RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na osnovu čega ti donosiš zaključke? Političke strasti su zlo. Probaj da gledaš malo šire.

Бенгази исправно каже. Овде има врло мало правих Православаца.
Доказ за то је анкета коју сам поставио. Питање је било дали блаженопочивши премјер Зоран Ђинђић треба да се прогласи за свеца? Гласали су за то само ја и још двојица људи. Ето колико овде има правих Хришћана и верника.

Libija: Činjenice koje sigurno niste znali

Libija_plakat.jpg

Povodom čitave krizne situacije u Libiji, mediji uglavnom pišu o negativnim stranama ove zemlje. Međutim, to je država koja ima (ili barem imala) i svoje brojne dobre strane. Donosimo vam neke činjenice koje sigurno niste znali o Libiji.
BNP po glavi stanovnika u Libiji iznosi 14.192 $.
Primanja na račun nezaposlenost iznose: 730 $.
Plata jedne medicinske sestre iznosi oko 1.000 $.
Za svako novorođeno dete država porodici placa 7.000 $.
Nakon sklapanja prvog braka svaki bračni par dobija 64.000 $ od države za kupovinu stana.
Prilikom otvaranja privatnog biznisa svaki građanin dobija 20.000 $ početnog kapitala od drzave.
Obrazovanje je u potpunosti besplatno.
Zdravstveno osiguranje za svakog državljanina u potpunosti je besplatno.
Cene hrane su jako niske.
Električna energija za upotrebu u domaćinstvu je besplatna.
Država osigurava kredite za kupovinu stambenih objekata i vozila bez kamate.
Prilikom kupovine automobila svakom građaninu država plaća 50% cene vozila (pripadnicima oružanih snaga 65%).
Cena goriva je minimalna, llitar benzina košta oko 0.14 $.

Доказ за то је анкета коју сам поставио. Питање је било дали блаженопочивши премјер Зоран Ђинђић треба да се прогласи за свеца? Гласали су за то само ја и још двојица људи. Ето колико овде има правих Хришћана и верника.

O, mon dieu...
Pa nije taj Djindjic bio, misionar, prorok il' sta vec, pa da se proglasava za SVECA, aman, bre, ljudi!
Preterujete, bre, s njim... sto je mnogo mnogo je...

Браво Минго, немам шта да додам, у потпуности се слажем са твојим речима. Ти као муслиман и сам знаш шта је најбоље за свој народ и ниси као ови наши клерофашисти који подржавају Гадафија који им је донео бомбе и који убија сопствени народ.
Драго ми је да неки представник Бошњачке ѕаједнице учествује у овим дискусијама и знај да имаш моју пуну подршку, као и поршку свих нас којима је Европска Србија на срцу и који желимо да раскинемо са мрачном прошлошћу.

Inace podrzavam demokratsku Srbiju i zelim da se osjecam kao dio demokratske Srbije i da ne budem zapostavljen a osjecam da je bolji zivot u demokratskoj Srbiji nego sto je to bio za vrijeme Milosevica.Demokratska Srbija priznaje moju naciju Bosnjak i priznaje vjeroispovjest Islam ali ono sto je najbolje sto demokratska Srbija silno gura ka Europskoj Uniji i zeli da sve ucini za dobrobit naroda Srbije koji treba da se navikne na demokraciju i koji treba zaboraviti retrogradne snage koje su djelovale devedesetih godina.Ja se kao Bosnjak osjecam dobro u Srbiji i zelim da ova demokracija bude stalna i da se sprijeci dolazak na vlast Srpskim fasistima koji ce tjerati ljude u rat i haos i u ubijanje onih koji su po njima drugaciji.Mislim da se Srpskim fasistima moraju zablokirati sva vrata kako bi se mogli opametiti i promijeniti politku koju imaju jer u Srbiju nema mjesta rasizmu i fasizmu i zelim da se musliman osjeca u Beogradu isto kao i u Novom Pazaru pa cak mozda bolje nego u Novom Pazaru.

Па сад искрено за то ће морати постати мироточив. До тада ни ја не гласам за.

...ajde ne svadjajte se... kome je nato doneo slobodu posle mu nije ni trebala

Мора да си млађа чим не памтиш деведесете и плате од 5 евра, санкције и бомбардовање. Ти би садашње благостање и просперитет заменила временом у коме није било струје и у коме нас је мрзео цео свет. Свега овога неби било да нема господе из НАТО-а, ми би још увек живели у Милошевићевском мраку.
Због тога их у Јуну требамо дочекати са трубачима и озарених лица кад буду имали НАТО самит. Ја једва чекам долазак наших западних пријатеља и бићу тамо да их поздравим, а сви би ми требало тои да урадимо. То је најмање што су заслужили. Ипак су скинули фирера Милошевића и донели нам демократију и бољи живот.

Molim ti se Boze da sto prije Srbiju uvedes u NATO.Amin.

Амин. Биће то сигурно. А тада ћемо да прославимо тај дан, позваћу те да будеш гост у мом дому, где ћеш се осећати пријатно у друштво демократског и Европског Србина.
Није мала ствар кад уђеш у највећу војну силу у историји човечанства и то се треба обилато прославити. Окренућемо и једно јагње на ражњу.

