A kad ISIL ispituje zarobljene vojnike i oficire SAA niste primetili ?? Bilo ih oko 20 kada su ih prosle nedelje RAZVALILI juzno od Raqqe

Barem POBEGULJA I ZAROBLJENIH IZ ASSADOVE VOJSKE (tzv. SAA) je ihaaaa bilo i na tvoju zalost tek ce biti !
Ili ti racunas NEKOLIKO DESETINA HILJADA Iranaca, Afganistanaca, Iracana, Rusa (a vala ima i Srba) u ,,Sirijce,,?? Od ukupno po svim procenama svetskim manje od 150.000 pripadnika tzv. SAA (racunajuci avijaciju, mornaricu, kuvare, pisare i sl.) .... Jaka mi ,,Armija,, nema sta ! Jaka Armija, kao i Podrzavaoci, raduju se ko mladi Monkey sto se uz hiljade izginulih i ogromnu stranu pomoc posle TRI meseca, SAA probila blizu Deir ez Zor-a )))
Nisu vam rekli da Bitka za Deir TEK predstoji ??
Ali batalimo ISIL, posle ISIL-a stupice na scenu mnogo bitnija i jaca SUNITSKA pobunjenicka ,,struktura,, cija su Osnova Pustinjske Brigade i brojne Partizanske grupe bivsih ISIL-ca koji su svuda po tim vasim (za decje radosti) Mapama obojenim u ,,Crveno,, !
A da, vi i stvarno verujete da te oblasti , sva ta seoca i cuke planinske koje su oznacene na Mapama (propagandnim naravno) kontrolise voljena vam SAA ? Haha.... dobra fora ! Uskoro cete se BOLNO OTREZNITI ! I kod Halepa, i kod Gute i posebno kod Eufrata (od Kurda i Amerikanaca koji vec imaju osam zvanicnih baza u Siriji)....
A da, Deir bese tema ? Ja nigde ne bezim (osim na Front), navracacu kad imam vremena, a imacu ovih nedelja , da vidim kada ce SAA ,,zauzeti,, Deir. Sve mi se cini ni deo Deira na zapadnoj obali da nece RAVNO NIKADA ceo zauzeti, a ona na Istoku je ipak ,,naucna fantastika,,

Cak mi neki osecaj kaze, da su SAA i ruski ,,savetnici,, (par stotina u grupaciji koja ide na Grad) previse lako upusteni da prodju! To oseca i Ruska Komanda koja REALNO i vodi Rat u Siriji (Assadovi luzeri jedan Kokosinjac sami ne mogu zauzeti naravno)... Ne bih da se kladim, ali najveci (ultimate) i KONACNI PORAZ Assada na, u globali Sirijskom Ratistu, sledi OVDE !
U Velikoj Bitki na Eufratu !