Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ovaj se javio. Ima nesto da kaze svetu.

Sev. Koreja ispalila raketu ka Japanu.

https://nova.rs/svet/severna-koreja-ispalila-raketu-prema-japanskom-moru/
Господин Џонг Ун зна кад је мемен'т за неспавање. К'о случајно опалио.
biglaughh.gif

едњ.png

Da, Zapad je kriv jer Putin napada drugu državu
Napokon si shvatio? Da, zapad je kriv jer su prelkršili sve dogovre poslednjih 20-ak godina i jer su napravili ono otimanje legalne vlasti uz ubistva ukrajinskih civila. Zapad je kriv i što su naoružavali zločince koj isu godinama granatorali i ubijali Ruse. Zapad je kriv što je nacizam toliko jak u Ukrajini.

Запад је у Украјини поприлично утеро Русији и то врло тврд на много година. Ја се слажем с тим.

Али шта ради Путин 10 задњих година. Он иде по европи и инсталира једног по једног диктатора и подрива демократију и експлоатише изборе финансирајући разне десничаре и евроскептике.

И ви сте викали Ура ура то брате владимире и онда кукате кад дође реакција као што сад запад кмечи јер је дошла друга реакција.

Политика је физика: закон акције и реакције.

Kako se stanje odvija pomoc bi vise dobrodosla Rusiji.
Taktika je dobra i idu napred velika je to zemlja , nego sto je rusima avijacija mnogo podbacila gde su suhoi i migovi da rokaju odozgo , i dronovi, bombarderi... Nije valjda da se plase da ih koriste, ili su svi u siriji. Trebali su se povuci iz sirije jbg i ostaviti samo najnuznije.
Podbacila im avijacija.

Украјинац са протуоклопним оружјем пролази поред својих оклопних возила.
Напред се види тенк који користи димну завесу да дејствује, Украјинци у заседи.
Sve je to trebalo razvaliti iz vazduha tako na otvorenom , sta su se rusi usrali pa ne lete

Kako se stanje odvija pomoc bi vise dobrodosla Rusiji.
Stvarno, misliš da gubitak tolike teritorje Ukrajine znači da im dobro ide?

Запад је у Украјини поприлично утеро Русији и то врло тврд на много година. Ја се слажем с тим.

Али шта ради Путин 10 задњих година. Он иде по европи и инсталира једног по једног диктатора и подрива демократију и експлоатише изборе финансирајући разне десничаре и евроскептике.

И ви сте викали Ура ура то брате владимире и онда кукате кад дође реакција као што сад запад кмечи јер је дошла друга реакција.

Политика је физика: закон акције и реакције.
I sad prisustvujemo reakciji na instaliranje nacizma u Ukrajini.

Tramp je i dalje pajac

Ruski napad na Ukrajinu je užasan. Molimo se za ponosni narod Ukrajine. Bog ih sve blagoslovio. Kao što svi razumiju, ova užasna katastrofa se nikada ne bi dogodila da naši izbori nisu bili namješteni i da sam ja bio predsjednik. Ja sam jedini predsjednik 21. stoljeća na čijem čelu Rusija nije izvršila invaziju na drugu zemlju", rekao je.

Prvi hrvatski dobrovoljci odlaze u Ukrajinu​

Prvi hrvatski dobrovoljci odlaze na ratište u Ukrajinu kako bi se borili na strani ukrajinske vojske, prenose hrvatski mediji.

"Jedna veća grupa dobrovoljaca kroz nekoliko dana bi se trebala pridružiti ukrajinskoj vojsci. Imaju vojno iskustvo od ranije i puni su morala i želje da pomognu ukrajinskoj vojci", javlja hrvatski reporter Ivan Čorkalo.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=26&nav_category=78&nav_id=2112592

Potpisali su sebi smrtnu presudu. :hahaha:

Tramp je i dalje pajac

Ruski napad na Ukrajinu je užasan. Molimo se za ponosni narod Ukrajine. Bog ih sve blagoslovio. Kao što svi razumiju, ova užasna katastrofa se nikada ne bi dogodila da naši izbori nisu bili namješteni i da sam ja bio predsjednik. Ja sam jedini predsjednik 21. stoljeća na čijem čelu Rusija nije izvršila invaziju na drugu zemlju", rekao je.
Buš - Gruzija

Obama - Krim

Bajden - Ukrajina

Tramp je i dalje pajac

Нешто паметно и од тебе. Како добро шорање по демократама.

П.С. Пардон по сатанистима и педофилима.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back