Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (3)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Turska plače, to su ti heroji koje šibaju kaišem po zadnjici, mada izgleds da ih ovaj put šiba neko veoma jak: There is one problem in this scenario - the Russian Air Force [...] As long as Russian aircraft operate in Idlib, not a single offensive operation against the Syrian army has a chance of success.

Đžeg viče Uraaaaa, kao prava ruskinja.

Turska plače, to su ti heroji koje šibaju kaišem po zadnjici, mada izgleds da ih ovaj put šiba neko veoma jak: There is one problem in this scenario - the Russian Air Force [...] As long as Russian aircraft operate in Idlib, not a single offensive operation against the Syrian army has a chance of success.

Da, ti čitaš uglavnom sajt Iran.ru/sssr.bulja

Posle se čudiš što Gadafi podneo ostavku

Najnovije vesti o deratizaciji štaba Al Kaide iz Al-Mastoume - provincija Idlib
15 grla stoke sitnog zuba

A joint Russian-Syrian Haw forces, with a specific strike, targeting an al-Qaeda gang operations room that resulted in the death of more than 15 rats, including leaders in the Al-Mastouma camp in Idlib countryside

Stiglo pojačanje u vidu SU-24

ERT1sM1XkAA93Ou

Pazi, ja sam veteranka iračkog rata

Tako da sam za sve vas magistar ove situacije

Верујем, а страни медији су пренели да имаш устрелну рану...није баш то, али ту негде око младежа.
Него, колика је тамо била гажа?

------------------------------------

A joint Russian-Syrian Haw forces, with a specific strike, targeting an al-Qaeda gang operations room that resulted in the death of more than 15 rats, including leaders in the Al-Mastouma camp in Idlib countryside

Snap1.jpg

sta je bre tebi
ona sa rusijom ima ko
nju je davno dok je na pocetku svoje profesije ki mlada prostitutka , srela IVANA rusa, koji je ijjjebavao i ijjebavao .
zaljubila se u njega , sav svoj zaradjenu lovu je njemu davala, on ti kupi mercedes i stavi u njega , mladu ruskinju i odeeee.
e pd ljubavi do mrznje samo korak deli , mislim tocak i eto
danaske , posle izraubljenoga rada , telo joj omlitavilo , bore sifilisne su tu i
sta , onda ocekujes od nje
duplu kartonsku vilu kod plavoga mosta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back