RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Значи, болује и од запљеска. Е, ту нема лека. Запљесак, остаје запљесам доживотно.
Пази, постојале су и постоје такве особе у свим народима.
Рецимо после WW2 појавио се један број Јеврејских интелектуалаца који су на све начине оправдавали погром Јевреја. У нашем случају исто постоји један број таквих смрадова.
Неки су плаћени, неки то раде из убеђења, али и једни и други су ишчашени.
И да поновим: Без милости према тој гамади.

Podmećeš mi stvari koje nisam napisao. Niti sam tvrdio da je Milošević kriv za
situaciju danas.

A ovo mislim "blatiš sve srpsko" nije ni vredno komentara. Čista zamena teza.

Primer:

Kada Tihi (patriota jelte) napiše da je Srbija najgora država u Evropi i da su
glasači "stoka", to nije pljuvanje srpstva.

A kada "nepatriota" napiše suve činjenice, e onda je to "blaćenje svega srpskog".

Strašno.
Тихи при томе именује као кривца БоТу и компанију и подсети да су их довели залуђени жути бирачи, а ти пљујеш по Србима као народу у целини и по Србији као држави.

Пази, постојале су и постоје такве особе у свим народима.Рецимо после WW2 појавио се један број Јеврејских интелектуалаца који су на све начине оправдавали погром Јевреја. У нашем случају исто постоји један број таквих смрадова.
Неки су плаћени, неки то раде из убеђења, али и једни и други су ишчашени.
И да поновим: Без милости према тој гамади.

Гамад треба требити свуда и на сваком месту! Најгора гамад је она која је плаћена да ради то шта ради.

Podmećeš mi stvari koje nisam napisao. Niti sam tvrdio da je Milošević kriv za
situaciju danas.

A ovo mislim "blatiš sve srpsko" nije ni vredno komentara. Čista zamena teza.

Primer:

Kada Tihi (patriota jelte) napiše da je Srbija najgora država u Evropi i da su
glasači "stoka", to nije pljuvanje srpstva.

A kada "nepatriota" napiše suve činjenice, e onda je to "blaćenje svega srpskog".

Strašno.

Vidi: u pravu si...potpuno.:cao:

Тихи при томе именује као кривца БоТу и компанију и подсети да су их довели залуђени жути бирачи, а ти пљујеш по Србима као народу у целини и по Србији као држави.

A ko su ti "žuti glasači" nego Srbi?

Dakle, Tihi pljuje Srbe i naziva ih stokom.

Ali to je "patriotizam", jel tako?:bye:

Evo ja ću da ti pomognem i malo bliže to objasnim.

Nije to obična stoka. To je nepismena i nevaspitana žuta stoka ogrezla u lopovljuku, kriminalu i zločinu.

I svi do poslednjeg trebaju da su već u zatvoru. Ali nažalost nisu i to izaziva bes i frustraciju stanovništva Srbije što takvi još nisu tamo gde im je mesto i čak šta više kao takvi odlučuju o sudbini milona ljudi.

PS
Zar nije sasvim normalno očekivati da se najgori talog društva ogrezao u kriminalu ne nalazi u zatvoru pa taman da su i Srbi u pitanju ? Čak šta više takvi bi trebali da budu odličan primer za nacionalne manjine da nema nedodiriljivih.

Poslednja izmena:
Koliko netolerancije na ovoj temi se vidi... strašno. "Čederi", "demokrate" i "slobisti" su isto, na isti način vladaju i isto se ponašaju i još uvek su na vlasti. Ne vidim potrebu za razdvajanjem. Za ustaše nisam siguran da postoje, postoje oni koji poštuju njihov "rad".
Otišli ste daleko od teme, počelo je obično partijsko-pripadničko prepucavanje.
Nego, da li je neko video Bengazijev odgovor meni, da li je pokazao citat ili je dokazao da je lažovčina? Ili bar u onoj drugoj temi, da li je tamo citirao ili je i tamo pokazao laž?

Upravo sam napisala na drugoj temi, za Tadica i DS glasaju uglavnom manjine i sacica srpskih profitera koja zivi od stranacke pripadnosti. Od 20-ak % glasaova koje DS dobija, vise od polovine su manjine, oni nisu stoka jer oni imaju svoj cilj koji preko Tadica postizu, a kao nesrbi ne moze im se zameriti sto rade protiv drzave Srbije, a onaj ostatak jesu stoka jer kao Srbi rade protiv srpskih interesa, a samo za svoj dzep. Jel jasnije?

Ne laži.
Tihi to tvrdi samo žute lopove i one koji podržavaju lopovluk žutih, a to je upravo ono što tebe i bole.
Živiš na grbači naroda, ne radiš ni očina, ne plaćaš porez, i naravno da ti je Tihi kriv.

Prvo, lažeš ti jer Tihi naziva "stokom" sve ljude koji su glasali za Borisa Tadića
(2.304.467 glasača).

