krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.423
Čuo sam da je danas puno Turadije krepalo, vrućica ih spopala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ti čitaš uglavnom sajt Iran.ru/sssr.buljaTurska plače, to su ti heroji koje šibaju kaišem po zadnjici, mada izgleds da ih ovaj put šiba neko veoma jak: There is one problem in this scenario - the Russian Air Force [...] As long as Russian aircraft operate in Idlib, not a single offensive operation against the Syrian army has a chance of success.
Đžeg viče Uraaaaa, kao prava ruskinja.
Otkrio si čemeriku
Turska već duži broj meseci pravnosnažno piša po vašoj pobeđenoj vojsci
Pazi, ja sam veteranka iračkog rata
Tako da sam za sve vas magistar ove situacije
One zelene površine na kartama ubrzano kopne. Za koji dan će i Tursku bojiti tako pa sve do Bosfora."PutIertintin" ti i nije neki kredibilan izvor.
To je kao da si rekao da je Kasem Solejmani živa legenda
a kak bi bilo dobro , kada bi i ti osla tamo i pokusala da piskis ASADUOtkrio si čemeriku
Turska već duži broj meseci pravnosnažno piša po vašoj pobeđenoj vojsci
Pazi, ja sam veteranka iračkog rata
Tako da sam za sve vas magistar ove situacije
One zelene površine na kartama ubrzano kopne. Za koji dan će i Tursku bojiti tako pa sve do Bosfora.
Neće se ponoviti!!!Ма немогуће.
Лоша ти диоптрија
![]()
sta je bre tebiTurska plače, to su ti heroji koje šibaju kaišem po zadnjici, mada izgleds da ih ovaj put šiba neko veoma jak: There is one problem in this scenario - the Russian Air Force [...] As long as Russian aircraft operate in Idlib, not a single offensive operation against the Syrian army has a chance of success.
Đžeg viče Uraaaaa, kao prava ruskinja.
Bašar je pre dosta godina potpisao sporazum sa Turcima kojima se odriče pretenzija spram bivšeg Sandžaka Aleksandreta
Nije to takoТај споразум је стављен ad acta турском инвазијом на Сирију.
Nije ti ovo 2015Ако је ово истина, некоме ће опасно да гори под ногама.
Па да, није 2015.Nije ti ovo 2015
Već je ustanovljeno da ste vezare
Turci mogu do Bosfora, a dalje jedino gore...Nije ti ovo 2015
Već je ustanovljeno da ste vezare
Idemo redom...Erdogan pa levat u Libiji....Ja Vam predlažem da već birate sako za sahranu asada.