Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.183
То боље за вас "хуманисте". Рахметли блајбургер и џегер са НАТО "милосрдницима" већ годинама марширају Црвеним тргом.Буду ли напредовали као у Украјини биће Москва ослобођена врло брзо.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То боље за вас "хуманисте". Рахметли блајбургер и џегер са НАТО "милосрдницима" већ годинама марширају Црвеним тргом.Буду ли напредовали као у Украјини биће Москва ослобођена врло брзо.

To sam govorio iznova kroz ovu temu. Nisu imali izbora više, a Putin je to i rekao, niste nam ostavili izbora iako smo godinama govorili.управо тако!
зато је Русија била принуђена на овај корак!
А годинама,годинама су им гледали кроз прсте.
Ovom ruskom konvoju je krenulo po zlu
![]()
Битно је да ти знаш да Руси гађају са намером.Слажем се али јесмо ли ми доказали да је било плански? Можда и јесмо не знам, ево питам ја тебе.
I nemci su bili do plaža Normandije pa su ih potisli do Berlina. Šalim se, naravno. Neće Ruse potisnutiРуси су у центру харкова. Надам се да ти је јасно како се ситуација даље може одвијати .... Сад се спроводи операција дератизације и денацификације Харкова.
Pogledajte prilog 1110427Уништена оклопна возила оружаних снага Украјине код Харкова
I oni su u paketu za denacifikaciji i demilitarizaciju. Zato sikcu vec 4 dana kao blesavi. Pamte Rusi ko im je klao stanovnistvo oko Staljingrada.Усташки медији су полудели, Путин по њима само што није изгубио власт, а руска војска у Украјини само губи.
Али оно шта упада у очи су граматичке грешке којима нема краја.
Дрхте штакорски прсти.
Da nije možda dogodineRusi uskoro u Kninu, oslobodenje i denacifikacija su blizu.
Усташки медији су полудели, Путин по њима само што није изгубио власт, а руска војска у Украјини само губи.
Али оно шта упада у очи су граматичке грешке којима нема краја.
Дрхте штакорски прсти.
veoma , veoma interesantna vest
A on se ne nalazi u zatvoru za sve ratne strahote sto su cinili po svetu.
oni , dele lekciju a svoj narod unistavaju do daske.
to ti gas koji se dobija eksplozijom stena na dubini a uz pomoc kemikalija -kanceronih pomesano sa vodomХоће ли ми неко од вас објаснити шта је то укапљени плин?
Битно је да ти знаш да Руси гађају са намером.
Још само чекам причу о концентрационим логорима створеним од стране Руса, па да се добро увежбана пропаганда изведе као и у сваком другом сличном случају.
И да... НАТО је цивилне објекте гађао са намером по Србији. Грешка се деси једном... два пута, три пута... шест пута... грешка није нешто што је готово основна мета бомбардовања.
Лукашенко потврдио ударе са територије Белорусије на Украјину „Било је 2-3 ракетна удара са југа Белорусије на почетку сукоба, пошто је Кијев распоредио 3-4 ракетне дивизије близу границе“
Шта ти у опште знаш о народу који овде живи? Ја би рекао ништа или оно што ти је сервирано?Živeli smo i mi sa Hrvatima i Slovencima u istoj državi pa sad kad bi pokušao da ih vratiš silom bilo bi zlo i naopako. Krvi do kolena. A Ukrajinci Ruse mrze odavno, tako da ta priča o slovenskoj braći ne drži vodu.
Nema NATO vojnika u Ukrajini, nema još uvijek stranih plaćenika.Pogledaj kartu kolika je Ukrajina,ogromna je to teritorija a nato je poslao gomile placenika ,naoruzao ih i operemio,stotine milijardi ulupali u vojsku i oruzije od 2014 kad su preuzeli Ukrajinu
Rusi dobro napreduju ,vazno je u pocetku razbiti ove NATO postojbe orne da se bore a posle ce se sve srusiti kao kula od karata
Укропи су доњи у Харкову то је јасно сваком ко се разуме у ратовање. Немају више активну одбрану, организовану и разбијени су у мање групе. Немају стратешку резерву, остају без муниције и горива.
Харков је РУСКИ!
Русима је требало 3 дана да уђу у центар другог по величини града у Украјини који је величине Београда са милион и по становника.

Lukasenko bratKad su mu CIA i Mi6 dosli sa obojenom "revolucijom" po glavu, lik je izašao sa Kalašem:
![]()

А да погађамо, ти се разумеш у ратовање.![]()
Шта ти у опште знаш о народу који овде живи? Ја би рекао ништа или оно што ти је сервирано?
Ти, који мрзе "Москаље" то су унијати и Пољаци. Да ли знаш да у Украјини има пуно Мађара, Словака, Румуна и да њих готово да нема у редовима нациста. Све унијати и пољаци (њихове усташе).
Руси ће такве потаманити,зато су и рекли, денацификација! Њих не може заштитити ни Немачка, ни Ватикан ни САД. НИКО!
Ја сам ти причао да Харков брзо пада. Ти си тврдио како ће се држати тамо Укропи годинама.
Видели смо ко нема појма. Ти.
А у Харкову су ваше НАТО нацошке најелитније трупе биле по ВАШИМ речима.... Азов и остали нацоши
pa , tamo su braca Klicko , cuveni borci ...na ringuДа и ја сам изненађен како главни град државе која има 250000 добро наоружаних војника, 500000 резервиста и гдје је подјељено пјешадијско наоружање свим бабама и дјеци која желе да се играју рата, стоји послије четири дана опкољен,али још неосвојен!
Nije baš tako prosto.Izgleda da Rusima ne ide baš kako su očekivali, ako ovo potraje još desetak dana onda se može reći da su se Rusi zajebali...