Drugo, ja ne dobijam ništa od ove države, osim velikih računa za porez.

Treće, nikad nisam hvalio ili podržavao aktuelnu vlast.

Četvrto, ti si stranački aktivista i stranački parazit. Ti si na državnom budžetu, tako
da narod ustvari izdržava tebe i pljuješ žute samo zato što očekuješ bolju poziciju za
parazitluk kada tvoji "legalisti" dođu na vlast. Ali vi DSSovci ste pouznati po tome,
što svoje osobine pripisujete drugima. "Kolubara" je samo jedan od primera
vašeg "poštenja".

Peto, ova vlast nije ništa gora od prethodne. Podjednako su loše. Jedina razlika je u
tome što više nema šta da se prodaje, pa da se novac od privatizacija upumpava u
budžet Srbije kako bi se stvorio privid ekonomskog rasta. Tvoj mutavi idol je
poklanjao firme na svom kanabetu, kao da je to njegova dedovina. Pa su zajedno sa
DS-om poklonili najveću srpsku firmu, umesto da je prodaju na međunarodnom
tenderu i dobiju dve milijarde dolara.. Tada niste imali nikakvih nesporazuma
sa "žutim lopovima", kako ih ti sada nazivaš.

Džaba ti sve laži koje non-stop prosipaš po forumu, džaba. Ako ponoviš neku laž
hiljadu puta, to je i dalje samo laž i ništa više.:bye:

Upravo sam napisala na drugoj temi, za Tadica i DS glasaju uglavnom manjine i sacica srpskih profitera koja zivi od stranacke pripadnosti. Od 20-ak % glasaova koje DS dobija, vise od polovine su manjine, oni nisu stoka jer oni imaju svoj cilj koji preko Tadica postizu, a kao nesrbi ne moze im se zameriti sto rade protiv drzave Srbije, a onaj ostatak jesu stoka jer kao Srbi rade protiv srpskih interesa, a samo za svoj dzep. Jel jasnije?

Ma da.:mrgreen:

Kada na sledećim izborima Toma Grobar osvoji 40% glasova, opet ćeš kukati kako
su i za njega glasali sve "nesrbi" i "izdajnici". Jel tako?:mrgreen:

Italija priznala Savet libijske opozicije

RIM - Italija je odlučila da prizna privremeni nacionalni savet u Bengaziju kao svog „jedinog legitimnog sagovornika” u Libiji, saopštio je danas italijanski ministar inostranih poslova Franko Fratini.

„Italija je odlučila da prizna savet”, rekao je Fratini posle razgovora sa Ali Al-Isavijem, izaslanikom libijskog pobunjeničkog saveta za spoljnopolitička pitanja, prenosi AFP.

„Režim u Tripoliju šalje ljude u Grčku da iznose predloge. Ti predlozi nisu uverljivi. Nemoguće je prihvatiti ih”, rekao je Fratini očigledno aludirajući na posetu Gadafijevog izaslanika Atini.

Na zajedničkoj konferenciji za novinare, Al-Isavi je rekao da je neprihvatljivo svako rešenje koje bi dovelo do podele Libije, prenosi Ansa.

Do sada su legitimitet libijskog pobunjeničkog saveta priznale Francuska i Katar.

http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Italija-priznala-Savet-libijske-opozicije.lt.html

Italija priznala Savet libijske opozicije

RIM - Italija je odlučila da prizna privremeni nacionalni savet u Bengaziju kao svog „jedinog legitimnog sagovornika” u Libiji, saopštio je danas italijanski ministar inostranih poslova Franko Fratini.

„Italija je odlučila da prizna savet”, rekao je Fratini posle razgovora sa Ali Al-Isavijem, izaslanikom libijskog pobunjeničkog saveta za spoljnopolitička pitanja, prenosi AFP.

„Režim u Tripoliju šalje ljude u Grčku da iznose predloge. Ti predlozi nisu uverljivi. Nemoguće je prihvatiti ih”, rekao je Fratini očigledno aludirajući na posetu Gadafijevog izaslanika Atini.

Na zajedničkoj konferenciji za novinare, Al-Isavi je rekao da je neprihvatljivo svako rešenje koje bi dovelo do podele Libije, prenosi Ansa.

Do sada su legitimitet libijskog pobunjeničkog saveta priznale Francuska i Katar.

http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Italija-priznala-Savet-libijske-opozicije.lt.html

Па проблем је које опозиције,пошто су почели да се боре ко ће преузети власт.Паметан Гадафи па им убацио своја искуства са наших простора : " Имате да се међусобно помлатите у борби
за власт,тако да мени преостаје само да сачекам и да вас умирим као пудлице" :

Rebel Leadership in Libya Shows Strain
By KAREEM FAHIM
Published: April 3, 2011

BENGHAZI, Libya — With the rebels’ battlefield fortunes sagging, the three men in charge of the Libyan opposition forces were summoned late last week by the ad-hoc leadership of their movement to a series of meetings here in the rebel capital.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back