RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мора да си млађа чим не памтиш деведесете и плате од 5 евра, санкције и бомбардовање. Ти би садашње благостање и просперитет заменила временом у коме није било струје и у коме нас је мрзео цео свет. Свега овога неби било да нема господе из НАТО-а, ми би још увек живели у Милошевићевском мраку.
Због тога их у Јуну требамо дочекати са трубачима и озарених лица кад буду имали НАТО самит. Ја једва чекам долазак наших западних пријатеља и бићу тамо да их поздравим, а сви би ми требало тои да урадимо. То је најмање што су заслужили. Ипак су скинули фирера Милошевића и донели нам демократију и бољи живот.
Ti ih docekaj sa trubama ja cu tebe sa palicama.Sta se gubis bre?Kakav bre bolji zivot???

Hvala ti puno.Volim da budem u drustvu demokratski opredijeljenih ljudi jer bitce mi drago da budem gost i da vidim kako demokracija cvjeta u Srbiji i na cemu pociva Srbija i ko je njena buducnost.Hvala ti puno Zaprska na pozivu jer vjerujem da je sada Srbija puno jaca i da joj fasisticke snage ne mogu nista tako da vjerujem da ce doci dan kada ce se vijoriti Americka zastava u Srbiji i kad ce se u Pasuljanskim livadama izgraditi jedna velika NATO baza u kome ce biti dosta Amerikanaca koji vole da sire demokraciju jer oni su covjekoljupci i zele drugima dobro tako da se oni ne mogu smiriti sve dok Srbija ne bude bila bezbjedna od fasizma i od ostataka Milosevicevih sljedbenika.Ipak NATO je prijatelj Srbije i nadam se da ce NATO sve uciniti da Srpsku vojsku unaprijedi i da je uvjezba za humane zadatke jer Amerikance obiluje velika humanost i zelja za pomaganjem slabih i potlacenih.

Хвала и теби Минго, ове твоје речи су ме заиста гануле и драго ми је да ти као припадник националне мањине боље схваташ ствари и саму суштину свега од многих припадника мог народа. Ти као Бошњак се увек можеш осећати слободно у Европској и демократској Србији, у Београду ће ти увек бити пријатно јер је то један отворени космополитски град.
Уколико ти неко буде рекао ружну реч, буди сигуран да ће реформисано судство одмах реаговати и стрпати га на дугачку робију, јер ми не трпимо такве будалаштине и нећемо дозволити да клерофашизам цвета у нашем дворишту. Много зала и геноцида смо починили у деведесетим, и сада ми је драго да смо направили катарзу и суочили се са одговорношћу и сопственим злочинима. А овим националистичким кукавицама остаје само интернет јер у стварном животу неби смели ни да писну нама храбрим Европејцима.

Libija je jedna lijepa zemlja koja ce uskoro biti Americka miljenica a svako ko postane Americki miljenik jer lijep i sladak.Libija ce stoga biti slatka drzava koja ce imati stalnu podrsku Amerike i imat ce velikog profita od prodaje nafte a ljudi ce masovno hrliti ka Dzamijama da bi se klanjali Allahu.Takvu buducnost vidim Libiji ali bez Gadhafija jer Gadhafi ce biti osudjen za sve ono sto je cinio jer nije bio demokrata.Libija ce zato da pokaze cijelom svijetu da je demokracija sastavni dio Islama i da sadrzi sve one principe koje Islam uci.Libija ce biti sa Amerikom dobra tako da ce je Amerika podrzavati u svemu sto ona zeli.

Hvala ti puno.Volim da budem u drustvu demokratski opredijeljenih ljudi jer bitce mi drago da budem gost i da vidim kako demokracija cvjeta u Srbiji i na cemu pociva Srbija i ko je njena buducnost.Hvala ti puno Zaprska na pozivu jer vjerujem da je sada Srbija puno jaca i da joj fasisticke snage ne mogu nista tako da vjerujem da ce doci dan kada ce se vijoriti Americka zastava u Srbiji i kad ce se u Pasuljanskim livadama izgraditi jedna velika NATO baza u kome ce biti dosta Amerikanaca koji vole da sire demokraciju jer oni su covjekoljupci i zele drugima dobro tako da se oni ne mogu smiriti sve dok Srbija ne bude bila bezbjedna od fasizma i od ostataka Milosevicevih sljedbenika.Ipak NATO je prijatelj Srbije i nadam se da ce NATO sve uciniti da Srpsku vojsku unaprijedi i da je uvjezba za humane zadatke jer Amerikance obiluje velika humanost i zelja za pomaganjem slabih i potlacenih.
Kakav bre prijatelj koj te 2 meseca bombarduje i kolje te???De si ti jadnice ziveo???Humani amerikanci...Jebeu tamo sve po Iraku za jebenu naftu....Humano do mojega....

PS.Da neces mozda da na zastavi Srbije bude americka zastava???

Libija je jedna lijepa zemlja koja ce uskoro biti Americka miljenica a svako ko postane Americki miljenik jer lijep i sladak.Libija ce stoga biti slatka drzava koja ce imati stalnu podrsku Amerike i imat ce velikog profita od prodaje nafte a ljudi ce masovno hrliti ka Dzamijama da bi se klanjali Allahu.Takvu buducnost vidim Libiji ali bez Gadhafija jer gadhafi ce biti osudjen za sve ono sto je cinio jer nije bio demokrata.Libija ce zato da pokaze cijelom svijetu da je demokracija sastavni dio Islama i da sadrzi sve one principe koje Islam uci.Libija ce biti sa Amerikom dobra tako da ce je Amerika podrzavati u svemu sto ona zeli.

Decko Gadaffi je napravio Libiju barem 5 puta bolju od EVROPSKE Srbije na celu sa Bokijem i ostalom druzinom...

