RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нећете добити киту од Американаца већ демократију и слободу, два највећа достигнућа човечанства због којих вреди живети живот. И ми смо некад били сиромашни робови и топовско месо, а сада живимо у јакој и уређеној Европској држави која крупним корацима хрли напред.
Исто то желим и народу Либије и подржавам демократске напоре НАТО авијације и Либијских побуњеника.

pise li tebi neko ove tekstove pa te tera da ih ucis napamet?Dok je u Srbiji vladala demokratija do tada su u SAD crnce vesali i premlacivali po zelji.Kineze su drzali zatvorene po gradskim cetvrima a indijance u rezervatima obezbedjene jedino dovoljnim kolicinama alkohola.
Sve do Kenedija obojeni su morali da se voze u zadnjem delu autobusa i u belacke restorane nisu mogli da udju.Koliko ti imas godina, tLinaest?

pise li tebi neko ove tekstove pa te tera da ih ucis napamet?Dok je u Srbiji vladala demokratija do tada su u SAD crnce vesali i premlacivali po zelji.Kineze su drzali zatvorene po gradskim cetvrima a indijance u rezervatima obezbedjene jedino dovoljnim kolicinama alkohola.
Sve do Kenedija obojeni su morali da se voze u zadnjem delu autobusa i u belacke restorane nisu mogli da udju.Koliko ti imas godina, tLinaest?

ili devedeset tli............isto je.

Mingo, valjda znaš da si uvredio domaćine ovog foruma? Valjda znaš da to nije po pravilu i da ćeš biti sankcionisan? Ali ni to nije bitno, bitno je da si došao na naš forum da vređaš. Da li je to po tvojoj religiji dobro? Da li je to po tvom moralnom nivou dobro? Ne vredi ti što ideš u džamiju, kad ne pokazuješ osnovne ljudske osobine.

Niko na ovom forumu ne vređa više od srBskih patriota i desničara.

Pljuju i vređaju sve od Srba neistomišljenika, do Japanaca i Eskima.

Niko bre ne valja osim njih lepih, pametnih i savršenih.:lol:

Dobro... hajde sad ovako. Citiraj šta sam podmetao i kome.
Objasnim i dokaži da lažem, a imaj u vidu da se ne poznajemo i da o meni možeš da doneseš zaključak samo iz mog pisanja, dakle, opet ti trebaju citati.
Da li možeš da se raduješ bombardovanju, a da si protiv bombardovanja? Koje bombe imaju selektivne ciljeve? Ja ih nisam video, bar ne kad su nas bombardovali, ali ko zna, možda je ratna tehnologija napredovala od tog napada.
Na osnovu čega tvrdiš da postoje "moji" Gadafoljupci? Zašto misliš da podržavam Gadifija? Jedan čovek nije država, mislim da je taj narod kome sledi velika nesreća daleko bitniji.
Mada mi je poznata ta ideja koju zastupaš, doživeo sam već da me ljudi nazovu radikalom jer nisam glasao za DS... doduše nisam glasao ni za jednu opciju, ne izlazim na izbore od 5. oktobra. To je po sistemu - ako nisi uz mene, protiv mene si? Prazno i bezidejno.

Opet lažeš i izvrćeš? cccc:sad2:

Ne možeš samo tako preći u pravoslavlje, ono se prvo mora osetiti, mora se živeti drugačije nego što si navikao, mora se poštovati i prijatelj i neprijatelj, mora se izbaciti mržnja kao osećanje , ne možeš vređati domaćina i otići u crkvu da tražiš oprost greha, pa to ponoviti i tako u beskraj.

Znači da na ovom forumu nema pravoslavaca.:sad2:

Нећете добити киту од Американаца већ демократију и слободу, два највећа достигнућа човечанства због којих вреди живети живот. И ми смо некад били сиромашни робови и топовско месо, а сада живимо у јакој и уређеној Европској држави која крупним корацима хрли напред.
Исто то желим и народу Либије и подржавам демократске напоре НАТО авијације и Либијских побуњеника.

Ha,ha...ma ti se zahebavaš.
Svaka čat na ironiji i sarkazmu.

Niko na ovom forumu ne vređa više od srBskih patriota i desničara.

Pljuju i vređaju sve od Srba neistomišljenika, do Japanaca i Eskima.

Niko bre ne valja osim njih lepih, pametnih i savršenih.:lol:

Jako bih voleo da ti živiš u državi koju će ovi borci za slobodu iz Bengazija da uspostave kada maknu Gadafija.
I da uživaš u njenoj demokratičnosti.

Libija je jedna zemlja koja tezi da bude slobodna i demokraticna tako da podrzavam oslobodilacku borbu Libijskog naroda koji zeli da svrgne diktaturu i mislim da ce u tome uspjeti jer sigurno ce Libija bolje zivjeti zato sto ce imati puno para i slobode i narod ce hrliti ka Dzamijama da se moli Allahu.To ce buiti jedna ljepota jer ce odzvanjati Ezani sa munara i Libijci ce pjevati pjesme na lauti.Sve ce biti lijepo i jedva cekam kad ce se Libija osloboditi Gadhafija koji je veliki zlocinac i diktator.I Amerika je rekla da ne zeli vidjeti an trnou Gadhafija jer on je zavrsio svoje i cestitam Americi na velikoj pomoci i mislim da bi buduca Libija trebala dati na poklon nekoliko rezrvi nafti besplatno Americi za pomoc koju su oni ucinili.