Мора да си млађа чим не памтиш деведесете и плате од 5 евра, санкције и бомбардовање. Ти би садашње благостање и просперитет заменила временом у коме није било струје и у коме нас је мрзео цео свет. Свега овога неби било да нема господе из НАТО-а, ми би још увек живели у Милошевићевском мраку.
Због тога их у Јуну требамо дочекати са трубачима и озарених лица кад буду имали НАТО самит. Ја једва чекам долазак наших западних пријатеља и бићу тамо да их поздравим, а сви би ми требало тои да урадимо. То је најмање што су заслужили. Ипак су скинули фирера Милошевића и донели нам демократију и бољи живот.

Au, bre, nemojmo se frljati glupostima.
Ne znam koliko ti imas godina, pa tako ne znam da li ti znas da su ta "NATO gospoda" ubili Milicu Rakic, srusili Avalski toranj, kinesku ambasadu, novosadske mostove, ubili 80 civila na niskoj pijaci... Ima toga koliko hoces.
A ako zelis da ih cekas s trubacima-idi, ko ti brani, samo na sopstvenu odgovornost. Ko docekuje zlocince s pesmom...

:eek::eek::eek:

:rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf:

Амин. Биће то сигурно. А тада ћемо да прославимо тај дан, позваћу те да будеш гост у мом дому, где ћеш се осећати пријатно у друштво демократског и Европског Србина.
Није мала ствар кад уђеш у највећу војну силу у историји човечанства и то се треба обилато прославити. Окренућемо и једно јагње на ражњу.

.........sreshcete se u ogledalu ......"........mingo ti li si ,ma jok bre zaprska je .......".............:hahaha::rotf::rotf::hahaha:........... a sad po tableticu pa na spavanje :rotf:

Ha ha covece haluciniras pa sta mislis da ces tek tako moci da zakoljes jagnje,ili prase pa na razanj kad udjes u EU. Ocigledan primer EU Srbina koji bi u EU a praziluk mu viri iz doopeta.

Nije losa ideja... onda cemo da bombardujemo saveznike tj ostale clanice NATO-a

Бомбардоваћемо свакога ко је против демократије и Европских вредности и нећемо имати милости. Србија треба бити светска сила и требамо освојити Европу заједно, а то ћемо и бити кад уђемо у НАТО. Име Европске Србије ће се изговарати са страхом и поштовањем. Наша власт ради на томе и добро је што је Србија на изборима гласала за демократске снаге, а следећи пут ће победа бити још убедљивија.

Hvala ti puno.Volim da budem u drustvu demokratski opredijeljenih ljudi jer bitce mi drago da budem gost i da vidim kako demokracija cvjeta u Srbiji i na cemu pociva Srbija i ko je njena buducnost.Hvala ti puno Zaprska na pozivu jer vjerujem da je sada Srbija puno jaca i da joj fasisticke snage ne mogu nista tako da vjerujem da ce doci dan kada ce se vijoriti Americka zastava u Srbiji i kad ce se u Pasuljanskim livadama izgraditi jedna velika NATO baza u kome ce biti dosta Amerikanaca koji vole da sire demokraciju jer oni su covjekoljupci i zele drugima dobro tako da se oni ne mogu smiriti sve dok Srbija ne bude bila bezbjedna od fasizma i od ostataka Milosevicevih sljedbenika.Ipak NATO je prijatelj Srbije i nadam se da ce NATO sve uciniti da Srpsku vojsku unaprijedi i da je uvjezba za humane zadatke jer Amerikance obiluje velika humanost i zelja za pomaganjem slabih i potlacenih.

Бомбардоваћемо свакога ко је против демократије и Европских вредности и нећемо имати милости. Србија треба бити светска сила и требамо освојити Европу заједно, а то ћемо и бити кад уђемо у НАТО. Име Европске Србије ће се изговарати са страхом и поштовањем. Наша власт ради на томе и добро је што је Србија на изборима гласала за демократске снаге, а следећи пут ће победа бити још убедљивија.

..........Milorade i shta rade mangulice na avali ,jel napreduju ,ide uskrs nadam se da ce biti bolje nego proshle godine ,bez koncentrata ,samo kukuruz i na pashu ....:)

A ne ne... ja prvo na Ameriku imam pik, gadno mi se zamerili '99.

Au, bre, nemojmo se frljati glupostima.
Ne znam koliko ti imas godina, pa tako ne znam da li ti znas da su ta "NATO gospoda" ubili Milicu Rakic, srusili Avalski toranj, kinesku ambasadu, novosadske mostove, ubili 80 civila na niskoj pijaci... Ima toga koliko hoces.
A ako zelis da ih cekas s trubacima-idi, ko ti brani, samo na sopstvenu odgovornost. Ko docekuje zlocince s pesmom...

Ma vidis da je prolupao , mozda je opet preskocio ogradu u Kovinu pa pravo na krstu.

Sine,na kojim si ti drogama????Serem ti se ja na demokratiju...Sta je Srbiji donela?Nista.Bukvalno.GADAFI SAMO NAPRED!!!!!!DOLE NATO!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back