- Poruka
- 41.996
Nije ti ovo 91-va Džeg.Upravo su mi iz CIA dojavili da Rusija ima još samo 10 dana resursa za rat.
Znači geroji otpora treba toliko da ratuju i to je kanjec ruskog naroda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ti ovo 91-va Džeg.Upravo su mi iz CIA dojavili da Rusija ima još samo 10 dana resursa za rat.
Znači geroji otpora treba toliko da ratuju i to je kanjec ruskog naroda
Kuda ce da lete u druge zemlje?veliki gubitak, 1.5 let mesecno u Estoniju
Говна усташка! Они себе сматрају војницима? Где је Ватикан захватиоЗа све браниоце демократије у Украјини!
Ево кога Запад подржава у Украјини. Руске службе дошле су у посед стравичног снимка. Припадници нацистичког батаљона Азов разапињу на крсту а потом спаљују на ломачи припадника ополченија на Донбасу.
Снимак је узнемирујући!
Ta resetka kod mitraljeza govori drugacije,kao i sama cev![]()
A secate se kad sam vam prico da je CIA oruzje najbolje
Stigle ustase do Zemuna ..
Nije ti ovo 91-va Džeg.
Бољи тајминг од овог Кинези неће имати никад више.Кинези да врате матици одметнути Тајван.
Ma kakvi .Sta do Zemuna? Eno ih na Starom Dvoru!
Nikad nema poginulih i leševa na ovim snimcima?
Slika od prošle godine xD
.Najgore što će neko dobiti Pulicerovu nagradu za ovo izveštavanje, kao ona Kristijan Amanpur![]()
.Staffs of The New York Times and The Washington Post "for deeply sourced, relentlessly reported coverage in the public interest that dramatically furthered the nation's understanding of Russian interference in the 2016 presidential election and its connections to the Trump campaign, the President-elect's transition team and his eventual administration.
Hehe, da zatvore Bosfor.To objavljuje ovaj kuratenko,obicna budala
Sta se palis, to je iz 2014 kada su rusi pravile takve snimke na dnevnon nivou, zar ne vidis da je glumac vezan selotep trakom i da se snimak prekida bas u kljucnom momentu.Говна усташка! Они себе сматрају војницима? Где је Ватикан захватио
својом ђаволском руком ту се рађају овакве сподобе.
Za ove na prvoj slici Rusi ne mogu nista.When the Russian Army will face this ?
![]()
West Point Graduation Class 2019
![]()
![]()
Mislim da će ih Kinezi uskoro udariti ekonomski.Бољи тајмиг од овог Кинези неће имати никад више.
Ma kakvi Rusi. Ko zna šta se njima priviđa i šta su odbijali.Šta će koji đavo rusi u Livovu, odsudna bitka se vodi za Kijev što rasipaju snage.
ne josEstonija je sledeća ali ... otvorićemo uskoro posebnu temu.
Da rade,gaze svoje civile tenkovima...За сада нема ни потребе. Украјинци сами раде посо.