- Poruka
- 200.944
Opet lažeš i izvrćeš? cccc![]()
Da li si ti ovo svima pokazao da ne pišeš istinu? Da li ovo govori o tebi sve.. .da, ali to si ti, tvoj obraz i tvoj moral.
Citat ili tvoja sramota, izaberi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet lažeš i izvrćeš? cccc![]()
Znači da na ovom forumu nema pravoslavaca.![]()
Na osnovu čega ti donosiš zaključke? Političke strasti su zlo. Probaj da gledaš malo šire.
Бенгази исправно каже. Овде има врло мало правих Православаца.
Доказ за то је анкета коју сам поставио. Питање је било дали блаженопочивши премјер Зоран Ђинђић треба да се прогласи за свеца? Гласали су за то само ја и још двојица људи. Ето колико овде има правих Хришћана и верника.
Браво Минго, немам шта да додам, у потпуности се слажем са твојим речима. Ти као муслиман и сам знаш шта је најбоље за свој народ и ниси као ови наши клерофашисти који подржавају Гадафија који им је донео бомбе и који убија сопствени народ.
Драго ми је да неки представник Бошњачке ѕаједнице учествује у овим дискусијама и знај да имаш моју пуну подршку, као и поршку свих нас којима је Европска Србија на срцу и који желимо да раскинемо са мрачном прошлошћу.
Доказ за то је анкета коју сам поставио. Питање је било дали блаженопочивши премјер Зоран Ђинђић треба да се прогласи за свеца? Гласали су за то само ја и још двојица људи. Ето колико овде има правих Хришћана и верника.
...ajde ne svadjajte se... kome je nato doneo slobodu posle mu nije ni trebala
Molim ti se Boze da sto prije Srbiju uvedes u NATO.Amin.
Мора да си млађа чим не памтиш деведесете и плате од 5 евра, санкције и бомбардовање. Ти би садашње благостање и просперитет заменила временом у коме није било струје и у коме нас је мрзео цео свет. Свега овога неби било да нема господе из НАТО-а, ми би још увек живели у Милошевићевском мраку.
Због тога их у Јуну требамо дочекати са трубачима и озарених лица кад буду имали НАТО самит. Ја једва чекам долазак наших западних пријатеља и бићу тамо да их поздравим, а сви би ми требало тои да урадимо. То је најмање што су заслужили. Ипак су скинули фирера Милошевића и донели нам демократију и бољи живот.
Molim ti se Boze da sto prije Srbiju uvedes u NATO.Amin.
Амин. Биће то сигурно. А тада ћемо да прославимо тај дан, позваћу те да будеш гост у мом дому, где ћеш се осећати пријатно у друштво демократског и Европског Србина.
Није мала ствар кад уђеш у највећу војну силу у историји човечанства и то се треба обилато прославити. Окренућемо и једно јагње на ражњу.
Nije losa ideja... onda cemo da bombardujemo saveznike tj ostale clanice NATO-aMolim ti se Boze da sto prije Srbiju uvedes u NATO.Amin.
Амин. Биће то сигурно. А тада ћемо да прославимо тај дан, позваћу те да будеш гост у мом дому, где ћеш се осећати пријатно у друштво демократског и Европског Србина.
Није мала ствар кад уђеш у највећу војну силу у историји човечанства и то се треба обилато прославити. Окренућемо и једно јагње на ражњу.
Nije losa ideja... onda cemo da bombardujemo saveznike tj ostale clanice NATO-a
Бомбардоваћемо свакога ко је против демократије и Европских вредности и нећемо имати милости. Србија треба бити светска сила и требамо освојити Европу заједно, а то ћемо и бити кад уђемо у НАТО. Име Европске Србије ће се изговарати са страхом и поштовањем. Наша власт ради на томе и добро је што је Србија на изборима гласала за демократске снаге, а следећи пут ће победа бити још убедљивија.
A ne ne... ja prvo na Ameriku imam pik, gadno mi se zamerili '99.Бомбардоваћемо свакога ко је против демократије и Европских вредности и нећемо имати милости. Србија треба бити светска сила и требамо освојити Европу заједно, а то ћемо и бити кад уђемо у НАТО. Име Европске Србије ће се изговарати са страхом и поштовањем. Наша власт ради на томе и добро је што је Србија на изборима гласала за демократске снаге, а следећи пут ће победа бити још убедљивија.
Au, bre, nemojmo se frljati glupostima.
Ne znam koliko ti imas godina, pa tako ne znam da li ti znas da su ta "NATO gospoda" ubili Milicu Rakic, srusili Avalski toranj, kinesku ambasadu, novosadske mostove, ubili 80 civila na niskoj pijaci... Ima toga koliko hoces.
A ako zelis da ih cekas s trubacima-idi, ko ti brani, samo na sopstvenu odgovornost. Ko docekuje zlocince s pesmom...
Бомбардоваћемо свакога ко је против демократије и Европских вредности и нећемо имати милости. Србија треба бити светска сила и требамо освојити Европу заједно, а то ћемо и бити кад уђемо у НАТО. Име Европске Србије ће се изговарати са страхом и поштовањем. Наша власт ради на томе и добро је што је Србија на изборима гласала за демократске снаге, а следећи пут ће победа бити још убедљивија.