Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.683
Naravno ne, ali nazivanje ustašom je meni vrijeđanje.aha, ti si znaci jedan hrvat na ruskoj strani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno ne, ali nazivanje ustašom je meni vrijeđanje.aha, ti si znaci jedan hrvat na ruskoj strani
Дај бре кога занимају балијандерска посла и фрустрације!Pogledajte prilog 1110318
UDARNA VIJEST: Zemlje Evropske unije zatvorile sav zračni prostor za ruske aviokompanije
"Zemlje EU zatvaraju zračni prostor za ruske aviokompanije", rekao je novinar berlinskog biroa TV kanala ARD, pozivajući se na obaviješteni izvor.
Prije 38 min
Zemlje Evropske unije zatvorile su zračni prostor za ruske aviokompanije, prenose RIA novosti.
"Zemlje EU zatvaraju zračni prostor za ruske aviokompanije", rekao je novinar berlinskog biroa TV kanala ARD, pozivajući se na obaviješteni izvor.
"Zemlje EU zatvaraju vazdušni prostor za ruske aviokompanije", potvrdio mi je novoobaviješteni izvor, naveo je novinar na Twitteru.
Jugoistocna Azija i Juzna Amerika ce imati korist jedini od ovog rata. Mada citam da i arapski svet nije za sankcije,jer im je Putin ideoloski blizi od Amerikanaca ,ima razumevanja za linc homoseksualaca i tabanje zena.Inače to ne može da se nabavi u Kini.
Nažalost da, siroti Rusi. Potrebna im je katarza.
Dolaze teski dani po ruski narod zbog budale.
Ovi su par kilometara od centra nisu izašli iz podruma 2 dana zalihe u okolnoj prodavnici bukvalno prazne police još od juče.Kako misliš da nema hrane?
Plašim se da je taj otišao u Jahannam, i kakva je to rđava destinacija.
Aha.Пријављује се велики број добровољаца да бране и одбране своју земљу од руског агресора!
Bez svog osnovnog posla za koji se školovao. Naravno da čovek sigurno nešto radi.Nije. Razvozi frižidere i veš mašine po Srbiji za neku firmu.
Партизанске глупости! Додуше и Шиптари користе исту тактику, убију једногne potcenjuj coveka koji brani prag svoje kuce.
kao sto bismo mi obicni ljudi docekali americku vojsku, tako i ukrainci cekaju ruske tenkove.
sta je problem i svoj zivot dati kada ti vrag dodje na kucu?
gubici ce biti ogromni, koji ce za rezultat da imaju pojacavanje gneva naroda protiv ruske vojske
Ako to urade kome ce prodati 5-6 milijardi gaca godisnje.Бољи тајминг од овог Кинези неће имати никад више.
Kad se ovo desilo
To su te vrednosti sa istoka.Jugoistocna Azija i Juzna Amerika ce imati korist jedini od ovog rata. Mada citam da i arapski svet nije za sankcije,jer im je Putin ideoloski blizi od Amerikanaca ,ima razumevanja za linc homoseksualaca i tabanje zena.
Tebi je sve jednostavno i bezbolno, a nije. Rusi će ovu Putinovu idiotariju plaćati vrlo dugo i vrlo skupo.Inače to ne može da se nabavi u Kini.
Imaju suhoje nek lete novac gdje treba kaj platiti.Medvedev: Isključenje Rusije iz SWIFT-a je objava rata
![]()
Globalni međubankarski sistem SWIFT omogućava prekogranična plaćanja između 11.000 finansijskih institucija u više od 200 država širom svijeta (EPA)
Published On 06 Dec 201906 Dec 2019
|
Ažurirano:
06 Dec 2019
06:32 AM (GMT)
Ukidanje pristupa Rusiji međunarodnoj bankarskoj mreži za platne transakcije SWIFT praktično bi značilo objavu rata, upozorio je ruski premijer Dmitrij Medvedev, prenosi agencija Tanjug.
Medvedev je u razgovoru sa novinarima podsjetio kako je Zapad u jednom trenutku ozbiljno razmatrao tu opciju i napomenuo da Moskva to zna, javlja Russia Today.
“To bi u stvari bila objava rata, ali i pored toga o tome se diskutiralo”, rekao je ruski šef Vlade i dodao kako je to jedan od razloga zašto Vlada razmatra načine kako da zaštiti ruski dio interneta.
Globalni međubankarski sistem SWIFT omogućava prekogranična plaćanja između 11.000 finansijskih institucija u više od 200 država širom svijeta.
Prve inicijative za isključenje ruskih banaka iz mreže za transfer novca pokrenute su 2014. godine kao odgovor na navodnu ulogu Moskve u sukobu u Ukrajini.
https://balkans.aljazeera.net/news/...ev-iskljucenje-rusije-iz-swift-je-objava-rata
Rusija je jos 2019 rekla da je to za nju objava rata tj ovo je pocetak treceg svetskog rata.
Ako vas udare ruske nuklearke trazicete da se vrate u SWIFT ako ostanete zivi.
pogodice mozda jedan tenk ili oklop ali ce sva cetvorica da budu mrtvi. zakon ratovanjaČetiri mušketira
Pogledajte prilog 1110313
W
Ako će neko da se Hvata za točkove aeroflota ističe vreme
To ih zadovoljava. Trovanje i pisanje bljuvotinja, plus kamara laznih i neprovjerenih informacija. Psihopate.jel vi hrvati nemate svoje forume o rusima i ukrajincima,
sto gadite ovde
Пише испод клипа 26 Feb 2022.Kad se ovo desilo
Ja sam svoje ratovanje pošteno odradio, sad se borim drugačijim metodama.kad ti kreces na istocni front,
valja sacuvati hrvatski obraz,
nes valjda biti pi.zda
Ziv je . Pricao Kadirov sa njim telefonom objavio javno na tviteru crkli vam obojica od smeha.
Jugoistocna Azija i Juzna Amerika ce imati korist jedini od ovog rata. Mada citam da i arapski svet nije za sankcije,jer im je Putin ideoloski blizi od Amerikanaca ,ima razumevanja za linc homoseksualaca i tabanje zena.
I to bi bilo to još samo rusi da isključe evropu sa PLIN-aRusi uzvraćaju, neće ih isključiti iz Swifta, isključiće se sami!![]()
prilicno sam sigurna da amerika s ovim vise nema nista,EU je po nalogu satanista iz Amerike prva zatvorila vazdusni prostor za Ruse...
I sad Rusi uzvracaju...
Kad krenu zatvaranja vazdusnog prostora...to mirise na rat...i raketiranja...mozda i balistickim raketama...
Ludi satanisti sa Zapada su ga isprovocirali...
...
a protiv koga se boris na srpskom forumuJa sam svoje ratovanje pošteno odradio, sad se borim drugačijim metodama.