gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Veceras Ameri moraju da napadnu sa A-10 libijske tenkove,sto je velika sansa za Gadafijeve snage,jer su mnogo laki za obaranje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da hoce,jer on licno rukovodi ovom akcijom, sad je vec u Adzdabiji.Mислим да Гадафи треба да крене на све или ништа, да усмери све тенкове и артиљерију на Бенгази, па пуковник ил покојник.
И ја навијам за ту њихову офанзиву ал' нешто неће.
Malo se i saveznici gube... Prvouvedu enmbargo na oružje, a sad hoće da pošalju oružje...
Što li se glupiraju, neka utrče sa kopnenom ofanzivom, pregaze gomna za nedelju dana i ende...
И ја навијам за ту њихову офанзиву ал' нешто неће.
pitaj tog cia-agenta mingu, sta misli dal bi jedna ovakva revolucija trebala i u saudijsku arabiju. kolko znam ta zemlja je ubedljivo na zadnjem mestu u islamskom svetu sto se tice demokratije.
pitak ga zasto narod tamo miruje kad se zna da imaju nizi standard od libije i neuporedivo manje demokratije.................................................ali mingo ti to nece reci jer nije za to placen
u saudijskoj arabiji nema revolucije jer je arabijska nafta odavno vec u americkim rukama. "revolucije" se dizu samo tamo gde neki zadrti "diktator" cuva svoju naftu za svoj narod (gadafi, chavez.......) a ne poklanja je rokfeleru za par dolara po barelu.
Најновије вести кажу да екипу Тојоте убрзано стижу допуне горивом послате са бензинских пумпи компаније ''град''.U ovogodišnoj trci za Veliku nagradu Libije trenutno su vodeći vozači iz tima Toyote koji bježe timu Gaddafi Motors za 2 kruga.
Sa fejsa
Хаха...ал' су брзи.,smesniji video nisam video ne pamtim.
Ма Гадафи има доста опција.Једна је да направе добар план и заседу за ове идиоте ако буду морали да се повлаче.Да изаберу неко згодно место у пустињи и сачекају мајмуне да крену у офанзиву и направе роштиљ.Имају довољно параметара,људи и логистике да направе процену и планове.i sta sad..?? zapad vrsi procenu ratnog rizika i svojih gubitaka u slucaju kopnene intervencije...ali zanimljivo je da su stali sa vazdusnim udarima kad je gadafi krenuo u kontraofanzivu...nemoj da ispadne da je ona teza da gadafi ipak ima S-300 tacna...nema logike da sad zapad ne pomogne pobunjenicima jer ce vrlo brzo pobunjenici biti opkoljeni....
Ма Гадафи има доста опција.Једна је да направе добар план и заседу за ове идиоте ако буду морали да се повлаче.Да изаберу неко згодно место у пустињи и сачекају мајмуне да крену у офанзиву и направе роштиљ.Имају довољно параметара,људи и логистике да направе процену и планове.
i sta sad..?? zapad vrsi procenu ratnog rizika i svojih gubitaka u slucaju kopnene intervencije...ali zanimljivo je da su stali sa vazdusnim udarima kad je gadafi krenuo u kontraofanzivu...nemoj da ispadne da je ona teza da gadafi ipak ima S-300 tacna...nema logike da sad zapad ne pomogne pobunjenicima jer ce vrlo brzo pobunjenici biti opkoljeni....
jel Gadafi pitomac nam bivše države..ko ga je školovao??ne mogu da nadjem na netu...jel on "naš"..đak..ili...
Јесте,деца му имају 50% ''плаве'' 'рватске крви.jel Gadafi pitomac nam bivše države..ko ga je školovao??ne mogu da nadjem na netu...jel on "naš"..đak..ili...
ja kazem da je gadafi kupovao sve sto je od oruzja iko prodavao po svetu...kad se setim sta je kupio sve od JNA kad se ova povlacila iz slovenije i hrvatske...pa vise od pola toga je furda...nikom nije bilo jasno sta ce mu to...
ja kazem da je gadafi kupovao sve sto je od oruzja iko prodavao po svetu...kad se setim sta je kupio sve od JNA kad se ova povlacila iz slovenije i hrvatske...pa vise od pola toga je furda...nikom nije bilo jasno sta ce mu to...
da...
cak je i ozenjen hrvaticom...