RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Клерофашизам у Србији напросто непостоји јер ми немамо клер. Међутим, неоусташама из ДС-а не вриједи објашњават.
Што се тиче хрљења ка ЕУ, нисам противан али ЕУ "се не сипа у трактрор"...хрлимо ми тамо 11 година па слаба вајда по економију Србије.

Evo zadnja vest iz grupe sa fejsa: Malopre u vestima na rts-u, ukljucio se Lazanski. Kaze da je u toku opasna propaganda, da javljaju kako su pobunjenici zauzeli, ovo-ono a da ustavari uopste nisu. Kaze da javljaju da su zauzeli neke "takozvane" gradove ali se u stavri jos uvek vode borbe... zamislite, rts progovorio, doduse u maaaalim kolicinama.
Претпоставио сам да су натовци лагали.
Хвала.
Гадафи издржи, сачувај Сирт, Триполи и цео западни и централни дио Либије !

Само можете да лајете и бесните, у Србији се боље живи из дана у дан и крупним корацима хрлимо ка Европској Унији и бољој будућности.
Ја конкретно сам добио 10 000 Евра кредита за младе предузетнике, паре које ви клњерофашисти никада нећете видети. Можда нећу морати ни да враћам кредит.
Планирам да отворим лесковачки роштиљ, већ сам нашао и локацију. Можете доћи на пуњене пљескавице, кућа части, све за крстине форумаше.

Ja sam tri nacrta projekata izradio za ekologiju i edukaciju omladine, i sva tri projekta su institucije odabile. Molim te reci mi, jer je to zbog toga sto sam i ja klerofasista...ili jednostavno nisam clan DS-a???

ti i tebi slicni cete doziveti katarzu jedino kad umrete.

hvala Gospodu da si ti i tebi slicni antisrbi - teska manjina u nasoj drzavi i narodu

sto se tice tvoje hrabrosti, ja kao srpski nacionalista jos nisam sreo evropejca koji bi smeo da mi izadje na crtu . uglavom vi evropejci cutite kao jajare neke , kada se suocite sa nama srpskim nacionalistima i patriotama.

Видели смо на изборима ко је мањина. А видећемо и опет, само што ће овај пут победа бити убедљивија, јер добијамо статус кандидата, што ће препородити нашу економију, стандард ће рапидно порасти, а после тога излаѕимо на изборима. Има да пукнете ко звечке. Европа нема алтернативу, а грађани и грађанке Србије су то схватили.

Навијачи у Црној Гори (при том мислим на Србе тамо) и у Србији треба да се покажу...треба да направе транспаренте подршке нашем пријатељу и човјеку који је унапредио Либију.

Видели смо на изборима ко је мањина. А видећемо и опет, само што ће овај пут победа бити убедљивија, јер добијамо статус кандидата, што ће препородити нашу економију, стандард ће рапидно порасти, а после тога излаѕимо на изборима. Има да пукнете ко звечке. Европа нема алтернативу, а грађани и грађанке Србије су то схватили.

Ovaj Zaprska je garant Sladja Zdravkovic:hahaha:

Daj bre ljudi da se menjamo sa Libijcima! Mi njima Tadica, a oni nama Gadafija! Bilo bi nam bolje 100%
Прије бих живио у либијској, Гадафијевој "диктатури" него у Тадићевој "демократији".
Иначе било је прије неки дан у домаћим и страним новинама о Фејсбук Србима који пружају подршку Гадафију...

Хвала и теби Минго, ове твоје речи су ме заиста гануле и драго ми је да ти као припадник националне мањине боље схваташ ствари и саму суштину свега од многих припадника мог народа. Ти као Бошњак се увек можеш осећати слободно у Европској и демократској Србији, у Београду ће ти увек бити пријатно јер је то један отворени космополитски град.
Уколико ти неко буде рекао ружну реч, буди сигуран да ће реформисано судство одмах реаговати и стрпати га на дугачку робију, јер ми не трпимо такве будалаштине и нећемо дозволити да клерофашизам цвета у нашем дворишту. Много зала и геноцида смо починили у деведесетим, и сада ми је драго да смо направили катарзу и суочили се са одговорношћу и сопственим злочинима. А овим националистичким кукавицама остаје само интернет јер у стварном животу неби смели ни да писну нама храбрим Европејцима.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Браво!

Бојим се да си заслепљен страначком пропагандом заборавио на реалност.Такође ни обавештеност ти није на завидном нивоу када се уздаш у победу на основу проевропске мантре.Опала је подршка европским интеграцијама и сада износи негде око 40 процената .
Пропало.Штап и шаргарепа више нису у моди.Гладан народ их заменио мотком, и то оном...специјалном.:lol:

vidim preporodili smo se za ove 3 godine vlasti Tadicevskih lopurdi i bandita

hleb p[oskupeo sa 20 din na 70 din
ulje sa 70 na 160
secer sa 50 na 120 din
krompir sa 10 din na 120 din

a plate zamrznute

"preporod" nema sta

Toliko. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back