Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moraće da obilaze ruski imperiju.

1645886314328.png

До пре пар дана водиле су се дискусије о Донбасу, кад ће нацисти да нападну, како, одакле итд.
Мало ко примећује да борци Новорусије ослобађају своју територију и да Путиновим признањем никада више неће бити део распале Украјине ни де факто ни де јуре.
Да следи уједињење не треба наглашавати.
Све да се Руси неким чудом и повуку из Украјине, Донбас је и овако и онако руски.
А тек је почело...

Неколико већих оклопно-механизованих колона руске армије примећено у Запорошкој области. Административни центар ове области је Запорожје.

ОСЛОБОЂЕН ТОКМАК!!!

Тенковски вод руских обт Т-72Б3 пробио на брзину постављену одбрану око г. Токмак (Запорожје) и упао у ову варошицу.

На видео материјалу се види оштећење на чеоном тенку (вероватно активација динамичке заштите услед поготка ат ракетом или гранатом из РПГ-а).

Снимак за колегу @NEzgodan

https://t.me/bograta/7989

Део оклопне групе која је заузела варошицу Токмак (36000 ст) скренула на исток и избила у Черниговку и пошла у сусрет оклопно механизиваним јединица НМ ДНР које надиру преко Волновахе и Красне пољане.

💀 У Токмаку ликвидиран део посаде коју су чинили припадници украјинске Нацгарде.

Poslednja izmena od moderatora:
Писао сам синоћ да су се макљали између себе, међутим слабо визуелних потврда. Јесу ли то распустили робијаше ...?
Pogledajte prilog 1109976
Toga će biti sve više i više
Budale podelile oružje raji , još i da im votku podele i eto haosa .
A biće
Rusi treba da opkole Kijev i zavrnu im vodu i struju :zloca:
Da vidiš kakva bi anarhija nastala i medjusobna klanica
:namcor:

Данашњи циљ операције већих размера у Запорошкој области је и заузимање нуклеарне електране у Енергодару која наводно производи 25% укупне електричне енергије за целу државу.

Sad čitam da vas rat košta 20 milijardi dolara dnevno
Zar ne reče da su bankrotirali Rusi davno?Što bi rekao pokojni Blajbi nemaju ni čarape šteta što ne gleda ovo danas i čudu se čudi koliko se ruska armija modernizovala.
Vidi što sam kupio ukrajinski slatkiš, moj skromni doprinos i podrška napaćenoj ukrajinskoj ekonomiji koja će za koji dan imati vrednost 0.
20220225_172826.jpg

Неколико већих оклопно-механизованих колона руске армије примећено у Запорошкој области. Административни центар ове области је Запорожје.

ОСЛОБОЂЕН ТОКМАК!!!

Тенковски вод руских обт Т-72Б3 пробио на брзину постављену одбрану око г. Токмак (Запорожје) и упао у ову варошицу.

На видео материјалу се види оштећење на чеоном тенку (вероватно активација динамичке заштите услед поготка ат ракетом или гранатом из РПГ-а).

Снимак за колегу @NEzgodan

https://t.me/bograta/7989

Део оклопне групе која је заузела варошицу Токмак (36000 ст) скренула на исток и избила у Черниговку и пошла у сусрет оклопно механизиваним јединица НМ ДНР које надиру преко Волновахе и Красне пољане.

💀 У Токмаку ликвидиран део посаде коју су чинили припадници украјинске Нацгарде.
Mislim da je postavljano.

Ukri su pukli na jugu. Samo sporadične borbe.

Губици које трпе?
Катастрофа на међународном плану?
Све је то срачунато и на нивоу је који њима не штети да их онеспособи.
С друге стране, они јасно на својој страни имају Кину, Индију и скоро цео исток. Отприлике 3-4 милијарде људи.

С обзиром на то како се ствари развијају, биће да је пао договор да се Русима препусти њихова зона утицаја, а запад креће у пљачку Европе. Кроз цену енергената и свега осталог.
Јер како другачије оценити суманути потез Немаца са завртањем Северног тока 2? Корумпирана влада ради за шта је плаћена, а народ ће да плаћа цену гаса, струје, хране.. , док се онако глупав и отупљен материјализмом не пробуди опет.
Ma... nije tako, navijaj odmah ili zauvek zaćuti.

УМРО БАРЈАКТАР! Јел се зна колико их укро НАТО нацисти још имају оперативних ? Колико су их купили уопште

У Черниговској области дејствовао руски хибридни ракетно-топовски ПВО систем кратког домета 96К6 "Панцир-С1". Том приликом наводно оборена ударно-извиђачка бпл Бајрактар.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back