RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oslobodjena od strane Gadafija
osvajaju i haraju oni drugi
pukovnika oslobadja, spasava i pomaze :mrgreen:

Ово је исправна дефиниција стања ствари на терену! Не могу снаге регуларне војске и полиције да било шта "освоје" већ само да ослободе градове и области од паравојних, дакле терористичких, група! И то је то! Браво црни!

195861_130526680353663_100001889960354_204181_7328297_n.jpg

oslobodjena od strane Gadafija
osvajaju i haraju oni drugi
pukovnika oslobadja, spasava i pomaze :mrgreen:

Ово је исправна дефиниција стања ствари на терену! Не могу снаге регуларне војске и полиције да било шта "освоје" већ само да ослободе градове и области од паравојних, дакле терористичких, група! И то је то! Браво црни!

hvala :hvala:

Срамежљиво се јавља да либијске снаге безбедности и добровољци ослобађају градове на истоку Либије! Зашто се тога стиде белосветске "независне" Агенције, па и ова "наша", није ми јасно! :dontunderstand: СТРАШНО!

Имаће још један мандат пошто је устав промењен и господин Тадић има право на још један мандат од 5 година, а и садашњи му још увек није истекао. А на следећим председничким изборима Борис сигурно побеђује, увек је побеђивао досад и народ га воли и поштује, посебно женска популација и млади. Чак и она мањина која је против актуелне власти, о самом Тадићу има најбоље могуће мишљење и наглашава како се на њега не односе те критике.
Иначе он је могао фино да се бави психологијом и научним радом, да отвори приватну ординацију и да се сатире због пара, сви би долазили на терапије код њега само да га виде и попричају са таквом величином, да му се захвале за све што је урадио за нас и да му узму аутограм. Или макар само да их додирне. Њему би више одговарало да се бави приватном праксом, много би више зарађивао, и неби имао на леђима терет одговорности звани управљање државом.
Али не, тај човек, тај модерни Обилић, Борис Тадић, се жртвује за добро свих нас и даноноћно ради и мучи се како би нама било боље и како се Србија неби вратила у мрак и ништавило деведесетих, већ постала једна богата, сигурна, јака, стабилна, Европска земља срећних и задовољних људи који уживају у животу и радују се сваком новом дану.

Mislim da je Srbija jedna lijepa zemlja koja ima tako lijepih predjela da se covjeku zivot produzi uzivajuci u jednoj tako lijepoj zemlji kao sto je Srbija. Diktatura je otklonjena iz Srbije i Srbija je postala jaka, demokratska drzava u kojoj narod bira vlast i u kojoj se narod pita ko ce uzeti mjesto predsjednika. Srbija je jedna slatka zemlja i bolje drzave od Srbije nema.

Управо тако драга астрице. Хрватска је чврсто опредељена за Европску Унију и наставак политике Европских интеграције. Ту шансу не смете да пропустите. Такође ми је драго што су се односи између наше две државе нормализовали, највише захваљујући господи Тадићу и Јосиповићу. Чуо сам да се њих двојица знају од детињства, да су њихове породице заједно летовале за време СФРЈ. Иначе наш председник се свако јутро буди уз Хрватску певачицу Сееверину, што му даје елан и снагу и помаже му да се избори са одговорним државничким обавезама и борбом за боље сутра свих нас. Један топли поздрав из Европске Србије. Стигло је порлеће, сунце сија, људи шетају срећни и задовољни, а Србија ускоро сасвим извесно добија статус кандидата. Живот је леп.

Pusti ti sad Hrvatsku i ne skreći s teme.Osim toga vi ste kandidat

Генерално гледано, нема потврде тврдњи Пентагона „да су ваздушни напади коалиционих снага досада уништили 25 одсто либијске војне моћи”. Јер, у Либији постоје најмање три службене војске: државна војска Либије, Гадафијева лична гарда и војска његових синова. Против побуњеника ратује Гадафијева лична гарда и војска његових синова.

