Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
управо тако!
зато је Русија била принуђена на овај корак!
А годинама,годинама су им гледали кроз прсте.
To sam govorio iznova kroz ovu temu. Nisu imali izbora više, a Putin je to i rekao, niste nam ostavili izbora iako smo godinama govorili.
Što ukazuje da je zapad inicirao rat iz ko zna kojih razloga.

Ovom ruskom konvoju je krenulo po zlu

FMlmOdzX0AEmzgA

Još jednom konvoju je zapelo

Слажем се али јесмо ли ми доказали да је било плански? Можда и јесмо не знам, ево питам ја тебе.
Битно је да ти знаш да Руси гађају са намером.
Још само чекам причу о концентрационим логорима створеним од стране Руса, па да се добро увежбана пропаганда изведе као и у сваком другом сличном случају.

И да... НАТО је цивилне објекте гађао са намером по Србији. Грешка се деси једном... два пута, три пута... шест пута... грешка није нешто што је готово основна мета бомбардовања.

Руси су у центру харкова. Надам се да ти је јасно како се ситуација даље може одвијати .... Сад се спроводи операција дератизације и денацификације Харкова.
I nemci su bili do plaža Normandije pa su ih potisli do Berlina. Šalim se, naravno. Neće Ruse potisnuti :D

Усташки медији су полудели, Путин по њима само што није изгубио власт, а руска војска у Украјини само губи.
Али оно шта упада у очи су граматичке грешке којима нема краја.
Дрхте штакорски прсти.
I oni su u paketu za denacifikaciji i demilitarizaciju. Zato sikcu vec 4 dana kao blesavi. Pamte Rusi ko im je klao stanovnistvo oko Staljingrada.

Усташки медији су полудели, Путин по њима само што није изгубио власт, а руска војска у Украјини само губи.
Али оно шта упада у очи су граматичке грешке којима нема краја.
Дрхте штакорски прсти.

I Muslimani u Bosni totalno ludilo
Treba hrabriti NATO ss dragovoljce koji uskoro krecu na istocni front

veoma , veoma interesantna vest
A on se ne nalazi u zatvoru za sve ratne strahote sto su cinili po svetu.
oni , dele lekciju a svoj narod unistavaju do daske.

Хоће ли ми неко од вас објаснити шта је то укапљени плин?
to ti gas koji se dobija eksplozijom stena na dubini a uz pomoc kemikalija -kanceronih pomesano sa vodom
tako i se dolazi i do nafte kao i gasa
prikupljen gas na taj nacin ide u preradu i pod visokim pritskom se dobijaLNG, gas koji se moze transportovati na daljinu , da bi se taj gas mogao koristiti , mora se imati postrojenja , koja ce sada taj gas pod visokim pritiskom i dovesti da je moguc i transport i potrosnja.
s obzirom da osoba koja i je napisala je iz onoga dela hrvatske , nije i nema pojma , da je to gas , kako za domacinsva a i za punjenje boca.

Битно је да ти знаш да Руси гађају са намером.
Још само чекам причу о концентрационим логорима створеним од стране Руса, па да се добро увежбана пропаганда изведе као и у сваком другом сличном случају.

И да... НАТО је цивилне објекте гађао са намером по Србији. Грешка се деси једном... два пута, три пута... шест пута... грешка није нешто што је готово основна мета бомбардовања.

Не али то је лицемерје. Јер има маса примера погађаних зграда и кућа по Украјини али ти то не видиш и релативизујеш на овај начин.

Лукашенко потврдио ударе са територије Белорусије на Украјину „Било је 2-3 ракетна удара са југа Белорусије на почетку сукоба, пошто је Кијев распоредио 3-4 ракетне дивизије близу границе“

Kad su mu CIA i Mi6 dosli sa obojenom "revolucijom" po glavu, lik je izašao sa Kalašem:

1598298430-2454.jpg

Živeli smo i mi sa Hrvatima i Slovencima u istoj državi pa sad kad bi pokušao da ih vratiš silom bilo bi zlo i naopako. Krvi do kolena. A Ukrajinci Ruse mrze odavno, tako da ta priča o slovenskoj braći ne drži vodu.
Шта ти у опште знаш о народу који овде живи? Ја би рекао ништа или оно што ти је сервирано?
Ти, који мрзе "Москаље" то су унијати и Пољаци. Да ли знаш да у Украјини има пуно Мађара, Словака, Румуна и да њих готово да нема у редовима нациста. Све унијати и пољаци (њихове усташе).
Руси ће такве потаманити,зато су и рекли, денацификација! Њих не може заштитити ни Немачка, ни Ватикан ни САД. НИКО!

