksej Miller (izvršni direktor Gazproma): isporuke putem "Snage Sibira 2" mogu, ako je potrebno, premašiti projektirani kapacitet od 50 milijardi kubičnih metara
Snaga Sibira 2 je kineska strateska investicija, ako kapiras da se u takve projekte ne ulazu ogromne pare da bi sluzilo za ukras.Kada ga Rusi naprave (za nekih 10+ godina), Kini vise nece ni trebati njihov plin. Ako ga Ukrajinci vec ne uniste, a kako su stvari krenule ni Snaga Sibira 1 vise nije siguran.
Šta peniš?Putin rekao da su Rusi osvojili 5000 km2 ove godine.
Ajmo za trenutak bit naivni i pomisliti da ne laže.
Treba im cca 50-tak godina da osvoje Ukrajinu. Ali Putinu se ne žuri.![]()
Moze izdrzati koliko im to mobilizacije dozvoljavaju, davati rokove u ovakvim ratovima je nezahvalno jer rusko ratovanje mi ovde svi samo nagadjamo, ukrajinsko je dinamicno, od strateskog poraza i vracanje u granice 1991.do rovovskih odbrana gradova koji pre ili kasnije zavrse kolapsom.Najrealnije: Ukrajina može izdržati 1–2 godine rata bez ozbiljne promene stanja fronta, uz kontinualnu pomoć Zapada.
Ako pomoć oslabi ili dođe do eskalacije, maksimalna izdržljivost može biti 6–12 meseci.
De facto, Ukrajina još uvek ratuje zahvaljujući pomoćiMoze izdrzati koliko im to mobilizacije dozvoljavaju, davati rokove u ovakvim ratovima je nezahvalno jer rusko ratovanje mi ovde svi samo nagadjamo, ukrajinsko je dinamicno, od strateskog poraza i vracanje u granice 1991.do rovovskih odbrana gradova koji pre ili kasnije zavrse kolapsom.
Nek salju, i tako su ubedjeni da je Rusija sve zalihe i magacine ispraznila, to je dobra fora drzati moral vojsci i EU gradjanima da treba "jos samo malo" da se Rusija raspadne.De facto, Ukrajina još uvek ratuje zahvaljujući pomoći,bez ikakve pomoći Game over.
Teško da ćeNek salju, i tako su ubedjeni da je Rusija sve zalihe i magacine ispraznila, to je dobra fora drzati moral vojsci i EU gradjanima da treba "jos samo malo" da se Rusija raspadne.
Rusi deri nemilice
Polako, još malo pa uskoroKad ukrowermaht počne da koristi flamingose prekretnica u svo, kad ono prccc
Ja se ne bih salio sa forumskim strucnjacima, posto su ciljevi ukrajine bili jasni na pocetku meni je krivo sto menjaju ciljeve shodno pobedama na frontu, od vojnog poraza i svrgavanja Putina pa gomile kojekakvih gluposti sada je ekonomski slom RusijeTeško da ćeraspasti.
Osta Krupjansk sanak pust.Kupjansk pred padom![]()
Dobro su mi rekli,da će dosta njih na 10-20 strana reći da je laž.
Za tebe su laži,jer verovatno navijaš da Rusija bude poražena.Шта друго да ти кажу кад лажима бараташ?
Za tebe su laži,jer verovatno navijaš da Rusija bude poražena.
Ruski gubitci kompletno ludilo skoro 300.000 mrtvih samo od pocetka ove godine
Od pocetka rata broj poginulih presao 1.000.000
Dnevno Rusi gube 500 ljudi. Radi poredjenja US Army je u Afganistanu toliko ljudi gibila u toku CELE GODINE!
Ćernigov, naftna baza.
Srećom tu su vatrogasci koji spasavaju stvar
Celokupna ruska vojska iz redovnog sastava je pobijena, prosto je nejasno da i dalje idu napred pored tolikih gubitaka.Ruski gubitci kompletno ludilo skoro 300.000 mrtvih samo od pocetka ove godine
Od pocetka rata broj poginulih presao 1.000.000
Dnevno Rusi gube 500 ljudi. Radi poredjenja US Army je u Afganistanu toliko ljudi gibila u toku CELE GODINE!