Армија Либије поставила је у пустињи немаскиране и неисправне тенкове Т-55, нешто тенкова Т-72 такођеје остављено дужпута према Аџдабији, посаде су одмах напустиле тенкове, а онда су дошли НАТО авиони и све то лепо погодили. Људских жртава улибијскојвојсциније било. Главнину својих оклопних снага Гадафи држи у подземним склоништима планине Гаријано у јужним деловима земље.НАТО је већгађао ту локацију, али без успеха.
http://www.politika.rs/rubrike/Rat-u-Libiji/Sukobi-i-pregovori.sr.html

Амери ко кленови. Опет се пецају на исти мамац као 99-те у Србији када су им на исту фору постављали неисправа оруђа и макете. Још када би Либијци почели да праве макете тенкова, топова, камиона,....Амери би то тукли до бесвести и причали како су уништили целокупну Гадафијеву ратну технику.
Е, јесу ...!

jeste...ovde je dno.Ali Sloba je umro pre koliko? Sta su uradili ovi tvoji lopovi na vlasti za sve ove godine??Jos uvek vam je Sloba kriv za sve?
To sto ti govoris je kao da Tita krivis za danasnju situaciju...on je tek umro, pre 30 godina!
Narod je taj koji ne ume da digne glavu i zbaci govna...a znas zasto? Zato sto ce uvek biti takvih mudrosera i zlojeba kao sto si ti, koji ce ici u protivnost svemu sto oznacava srpsko: volju, misao,dostignuce....Svojim pljuvanjem po onome sto ti se kod Srba ne svidja, samo pojacavas ono sto je najizrazenije : inat!.
Garantujem ti, da i na ovoj temi, postoji odredjeni broj ljudi koji su za Gadafija samo zato sto si ti protiv, i sto tako bezumno napadas svakog kome se stavovi ne podudaraju sa tvojima.
Covece...ti si protiv Gadafija?Ok, ali to ne znaci da smo mi ostali rusofili, Slobine pristalice,komunjare....jednostavno, u teskim vremenima, covek se okrece onom ko ga nije bombardovao, poistovecuje se sa onim ko deli istu sudbinu i ujeda onog ko ih u tom misljenju pobija...Ajde se opusti, i ako imas nesto pametno da kazes, kazi...ako ne, prati temu i nemoj da spamujes vise sa svojim neslaganjem sa vecinom(po anketi)

Иди у ту резервну државу и не враћај се!
Мени је Србија једина отаџбина, резервну немам и каква је таква је а ја у њој живим. Зато те прљаве прсте (којима млатиш по тастаури) што даље од ње.

Ebote, jel tebi dobro?:sad2:

PS. I nisi naveo šta nije tačno od napisanog. Gukni jado, šta nije tačno?:kafa:

Poslednja izmena od moderatora:
Бенгази је хендикепирана особа, али немојте имати разумевања за њега.
За разлику од других хендикепираних који заслужују разумевање и сажаљење, Бенгази сваку према њему изражену добру вољу тумачи као слабост и руга се.
Моје је искуство да га не треба ни кулирати ни разумно одговарати на његове бљувотине.
,,То" се гази, само зато јер је сваки дијалог с њим беспредметан.
Једноставно га треба исмејати, јер друго и не заслужује.

jeste...ovde je dno.Ali Sloba je umro pre koliko? Sta su uradili ovi tvoji lopovi na vlasti za sve ove godine??Jos uvek vam je Sloba kriv za sve?
To sto ti govoris je kao da Tita krivis za danasnju situaciju...on je tek umro, pre 30 godina!

I gde sam ja krivio Tita za nešto? Ova država je postala dno posle njegove smrti.

Dok je Tito bio živ, Jugoslavija je bila jedna od najmoćnijih država u Evropi.

Zašto podmećeš neistine?

A znači svako ko nije za Gadafija, ne sme da učestvuje na temi?:think:

Spamovanje je svaka rečenica koja ne glasi "Gadafi, mi te volimo"?:mrgreen:

Svaka recenica koja u sebi sadrzi" slobisti, rusofili, komunjare, zatucani, glupi" i sl, a upucena je da bi omalovazila necije misljenje, i pokazala da Gadafi definitivno nije u pravu, jeste spam, uvreda ili provokacija.
Slazem se da se ne slazemo oko stavova po pitanju krize u Libiji,najvecim delom zato sto nema objektivnih vesti ali sam isto tako svestan da moja podrska pukovniku ima uporiste u tvrdnjama da je od libijaca napravio ljude. Istorija je zapisana i tesko da moze da se promeni.
Drugo mi ne mozemo donositi zakljucke na osnovu nasih pogleda na svet (zapadnjackih u odnosu na bliski istok), kada su nacini nasih odgoja potpuno razliciti i sa razlicitim ciljevima . Radi se o drugacijoj kulturi, drugacijem poimanju morala,estetike, etike.Ono sto mi smatramo necivilizovanim ponasanjem je mozda jedino koje poznaju ti narodi.
Na kraju, koliko ti znas o plemenskom ustrojstvu Libijskog drustva?
Koliko ce zapadna filozofija i shvatanje demokratije imati uspeha u Libiji?
Hoce li to povuci za sobom jos sukoba? Da li ce u toj , buducoj i nesumnjivo podeljenoj Libiji, poginuti manje ljudi nego li ih je poginulo pod Gadafijevom vladavinom?
Smes li da izneses tvrdnje da ce biti bolje i za koga ce biti bolje?
Ja ne smem...ali znam gde bi bili Libijci, da Gadafi nije bio onakav kakav je bio.