То се све исправило и сада у САД Афроамериканци имају сва могућа права, чак је и председник њихов човек, а има их и међу брокерима, спортистима, адвокатима, звездама шоу бизниса.

Када ће у Србији Ром бити председник? Волео бих да сване тај дан. Али он је далеко, данас у Србији фашисти млинчују и убијају Роме по улицама, деца их вређају у школама, омладинци им цртају кукасте крстове по кућама. Мислим да би држава требало да обрати пажњу на тај проблем и осуди на дугогодишње робије све оне који шире фашизам.

Libija je jedna zemlja koja tezi da bude slobodna i demokraticna tako da podrzavam oslobodilacku borbu Libijskog naroda koji zeli da svrgne diktaturu i mislim da ce u tome uspjeti jer sigurno ce Libija bolje zivjeti zato sto ce imati puno para i slobode i narod ce hrliti ka Dzamijama da se moli Allahu.To ce buiti jedna ljepota jer ce odzvanjati Ezani sa munara i Libijci ce pjevati pjesme na lauti.Sve ce biti lijepo i jedva cekam kad ce se Libija osloboditi Gadhafija koji je veliki zlocinac i diktator.I Amerika je rekla da ne zeli vidjeti an trnou Gadhafija jer on je zavrsio svoje i cestitam Americi na velikoj pomoci i mislim da bi buduca Libija trebala dati na poklon nekoliko rezrvi nafti besplatno Americi za pomoc koju su oni ucinili.

... uzece oni sami sve sto im treba ne brini

Браво Минго, немам шта да додам, у потпуности се слажем са твојим речима. Ти као муслиман и сам знаш шта је најбоље за свој народ и ниси као ови наши клерофашисти који подржавају Гадафија који им је донео бомбе и који убија сопствени народ.
Драго ми је да неки представник Бошњачке ѕаједнице учествује у овим дискусијама и знај да имаш моју пуну подршку, као и поршку свих нас којима је Европска Србија на срцу и који желимо да раскинемо са мрачном прошлошћу.

Tačno.

Za vreme Jugoslavije je zaista tako bilo.

Samo što nije "vladala demokratija" nego socijalistička samoupravna diktatura.

Ali smo mi nazadovali od Titove "prosvećene diktature" do Srednjeg veka u kome se
sada nalazimo.

Nikada u Srbiji nije bilo ovoliko fašizma, šovinizma i mržnje, kao što je to slučaj
danas.

evo sta je nekada davno rekao jedan marsal

„Kada uđu strane trupe u jednu zemlju teško ih je poslije istjerati van! Lakše je bilo svetom Petru da istjera nevjernika iz raja koji se tamo bio uvukao. Ovdje nije dovoljan samo doboš kao što je bio svetom Petru” -Maršal TITO na konferenciji Nesvrstanih zemalja u Havani 1979.

198948_10150170771748834_36436743833_8181639_3919555_n.jpg

Браво Минго, немам шта да додам, у потпуности се слажем са твојим речима. Ти као муслиман и сам знаш шта је најбоље за свој народ и ниси као ови наши клерофашисти који подржавају Гадафија који им је донео бомбе и који убија сопствени народ.
Драго ми је да неки представник Бошњачке ѕаједнице учествује у овим дискусијама и знај да имаш моју пуну подршку, као и поршку свих нас којима је Европска Србија на срцу и који желимо да раскинемо са мрачном прошлошћу.

Izvini, jel tebi dobro???
Nazivas one koji podrzavaju naseg prijatelja Gadafija klerofasistima??? Znas li ti ko su i sta su uopste klerofasisti???
Libijski narod ubijaju NATO ubice, a ne Gadafi-imaj to na umu pre nego sto nastavis sa zadatkom sirenja "demokratije".

То се све исправило и сада у САД Афроамериканци имају сва могућа права, чак је и председник њихов човек, а има их и међу брокерима, спортистима, адвокатима, звездама шоу бизниса.

Када ће у Србији Ром бити председник? Волео бих да сване тај дан. Али он је далеко, данас у Србији фашисти млинчују и убијају Роме по улицама, деца их вређају у школама, омладинци им цртају кукасте крстове по кућама. Мислим да би држава требало да обрати пажњу на тај проблем и осуди на дугогодишње робије све оне који шире фашизам.

...pa imamo i mi i na estradi i u politici i u biznisu cigana vise nego oni ali ovi nasi se prave da nisu cigani.... e da imamo i skinhede kao i ameri :D

Izvini, jel tebi dobro???
Nazivas one koji podrzavaju naseg prijatelja Gadafija klerofasistima??? Znas li ti ko su i sta su uopste klerofasisti???
Libijski narod ubijaju NATO ubice, a ne Gadafi -imaj to na umu pre nego sto nastavis sa zadatkom sirenja "demokratije".

A pa nećemo lupetati bezveze. Ubijao je Gadafi opoicionare u Libiji.

Ali možda on ima prava da ubija, jer je Libija njegovo privatno vlasništvo?:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back