комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
francuzi baš nemaju ninašta pametnije da troše pare dok im tutnje štrajkovi i saobraćaj u kolapsu
Француска, за разлику од Русије, одмах стаје уз своје савезнике јер жели да покаже да је озбиљна војна сила.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
francuzi baš nemaju ninašta pametnije da troše pare dok im tutnje štrajkovi i saobraćaj u kolapsu
ja sam citirao srojske izvore koji su govorili da je samo 10 raketa proslo 71 od 118 raketa je 60% sto je opet sramota za amerikuГенералштаб Русије:
Сиријски ПВО оборио 71 крстарећу ракету

ako god Amerikanci prosli i kakav god intenzitet bombardovanja bio, oni su ovim suptilno ponizili Rusiju.

Понизили су само саме себе, и све оне који мирно гледају ову неправду.Kako god Amerikanci prosli i kakav god intenzitet bombardovanja bio, oni su ovim suptilno ponizili Rusiju.

Moze da se povuce i hipoteticka paralela na primeru Sirije i Kosova. Kosovo je saveznik SAD i Amerika dole ima svoju bazu i svoje trupe.
Svako treba sebi da postavi pitanje i dobro razmisli:
Da li mozete da zamislite da Rusija bombarduje Kosovo, a da se Ameri sklone u stranu, pa da objave saopstenje o osudi napada?
Ako je vas odgovor 'ne', onda to znaci da smo izabrali pogresnu stranu (opet).

Mislim da niko nije poginuoo u napadu, da je ispaljeno oko 150 raketa i da su gadjana ta postrojenja za koja se predpostavlja da su sluzila i skladistenju hemijskog oruzja... E sad s obzirom da sve ovo ne menja nikakvo stanje na terenu, postavlja se pitanje zasto su napadi izvedeni.? Navikli smo da predpostavimo da se sve radi iz interesa i koristi, medjuim ovde se opipljiva korist (u smislu sirovina) ne nazire... Doduse nisu ovo bili nekakvi previse skupi napadi...
Ovo je pokazalo ono sto monogi vec znaju, a to je da USA brani svoje saveznike, a Rusija ne. Ne zato sto Rusija cuva svedsku pravdu, jer ona je bas skoro jednoj zemlji oduzela priznati deo teritorije i pripojila sebi...
Nasi mediji iz mog ugla ponovo rade na stetu narodne svesti... I ovo se koristi, onako kako ga je i nas Car iskoristio u promociju nase vlasti, naseg "neutralnog" puta... Najavljuje se treci svedski rat koji zapocinje zli nato, a sve se pre toga prenabregava.... Ne pominje se da u visegodisnjem bombardovanju Sirije od strane rusije stradaju i civili...Ne pominju sta se sve bombarduje i cime i kako je tim miliionima ljudi koji su civili(ne ucestvuju u borbi) i koji su samo protiv rezima, a koje ogroman deo sveta pa i mi naziva teroristima...Nasi mediji su produzena ruka Ruskih medija....
Nasi mediji iz mog ugla ponovo rade na stetu narodne svesti... I ovo se koristi, onako kako ga je i nas Car iskoristio u promociju nase vlasti, naseg "neutralnog" puta... Najavljuje se treci svedski rat koji zapocinje zli nato, a sve se pre toga prenabregava.... Ne pominje se da u visegodisnjem bombardovanju Sirije od strane rusije stradaju i civili...Ne pominju sta se sve bombarduje i cime i kako je tim miliionima ljudi koji su civili(ne ucestvuju u borbi) i koji su samo protiv rezima, a koje ogroman deo sveta pa i mi naziva teroristima...Nasi mediji su produzena ruka Ruskih medija....
Upravo to. Zasto Rusi ne sprovedu pravdu na Kosovu, pa posto su sila Ameri ce se skloniti u stranu kao i Rusi sad u Siriji?
- - - - - - - - - -
Pa dobro, kad je Amerika ponižena, znači ne bi mogli dostojanstveno reagovati na Kosovu. Zašto nas brat Putin ne bombarduje Šiptare?
ovo je kljucno
- - - - - - - - - -
9.02 - Turska podržala napad
Turska je pozdravila vazdušne udare na sirijsku vladu kao "adekvatan odgovor", naveli su izvori u turskom ministarstvu spoljnih poslova.
- Mi kao prikladan odgovor vidimo operaciju koju su protiv sirijske vlade izveli SAD, Britanija i Francuska - naveo je turski izvor.
Slede novi udari sa noci nedelja na ponedeljak.
If they attack "empty" bases - some missiles will be shot down.
If they really are so stupid and attack Russian targets - Russia will attack ships submarines and planes (I think) -> WW3 - so I think it will be another symbolic strike to safe Trumps face.
twitt by -GEROMAN 00:44 - 12. апр 2018.
i
The dance is done - Assad remains safe and victor of war; West can claim it has sent message; Kremlin doesn’t need to respond; Western contempt for proof and work of OPCW totally exposed
by alex thomson