Pogledaj kartu kolika je Ukrajina,ogromna je to teritorija a nato je poslao gomile placenika ,naoruzao ih i operemio,stotine milijardi ulupali u vojsku i oruzije od 2014 kad su preuzeli Ukrajinu
Rusi dobro napreduju ,vazno je u pocetku razbiti ove NATO postojbe orne da se bore a posle ce se sve srusiti kao kula od karata
Nema NATO vojnika u Ukrajini, nema još uvijek stranih plaćenika.

Ako ovo potraje biti će ih to je sigurno.
Oružje koje ima Ukrajina je 90% sovjetsko.

Укропи су доњи у Харкову то је јасно сваком ко се разуме у ратовање. Немају више активну одбрану, организовану и разбијени су у мање групе. Немају стратешку резерву, остају без муниције и горива.

Харков је РУСКИ!

Русима је требало 3 дана да уђу у центар другог по величини града у Украјини који је величине Београда са милион и по становника.

А да погађамо, ти се разумеш у ратовање. :lol:

Колона Оружаних снага Русије креће се аутопутем Кијев-Суми, снимак је снимљен у селу Охинки Черниговске области. На крају видеа можете видети ТОС-1А.

Руси стежу обруч око Кијева....

Креће ускоро јак напад са стране истока

А да погађамо, ти се разумеш у ратовање. :lol:

Ја сам ти причао да Харков брзо пада. Ти си тврдио како ће се држати тамо Укропи годинама.

Видели смо ко нема појма. Ти.

А у Харкову су ваше НАТО нацошке најелитније трупе биле по ВАШИМ речима.... Азов и остали нацоши

Шта ти у опште знаш о народу који овде живи? Ја би рекао ништа или оно што ти је сервирано?
Ти, који мрзе "Москаље" то су унијати и Пољаци. Да ли знаш да у Украјини има пуно Мађара, Словака, Румуна и да њих готово да нема у редовима нациста. Све унијати и пољаци (њихове усташе).
Руси ће такве потаманити,зато су и рекли, денацификација! Њих не може заштитити ни Немачка, ни Ватикан ни САД. НИКО!

Ништа, нека Руси отворе логоре за преваспитавање као њихови кинески савезници. То је ионако једини начин да натерају Украјинце да их воле.

Ја сам ти причао да Харков брзо пада. Ти си тврдио како ће се држати тамо Укропи годинама.

Видели смо ко нема појма. Ти.

А у Харкову су ваше НАТО нацошке најелитније трупе биле по ВАШИМ речима.... Азов и остали нацоши

Ти си Тихи лапрдао толико тога да ме не би чудило и да си некада нешто погодио по принципу ћораве квочке.

• Haha
Reactions: Hix
Да и ја сам изненађен како главни град државе која има 250000 добро наоружаних војника, 500000 резервиста и гдје је подјељено пјешадијско наоружање свим бабама и дјеци која желе да се играју рата, стоји послије четири дана опкољен,али још неосвојен!
pa , tamo su braca Klicko , cuveni borci ...na ringu
i si video , kako on ki RAMBO je sas mitraLJEZOM..
otpor je to
sta bi ti.
os ki amerikanci , kako su RAKU u Siriji oslobodili
e pa nece moci
sedi tu i budi strpljiv

Izgleda da Rusima ne ide baš kako su očekivali, ako ovo potraje još desetak dana onda se može reći da su se Rusi zajebali...
Nije baš tako prosto.
Kada su zapadne tajne službe izvele spec.operaciju Majdan 2014. i doveli marionetski režim na vlast bez izbora građana Ukrajine.
Pisalo se ovde na forumu da to znači NATO 500 km od Moskve i ako dođe do intervencije Rusije to će biti iscrpljujući rat ali koji ukrajinski režim ne može da podnese.
Od 2014. do 2022. moguće da je Rusija shvatila da je bolje sa Putinom krenuti u rat, nego sutra sa Medvedevim ili nekim poput Jeljcina.
Ovo treba da se gleda kao Staljinov ulazak u Poljsku 1939. godine i sprečavanje nacista da budu bliži Moskvi.
Preventivno odbacivanje protivnika od svojih granica.
Vidiš da je NATO dovlačio svoju tehniku u baltičke zemlje koje su nekad bile u sastavu Rusije vekovima, a što ih dovlači?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back