Бенгази је хендикепирана особа, али немојте имати разумевања за њега.
За разлику од других хендикепираних који заслужују разумевање и сажаљење, Бенгази сваку према њему изражену добру вољу тумачи као слабост и руга се.
Моје је искуство да га не треба ни кулирати ни разумно одговарати на његове бљувотине.
,,То" се гази, само зато јер је сваки дијалог с њим беспредметан.
Једноставно га треба исмејати, јер друго и не заслужује.

Која му је дијагноза хендикепа! Да знам која му врста лека треба.

I gde sam ja krivio Tita za nešto? Ova država je postala dno posle njegove smrti.

Dok je Tito bio živ, Jugoslavija je bila jedna od najmoćnijih država u Evropi.

Zašto podmećeš neistine?

citaj bolje: rekao sam da kriviti Slobu za situaciju danas, nije razlicito od optuzivanja Tita ... a ne da si ti pominjao Tita...zasto ides stalno u konfrontaciju?
Ko je to tebe toliko upropastio da moras da blatis sve srpsko i svakog ko ne misli kao ti?

Svaka recenica koja u sebi sadrzi" slobisti, rusofili, komunjare, zatucani, glupi" i sl, a upucena je da bi omalovazila necije misljenje, i pokazala da Gadafi definitivno nije u pravu, jeste spam, uvreda ili provokacija.
Slazem se da se ne slazemo oko stavova po pitanju krize u Libiji,najvecim delom zato sto nema objektivnih vesti ali sam isto tako svestan da moja podrska pukovniku ima uporiste u tvrdnjama da je od libijaca napravio ljude. Istorija je zapisana i tesko da moze da se promeni.
Drugo mi ne mozemo donositi zakljucke na osnovu nasih pogleda na svet (zapadnjackih u odnosu na bliski istok), kada su nacini nasih odgoja potpuno razliciti i sa razlicitim ciljevima . Radi se o drugacijoj kulturi, drugacijem poimanju morala,estetike, etike.Ono sto mi smatramo necivilizovanim ponasanjem je mozda jedino koje poznaju ti narodi.
Na kraju, koliko ti znas o plemenskom ustrojstvu Libijskog drustva?
Koliko ce zapadna filozofija i shvatanje demokratije imati uspeha u Libiji?
Hoce li to povuci za sobom jos sukoba? Da li ce u toj , buducoj i nesumnjivo podeljenoj Libiji, poginuti manje ljudi nego li ih je poginulo pod Gadafijevom vladavinom?
Smes li da izneses tvrdnje da ce biti bolje i za koga ce biti bolje?
Ja ne smem...ali znam gde bi bili Libijci, da Gadafi nije bio onakav kakav je bio.

A šta je sa rečenicama koje sadrže "čederi", "narko-buljaši", "ustaše" itd? U čemu je razlika?

Физички је хендикепиран, а вероватно је то оставило последице и на духовни развој.
Али свеједно без милости према њему.
Не заслужује ни самилосни поглед.
Која му је дијагноза хендикепа! Да знам која му врста лека треба.

Физички је хендикепиран, а вероватно је то оставило последице и на духовни развој.
Али свеједно без милости према њему.
Не заслужује ни самилосни поглед.

Значи, болује и од запљеска. Е, ту нема лека. Запљесак, остаје запљесак доживотно.

citaj bolje: rekao sam da kriviti Slobu za situaciju danas, nije razlicito od optuzivanja Tita ... a ne da si ti pominjao Tita...zasto ides stalno u konfrontaciju?
Ko je to tebe toliko upropastio da moras da blatis sve srpsko i svakog ko ne misli kao ti?

Podmećeš mi stvari koje nisam napisao. Niti sam tvrdio da je Milošević kriv za
situaciju danas.

A ovo mislim "blatiš sve srpsko" nije ni vredno komentara. Čista zamena teza.

Primer:

Kada Tihi (patriota jelte) napiše da je Srbija najgora država u Evropi i da su
glasači "stoka", to nije pljuvanje srpstva.

A kada "nepatriota" napiše suve činjenice, e onda je to "blaćenje svega srpskog".

Strašno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back