Мора да си млађа чим не памтиш деведесете и плате од 5 евра, санкције и бомбардовање. Ти би садашње благостање и просперитет заменила временом у коме није било струје и у коме нас је мрзео цео свет. Свега овога неби било да нема господе из НАТО-а, ми би још увек живели у Милошевићевском мраку.
Због тога их у Јуну требамо дочекати са трубачима и озарених лица кад буду имали НАТО самит. Ја једва чекам долазак наших западних пријатеља и бићу тамо да их поздравим, а сви би ми требало тои да урадимо. То је најмање што су заслужили. Ипак су скинули фирера Милошевића и донели нам демократију и бољи живот.

Prosperitet?! Blagostanje?! O kojoj ti to zemlji govoris!? Okreni se i pogledaj oko sebe malo, a nezabijaj glavu u "demokratski pesak"

Хвала и теби Минго, ове твоје речи су ме заиста гануле и драго ми је да ти као припадник националне мањине боље схваташ ствари и саму суштину свега од многих припадника мог народа. Ти као Бошњак се увек можеш осећати слободно у Европској и демократској Србији, у Београду ће ти увек бити пријатно јер је то један отворени космополитски град.
Уколико ти неко буде рекао ружну реч, буди сигуран да ће реформисано судство одмах реаговати и стрпати га на дугачку робију, јер ми не трпимо такве будалаштине и нећемо дозволити да клерофашизам цвета у нашем дворишту. Много зала и геноцида смо починили у деведесетим, и сада ми је драго да смо направили катарзу и суочили се са одговорношћу и сопственим злочинима. А овим националистичким кукавицама остаје само интернет јер у стварном животу неби смели ни да писну нама храбрим Европејцима.

Da li je tebi dobro da mi je znati? Reci adresu na kojoj zivis da ti blagovremeno posaljemo psihijatra!

Da, to je taj rad:zcepanje::zcepanje:

Само можете да лајете и бесните, у Србији се боље живи из дана у дан и крупним корацима хрлимо ка Европској Унији и бољој будућности.
Ја конкретно сам добио 10 000 Евра кредита за младе предузетнике, паре које ви клњерофашисти никада нећете видети. Можда нећу морати ни да враћам кредит.
Планирам да отворим лесковачки роштиљ, већ сам нашао и локацију. Можете доћи на пуњене пљескавице, кућа части, све за крстине форумаше.

Само можете да лајете и бесните, у Србији се боље живи из дана у дан и крупним корацима хрлимо ка Европској Унији и бољој будућности.
Ја конкретно сам добио 10 000 Евра кредита за младе предузетнике, паре које ви клњерофашисти никада нећете видети. Можда нећу морати ни да враћам кредит.
Планирам да отворим лесковачки роштиљ, већ сам нашао и локацију. Можете доћи на пуњене пљескавице, кућа части, све за крстине форумаше.
Sta ti je bre?? Ja se bas radujem kad neko uspe u ovoj zemlji. Neka ti je sa srecom. Mene ceka cup pun zlata ujutru kraj jastuka !
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Libija je jedna doista lijepa zemlja koja plijeni paznjom sve ljude koji je vole.Muslimani vole Libiju i zele da se njoj desi nesto dobro.A to dobro ce se desiti kad gadhafi bude dao ostavku i kad se Libija bude demokratizirala.Libija ce biti jedna od najljepsih zemaolja i ona je i ovako lijepa sa ovim predjelima i pustinjama da se covjek od ljepote ne moze nagledati.Libija treba biti demokratska drzava koja ce imati jednog predsjednika koji ce imati mandat i koji ce raditi po volji naroda.Zato se vrse ovolike borbe da bi bilo bolje sutra svima i da bi Libija imala jednu jaku ekonomiju koja ce imati podrsku od Sjedinjenih Americkih Drzava.Zelim vidjeti Libiju koja ce biti dobar prijatelj sa Amerikom i koja ce podrzavati Libiju ka stremljenju jednog demokratskog prosperiteta.

Mora da si dobio preko nekog iz DS-a, onako preko veze! Da ti nije Sladja Zdravkovic sredila:hahaha: I, daj molim te, iskljuci tu 3D igricu zvanu Srbija i izadji napolje da vidis sta je REALNOST

Podsecas me na JUL-ovu omladinu krajem 90-tih! Ista prica bez pokrica i ista retorika, a onda.....TRAS na zemlju:per:

Ko je bre klerofasista ***** jedno raspalo,idi bre ljubi tadica i kompaniju u dupe bre nemoj nama ovde da *****s,,,,\sta se bolje zivi pola srbije komp nije videlo a ti tu nesto *****s o boljoj Srbiji iz dana u dan.

Је ли истина да су побуњеници заузели Гадафијев родни град Сирт или је у питању шпекулација ?
Evo zadnja vest iz grupe sa fejsa: Malopre u vestima na rts-u, ukljucio se Lazanski. Kaze da je u toku opasna propaganda, da javljaju kako su pobunjenici zauzeli, ovo-ono a da ustavari uopste nisu. Kaze da javljaju da su zauzeli neke "takozvane" gradove ali se u stavri jos uvek vode borbe... zamislite, rts progovorio, doduse u maaaalim kolicinama.

ti i tebi slicni cete doziveti katarzu jedino kad umrete.

hvala Gospodu da si ti i tebi slicni antisrbi - teska manjina u nasoj drzavi i narodu

sto se tice tvoje hrabrosti, ja kao srpski nacionalista jos nisam sreo evropejca koji bi smeo da mi izadje na crtu . uglavom vi evropejci cutite kao jajare neke , kada se suocite sa nama srpskim nacionalistima i patriotama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back