Matt Wolfeys
Ističe se
- Poruka
- 2.924
Упозорење за шта?
Иста судбина црне би задесила и ако су били заузели Дамаск.
Па, као "немојте да долазите јер ћете овако проћи".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Упозорење за шта?
Иста судбина црне би задесила и ако су били заузели Дамаск.
Pa vidim da se lako uznemiris i vatreno pises. Brinem se za tvoje zdravlje.![]()
Pa valjda vidite da je postignut konsenzus da se ISIS tamani kao bubašvabe, nema zarobljavanja.
Svi ih streljaju na licu mesta i Irak i Kurdi i SAA, zatire im se trag a niko nije reč rekao, nema nikakve reakcije jer je ceo svet svestan da je reč o najcrnjim teroristima koje je najbolje eliminisati na eksplicitan način
Mnogo, mnogo je daleko do pobede nad ISIS-om.
Ogromni su ISIS dzepovi i ostva ostali i pored deblokade Dez-a.
Сидоренко упоран у намери да докаже да опсада још није пробијена.
Sta kazu Oficiri koji rukovode odbranom u Deiru (preko Ruskih i ,,Sidorenko,, izvora) , ovako :
Our honorable peope inside Deir EzZor are celebrating after they heard about entrance of the SAA to the vicinity of Deir EzZor city and until now as we told you, the SAA havent't entered regiment 137 and Deir EzZor. The SAA is fighting ISIS west of regiment 137 and are 20 km away ...
Ovo je zadnje sto je stiglo !
Ipak CAK 20 km da su daleko i meni je cudno, znaci radilo se o vecoj propagandnoj operaciji, kombinovanoj sa dejstvima ,,iznutra,, obruca. To je jedna varijanta.
Druga je da su Ipak BLIZE od 20 km. Ja bi stao, i sa snagama kod Shoule ako treba obilazeci varosicu, obuhvatio ISIL i uz pomoc avijacije naneo mu poraz. Za ovo ipak se treba obezbediti krilno, od mogucih kontri ISIL-a. Deblokada moze da saceka par dana, kad su cekali toliko, par dana nit mnozi nit deli !
Znaci voditi Bitku sa ako treba i manjim snagama ISIL-a zapadno od grada, obuhvat i izaci SIROKIM Frontom na Deir. Eventulano i poceti borbe oko Planine koja nadvisuje Aerodrom. Opet kazem, deblokada je ovde najmanje bitna za SAA.Izlupati ih na sirem prostoru a ne dati im da se jos vise srede i dovuku snage za odbranu, polozaj za polozajem !
Znaci, Assadovi imaju dve ,,dobre,, varijante- jedna ce uspeti. I to vrlo brzo. Ako neko ,,Cudo,, ne desi se !

Bas dosta neociscenih dzepova. Rastanski, Akerbatski, Istocni Kalamun, Istocna Guta...

Deir su HELOOOO zauzimali ,,umereni,, jos i sve oko njega Ccccc. ISIL se ni oglasavao nije kada vise od pola Deira pade leta gospodnjeg 2012. Jesen bese zapravo )))
Malo si slabije informisan oko Sirije. Neki su otisli za Idlib, ali vecina su ostali ili se sada vracaju kao civili, a Assadova vlast vecinu nit dira nit joj pada na pamet da ih dira.
Produzi da verujes, ali Siriju i Arape nit si video, niti upoznao, Uskor ces shvatiti kakve budalastine pises.Marširala, marširala Asadova garda,
marširala, marširala Asadova garda,
korak ide za korakom, a ja junak za barjakom,
boj se bije, bije zastava se vije, za slobodu Sirije,
boj se bije, bije zastava se vije, za slobodu Sirije.
Gledale ih, gledale ih latakijske dame,
gledale ih, gledale ih latakijske dame,
Klekle dole, klekle dole pa se Bogu mole,
klekle dole, klekle dole pa se Bogu mole,

Da, mislim da imam slike i ispred Sharia (zvanicnog) i iz Erihe, leta gospodnjeg 2013. Bas preko leta bese
Da ipak ti nisi na ,,Pogresnoj,, strani ? Mislim.... Ne znam o kojim to ,,islamistima,, pricas... Sve da Assad potpuno pobedi, tzv. ,,Homo-sapiensi,,i ,,zenska prava,, nece raditi u Shamu (Siriji) haha 
Vidi, oni su TERORISTI. Za njih ne vaze apsolutno nikakava prava coveka u vojnom sukobu, osim onoga sto suprotna strana zeli da im pruzi. Ako zeli.
Koliko su oni pogubili ljudi, i na koje nacine, ovo je jos milosrdje. Hiljadu puta im je nudjeno da se predaju, siluju, seku glave, pale zive ljude, gaze tenkovima, bacaju silovane momke od 15 godina sa zgrada JER SU SILOVANI... Ne, NO MERCY!!!
Знам ја врло добро шта су они. Али, ако пуцаш у човека који има руке везане иза леђа, онда си исти као они. Потпуно исти. Баш ме брига шта је тај стрељани урадио, али тако стрељати некога је, по мени - пeдepcки.