gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Ukri tvrde da su snage DNR ušle u Sartanu, istočno predgradje Mariupolja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Medijski. I dok narod navija oni nastavljaju da rade a mi se zamajavamo.Sluzbeni rezultat je da je cela Evropa okrenuta protiv Rusije, ovo nije uspelo ni u vreme najzesceg Hladnog rata.
da su tako pametni nebi imali posla sa usaJapanci su pametan narod, za razliku od .....
Ukrjainci lagali,ma ne mogu da verujem,nisu ih rusi poklali i sta sada,nema medalja posto nisu ubijeni,e jbgУкрајинска војска коју је КОМИЧАР постхумано одликовао Pogledajte prilog 1109956
veliki gubitak, 1.5 let mesecno u EstonijuAeroflop neće moći više da popravlja aeroplane niti da leti u krštenom svetu
Ne bih se ja baš radovala tome jer njima će biti najgore. Zelenski ima vruć krompir u rukama i tom čoveku gori pod nogama. Teška kolateralna šteta.koja je ostala bez aerodroma, bez mauriopolja harkova odese, djepra, kijeva...
kme kmeeee
Нема никакве забране. Пусте жеље Зеленског.Turski radni narod zatvara Bosfor u čast Azov bataljona
Ma ti ih nauci kako da rade i zive eeej Srbineda su tako pametni nebi imali posla sa usa
Estonija je sledeća ali ... otvorićemo uskoro posebnu temu.Aeroflop neće moći više da popravlja aeroplane niti da leti u krštenom svetu
То су они са острва што је тврдио да су тамо сви до једног побијени.Ukrjainci lagali,ma ne mogu da verujem,nisu ih rusi poklali i sta sada,nema medalja posto nisu ubijeni,e jbg
Znam zato sam rekao ma nije valjda da su lagali ili se nadali da su ubijeni,prava drzavaТо су они са острва што је тврдио да су тамо сви до једног побијени.
додао сам: *(они са острва Zмија) Pogledajte prilog 1109959
Estonija je sledeća ali ... otvorićemo uskoro posebnu temu.
Turski zvaničnici demantuju da je zatvoren Bosfor.
Zelenski laže na kilo.
To objavljuje ovaj kuratenko,obicna budalaTurski zvaničnici demantuju da je zatvoren Bosfor.
Zelenski laže na kilo.
Velike rakete, poput one koja je pogodila višespratnicu u Kievu.https://vk.com/video-31371206_456243406
Синоћ, снимак из области у којој сам ја. Руси шаљу поздраве нацистима!
Bosanski raketaši sa krstar'ceЛевандовски да се смири мало, да не буде Пољска сљедећа на ред![]()