Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.603
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neces verovati ali jedini im nisu uveli sankcije. Ima tekst o tome ,kaze neki seik da su se sprijateljili tamo u Opeku kada steluju cene nafte i gasa i da im je bzv da im uvode sankcije. Ima intervju ladno covek rekao Amerikancima. Arapi i Rusi su br 1 i br 2 snabdevaci naftom i gasom u svetu.i kaze posle ce opet da saradjuju.Tako je. Putin i Rusija a ne USA su glavni saveznici Saudi Arabije gde za ukradenu bananu odseku ruku na stadionu. Ajd, ne lupaj.
Isto kao i Hitler ...Po cijeli svijet.Tražili ste uživajte.Danas je Peskov mrtav hladan dao izjavu ovo su ozbiljne sankcije ali smo se i mi ozbiljno pripremili što znači da je počeo 3 svjetski rat.Uživajte...ukratko naravno da nisu ušli u ovu priču a da nisu spremni.
Nije se školovao ni za ratovanje u vukojebini pa je išao tamo. Kažem vam - mi svakako treba da se držimo podalje od te priče.Bez svog osnovnog posla za koji se školovao. Naravno da čovek sigurno nešto radi.
Sad će Hrvatska zaraditi na preletima.EU je po nalogu satanista iz Amerike prva zatvorila vazdusni prostor za Ruse...
I sad Rusi uzvracaju...
Kad krenu zatvaranja vazdusnog prostora...to mirise na rat...i raketiranja...mozda i balistickim raketama...
Ludi satanisti sa Zapada su ga isprovocirali...
...

eto vidis da si ponosni hrvat
protiv fasista i ustasaProtiv gluposti, zlobe i zloće
A ti?
Sretno im bilo i da prežive.pa to sam i rekao, mozda hoce a mozda i verovatnije nece
Da, upravo je sve tako - Rusi sad rade Ukrajincima isto što su i Amerikanci nama, sa istim (ne)pravom.Tako je Nato unistio celu VJ kad ono duhovi vaskrsli juna 99.
![]()
Neces verovati ali jedini im nisu uveli sankcije. Ima tekst o tome ,kaze neki seik da su se sprijateljili tamo u Opeku kada steluju cene nafte i gasa i da im je bzv da im uvode sankcije. Ima intervju ladno covek rekao Amerikancima. Arapi i Rusi su br 1 i br 2 snabdevaci naftom i gasom u svetu.i kaze posle ce opet da saradjuju.
Ne lupaj majke ti. Dezinformacija stara 2 dana.Dva ruska vojna aviona Il 76 srušena. Čini mi se da su ukrajinske Prage dejstvovale.
konačno nešto pametno i od tebe. ja sam možda u ovoj koloni. herojsko vremeTako je Nato unistio celu VJ kad ono duhovi vaskrsli juna 99.
![]()
Ja sam antifašista ako sam protiv Rusa u ovom sukobu.eto vidis da si ponosni hrvat
u borbi protiv rusa,
pa makar i iz udobne fotelje,
i pobedicete velis
protiv fasista i ustasa
I treba da ih pregaze za te zlocine.
Još uvek pravite jalove pokušaje da zavadite atlantske saveznike?A šta misliš da li USA i dalje uvozi sirovu naftu iz Rusije?
Jad i beda? Moj prijatelj za 5 godina rada kupio trosoban stan u Zemunu za keš. Evo suzica mi krenula od njihove bede.E to je taj problem Rusije. Zemlja sa onolikim rudnim bogatstvima i sa obrazovanim stanovnistvom ni moibilni ne moze da proizvede.Sve se svodi na proizvodnju naoruznja i na prodaju sirovina ,gasa i nafte i to sa tim parama se pune dzepovi oligarha i politicke elite a narod jad i beda. I onda se cude sto svi beze od njih.Mogli su ako bas nece demokratiju bar kineski sistem da iskopiraju.
IgricaNe lupaj majke ti. Dezinformacija stara 2 dana.
ja bih se pre ubila nego sto bih se povela za vecinomMa bravo miškica, zato imamo tebe u EU da nam objasniš kako stvari stoje
Pa uvek možete da osujetite te "planove Engleza da zavade braću."Ово уопште није добро што Запад ради. Јер уколико буду почеле да лете балистичке ракете, џаба свифт и онима који га имају и који га немају.
Ако је Путин тврдоглав и луд, онда се исто може рећи и за Запад који ово ради.. Јер нико ме не може убиједит да они ово раде ради љубави према Украјини.
Da, upravo je sve tako - Rusi sad rade Ukrajincima isto što su i Amerikanci nama, sa istim (ne)pravom.
poštujem svakog vojnika koji se pošteno bori da na kraju nemam razloga da se ljutim na njega. on se bori za svoju ideju kao i ja.Sretno im bilo i da prežive.