RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prema podacima americke vojne obavestajne sluzbe Gadafijeve trupe se koriste trikovima vojske Republike Srbije iz rata na Kosovu i Metohiji! Preko dana se zagrevaju bazeni sa vodom ne bi li nocu odavali crvenu boju(poznato je da se voda slabije hladi od zemlje u ovom slucaju peska) na infra-crvenim monitorima aviona nato-a !Ukljuceni akumulatori se redjaju u tenkovske formacije ispod gumenih naduvanih tenkova takodje ne bi li odavali toplotu i laznu sliku pilotima bombardera! Preko usijanih cevi pusaka i topova se bacaju vlazni peskiri ne bi li smanjili temperaturu a samim tim i mogucnost da budu primeceni! Vojska Libije krece u kontra-napad prema pobunjenicima u njihovim identicnim dzipovima i civilnoj odeci sto dodatno zbunjuje pilote nato-a! Sve ovo bi znacilo da se americki projektili vredni i do 500.000$ bacaju u bazene i na akumulatore a piloti zbog nesigurnosti da razlikuju trupe vojske Libije i pobunjenike ne izvrsavaju svoje zadatke sa pozitivnom ocenom.
Pametna analiza sa fejsa

Рекох ја ономад да Гадафи није открио све адуте и да ће ово свакако да потраје.
Да видимо само колико је западњачка багра спремна да иде далеко. Бојим се да ће ићи до последњег побуњеника, а што више пара троше на томахавке и летове биће упорнији да их надокнаде пљачком либијске нафте..

*** га Пајо кад су људи који воде ову државу буздовани.Имамо добру индустрију оружја и електроничаре који по завршетку студија оду у Свет.Да је држава водила рачуна,могли смо досад да имамо ПВО системе средњег па и високог домета сопствене израде и да певамо.Али не вреди док ову државу воде глупаци.

ne ide sve da kazem..ipak je ovo javno...ali bi se iznenadio kad bi znao neke stvari...

Ово што си написао се односи на јаке и велике државе са активним дејствима (читај напад), активна компонента је РВ, а ПВО одбрамбена. Мале земље оријентисане на самосталну одбрану немају никакву потребу за РВ, већ за добрим системима ПВО, заштићеним мањим системима, мобилним и технолошки напредним.

džaba ti i RV i PVO ako im ja pravim "mrak"....niti šta vide niti znaju kuda da lete....kontaš..a veliki brat iz svemira sve vidi...zemaljska tehnologija s kojom se mi tu zamajavamo..je prošlost...Ameri Kinezi Ruje Indijci..to je već nešto..oni su u svemiru i imaju "komunikacijske" satelite...

A što?

De ne misliš da će Gadafi sa svojom "ciganskom" taktikom vojevanja da ih istambura?

nije to ciganska taktika. na strani gadafija je libijski narod koji brani svoju zemlju od americkih agenata a na drugoj "pobunjenickoj" strani su ti americki narkomani, uslovno pusteni zatvorenici osudjeni na smrt, placenici .....................kojim je do uspeha "libijske revolucije" stalo kolko tebi i meni za paradaiz na pijaci u barseloni.

Da smo imali gripene koji polecu i vertikalno?
И за 3 минута пређу наш ваздушни простор гледано тамо где је најдужи?Опет би нам их пообарали док кажеш ''кекс'' јер нигде не би имали простора за било какав маневар.

20:51 Van Rompej: Za civile najbolje da Gadafi ode
Predsednik Evropskog saveta Herman van Rompej (Rompuy) ocenio je danas u Oslu da će svrgavanje libijskog vođe Moamera Gadafija predstavljati najbolju zaštitu za civile u toj severnoafričkoj zemlji.
Van Rompej je u izjavi novinarima posle sastanka s norveškim
premijerom Jensom Stoltenbergom rekao da 27 zemalja članica Evropske
unije vrši pritisak za Gadafijevo svrgavanje.
Da li on misli da smo maloumni,koje civile,jel one sa RPG?

nije to ciganska taktika. na strani gadafija je libijski narod koji brani svoju zemlju od americkih agenata a na drugoj "pobunjenickoj" strani su ti americki narkomani, uslovno pusteni zatvorenici osudjeni na smrt, placenici .....................kojim je do uspeha "libijske revolucije" stalo kolko tebi i meni za paradaiz na pijaci u barseloni.

Nemoj toliko da pljuješ i mrziš... Samo otežavaš sebi... Tako će ti biti mnogo teže da priznaš poraz...

Kad dođe...

A doći će...

Vrlo brzo...

džaba ti i RV i PVO ako im ja pravim "mrak"....niti šta vide niti znaju kuda da lete....kontaš..a veliki brat iz svemira sve vidi...zemaljska tehnologija s kojom se mi tu zamajavamo..je prošlost...Ameri Kinezi Ruje Indijci..to je već nešto..oni su u svemiru i imaju "komunikacijske" satelite...

Мислиш на електронско ометање, невидљиве авионе типа F117A.
Па један је завршио у сремском блату, зар ти то није довољно?

'99.те нам ништа не би вредело и да смо имали најмодернију ловачку авијацију зато што не би имали довољно простора да полете.

Kako ne bi? Pa kad je rat granice ne znace nista. Kako je NATO koristio vazdusni prostor okolnih zemalja tako bi i mi.
Takodje i PVO da smo imali jaci....pa ne bi cekali da avioni NATO dodju iznad Srbije vec bi ih rokao iznad okolnih zemalja

20:51 Van Rompej: Za civile najbolje da Gadafi ode
Predsednik Evropskog saveta Herman van Rompej (Rompuy) ocenio je danas u Oslu da će svrgavanje libijskog vođe Moamera Gadafija predstavljati najbolju zaštitu za civile u toj severnoafričkoj zemlji.
Van Rompej je u izjavi novinarima posle sastanka s norveškim
premijerom Jensom Stoltenbergom rekao da 27 zemalja članica Evropske
unije vrši pritisak za Gadafijevo svrgavanje.
Da li on misli da smo maloumni,koje civile,jel one sa RPG?

Другим речима, човек је рекао "Ми ћемо вас бомбардовати, цивили ће гинути, а за све то је крив Гадафи"

Рекох ја ономад да Гадафи није открио све адуте и да ће ово свакако да потраје.
Да видимо само колико је западњачка багра спремна да иде далеко. Бојим се да ће ићи до последњег побуњеника, а што више пара троше на томахавке и летове биће упорнији да их надокнаде пљачком либијске нафте..

a vidi kako zapad nema zivce da ceka kraj rata u libiji nego oma pozvali one "pobunjenike" da potpisu kredit za obnovu libije od rata.

koja govna.

Da polete ili da lete?

Kako ne bi? Pa kad je rat granice ne znace nista. Kako je NATO koristio vazdusni prostor okolnih zemalja tako bi i mi.
Takodje i PVO da smo imali jaci....pa ne bi cekali da avioni NATO dodju iznad Srbije vec bi ih rokao iznad okolnih zemalja
Да лете,наравно.Ван нашег простора не би саставили ни 50км.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back