Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.208
Nisam vikao ništa, htio sam da ratovi prestanu99. si baš vikao kako je NATO okupator![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam vikao ništa, htio sam da ratovi prestanu99. si baš vikao kako je NATO okupator![]()
И Курди се боре за своју државу.Ako se Ukri ne žele boriti za svoju državu, onda je džaba.
Meni se čini da žele.
NAVIK ON ŽIVI KI ZGINE POŠTENO!
(F. K. Frankopan)
ух зрињски фракопаниAko se Ukri ne žele boriti za svoju državu, onda je džaba.
Meni se čini da žele.
NAVIK ON ŽIVI KI ZGINE POŠTENO!
(F. K. Frankopan)
Jun koje godine?Pomoce im nato.
Treba malo vremena da se pripremi.
U junu dok otopli krecu.
Кијев је древна руска престоница, руси су одувек у Кијеву још од Кнеза Олега Вештог а украјинци под тим именом од скоро историјски гледајући, читаве генерације кијевљана не зна "књижевни украјински" па га од недавно афирмишу законом о забрани руског језика
Pogledajte prilog 1109981
Tuga
Samo šalje oružje, logistiku, intel podatke i sve što trebaNATO ne sme ni da prismrdi Ukrajini...
Točno, samo je oni nemaju ni u obrisima. Ukrajina ima svoje granice u UNuИ Курди се боре за своју државу.
Selotejp ti drži mozak.Selotejp da ga drži dok zakucavaju eksere ili šta već.
sta salju prosvetli nas ? Jos bolje,zasto ne posalju snage za brzo reagovanje da stanu ispred Rusa i kazu "Nema dalje!" ?Da, već su ih nagazili zbog toga.
Sad napiši šta šalju Česi, Slovaci, Litvanci i Poljaci
A o Amerima nećemo
Mora da im je dobra ta logistika,kad su im ovi upali u Kijev za par danaSamo šalje oružje, logistiku, intel podatke i sve što treba
Рекао је, причао ми један човек.To je urbani mit, naravno da Napoleon to nije rekao
Jel srpčićРекао је, причао ми један човек.
jesu ovo novi snimci ili iz 2014Evo koga zapad brani...ukrajinska nacisticka formacija Azov razapinju i spaljuju rusa.
могуће да ти јеси желео а многи су желели ведро небо над Србијом и то је легитимно, само немој да Германи и њихове слуге држе неком лекције о фашизму и њиховој "демократији"Nisam vikao ništa, htio sam da ratovi prestanu
Неће. Ваши малоумни таблоиди су лоше схватили шта је Зеленски рекао.
ne funkcioniše svud 18+.Nikad nema poginulih i leševa na ovim snimcima?
sa Simetom i Jozom,to je dovoljnoОд "стољећа седмог" колега! Шта је оно изјавио Напоелон, са кsолико хрвата би освојио свијет?
Na slici je datum od ove godine.jesu ovo novi snimci ili iz 2014