Numb3r
Poznat
- Poruka
- 8.940
Mislis Istanbulzamisljam sutra se probudim a rusi usli u beograd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis Istanbulzamisljam sutra se probudim a rusi usli u beograd.
Bolje da ne znašAli prihvaćaš ideje, na čemu pišeš ovu poruku?
Strašno šta im rade.
то ти јавили из Беча?
Svađa u Kremlju. Neko dupe Gerasimov uskoro izlazi iz režima
У УН да, у Украјини не.Točno, samo je oni nemaju ni u obrisima. Ukrajina ima svoje granice u UNu
Forumska bojna bi bila sretna čini mi se.zamisljam sutra se probudim a rusi usli u beograd.
Да ли си за беле супрематисте из Азов батаљона или за чеченску компоненту Црвене армије?Jel srpčić
Podržavaš li rusku okupaciju Ukrajine?могуће да ти јеси желео а многи су желели ведро небо над Србијом и то је легитимно, само немој да Германи и њихове слуге држе неком лекције о фашизму и њиховој "демократији"
Ми га комадамо полако а ти одма у главу ...полако бреsta salju prosvetli nas ? Jos bolje,zasto ne posalju snage za brzo reagovanje da stanu ispred Rusa i kazu "Nema dalje!" ?
gukni
Toga će biti sve više i višeПисао сам синоћ да су се макљали између себе, међутим слабо визуелних потврда. Јесу ли то распустили робијаше ...?
Pogledajte prilog 1109976
Zar ne reče da su bankrotirali Rusi davno?Što bi rekao pokojni Blajbi nemaju ni čarape šteta što ne gleda ovo danas i čudu se čudi koliko se ruska armija modernizovala.Sad čitam da vas rat košta 20 milijardi dolara dnevno
хахаха следбеници идеологије Степана Бандере и Хитлера некога називају фашистом!Mnogi dosadašnji prijatelji Rusofašista su im okrenuli leđa
Anonimus, Snouden. Treba proveriti šta kaže i Žerar Depardjo
Koga?Nato u 1000 epizoda?Ili samo Amerika?Kako god nije ga niko terao da upada u tudju zemlju.
Није то Украјина, то је западни федерални округ Руске Федерације.Podržavaš li rusku okupaciju Ukrajine?
Ne koristiš ni jedno ni drugo, ne pismen si čini mi se.Posustaju ustase na forumu.
Nemas skim popricat.
Sto rek'o Radovan ti meni rijec ja tebi rijec.
Jos ja koristim ijekavicu pa im ne treba prevod sa ekavskog.
Mislim da je postavljano.Неколико већих оклопно-механизованих колона руске армије примећено у Запорошкој области. Административни центар ове области је Запорожје.
ОСЛОБОЂЕН ТОКМАК!!!
Тенковски вод руских обт Т-72Б3 пробио на брзину постављену одбрану око г. Токмак (Запорожје) и упао у ову варошицу.
На видео материјалу се види оштећење на чеоном тенку (вероватно активација динамичке заштите услед поготка ат ракетом или гранатом из РПГ-а).
Снимак за колегу @NEzgodan
https://t.me/bograta/7989
Део оклопне групе која је заузела варошицу Токмак (36000 ст) скренула на исток и избила у Черниговку и пошла у сусрет оклопно механизиваним јединица НМ ДНР које надиру преко Волновахе и Красне пољане.
У Токмаку ликвидиран део посаде коју су чинили припадници украјинске Нацгарде.
Ma... nije tako, navijaj odmah ili zauvek zaćuti.Губици које трпе?
Катастрофа на међународном плану?
Све је то срачунато и на нивоу је који њима не штети да их онеспособи.
С друге стране, они јасно на својој страни имају Кину, Индију и скоро цео исток. Отприлике 3-4 милијарде људи.
С обзиром на то како се ствари развијају, биће да је пао договор да се Русима препусти њихова зона утицаја, а запад креће у пљачку Европе. Кроз цену енергената и свега осталог.
Јер како другачије оценити суманути потез Немаца са завртањем Северног тока 2? Корумпирана влада ради за шта је плаћена, а народ ће да плаћа цену гаса, струје, хране.. , док се онако глупав и отупљен материјализмом не пробуди опет.
Toliko znaš da ne znaš da nusam spomenuo konjušare. A blambi trebalo da imate svi vi koji podržavate nacizam u Ukrajini.Ajde molim te, stvarno te molim, budi malo inteligentan jer upravo doživljavam transfer blama. Deda, konjušarstvo, znam napamet tvoje skromne kapacitete