Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 4.551
psamo da primetim. ti si taj koji rekao LAŽ da je snimak iz harkova.
Da, vrlo prljavo igrate da vam se ni slova (V) ne sme verovati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
psamo da primetim. ti si taj koji rekao LAŽ da je snimak iz harkova.
koje si ti pasmine cetvornozniZnači da rezimiramo šta se dešava - dok nevini ljudi stradaju, Rusija pokušava da izjednači rezultat sa USA u tome ko je veći kreten na internacionalnom planu, dok četvoronožni navijači sa sigurne udaljenosti svršavaju na svakog stradalog civila.
Pa nije li to sjajno.
Čeda je u Basarinoj emisiji rekao da se iza kulisa već sprovodi "nova Yalta."Primjetno je da su mediji u Srbiji prešli na ukrajinske izvore izvještavanja.Zanimljivo...
Што се може примјетити из понашања "српских" НАТОфурунџија.A osiromašeni uranijum ne zagađuje zemlju,pun je vitamina i zapravo je vrlo zdrav za Srbe i Srbiju. Mani me se.
Kontradiktoran si ...Da li je to dokaz tvoje neobrazovanostim neobaveštenosti ili nedostatak inteligencije?ja sam proruski nastrojen. ali sam antiputin, kao kad bi neko rekoa ako ne volis vucica mrzis srbe.
Propaganda....Голорук народ у Корјукову истерао окупаторске тенкове из града!
![]()
Primjetno je da su mediji u Srbiji prešli na ukrajinske izvore izvještavanja.Zanimljivo...
I par civila u kombiju...Ukrajinci razneli most i potkacili ruski oklopnjak sa njim
Da, vrlo prljavo igrate da vam se ni slova (V) ne sme verovati
Chechen diversion unit camouflage in civilian clothes with ambulance are captured by Ukrainian forces
Prevod?
Jel ovo crtas u Paintu?Руси држе запад Кијева, такође врши се напад на Ирпин овог момента.
Pogledajte prilog 1110514
Tako je, shvatio si.Šta to znači? Da li priželjkujete da se ubiju Putiinova deca i sva deca Rusa i Srba? Je li to ona demokratija koju javno preferirate?
a vi ne znate za AI intelegenciju
evo , najbolji primer je sa zelenskim , ki gordovi i upravljaju njegovim mozgom a naredbe stizu iz usra i nato...
pisah ranije da su sve votke i zabranjene za prodaju u kanadiU USA u kafićima više ne prodaju votku. Ne znam da li se to odnosi i na Smirnoff.
Zmiji moraš smrskati glavu da bi je ubio ....Sta je failo Putinu da zavrne slavine gasa i nafte? Sta je falilo da udje samo u one delove koji su ruski?