RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milosevic je radio sve po americkim nalozima.

Jelcin je isto bio americki covek.

Znao je on dobro dokle moze da ide i svakom momentu od kako je poceo rat za razbijanje Jugoslavije gde je on bio glavni Americki igrac.

Uh ovo kad mi kaze on je bio americki covek i slicne izjave,...to je tako nizak nivo, bez cinjenica, dokaza, pozovite se ljudi na neke relevantne izvore, textove, knjige, izjave zvanicnika

tako je. bas sam juce gledao to .

Isto ko sto ovi "opozicionari" kasape podrzavaoce legalne vlasti u Libiji, svojevremeno su to isto nama Srbima radili "borci za demokratiju" iz OVK

Evo, ovaj sada poredi UČK sa pristalicama DOS-a, dokle ide ta ljubav prema Americi.
DOSovci su bili zavedeni, prevareni ali nisu tada išli i redom i kasapili Slobodanove pristalice.

tako je. bas sam juce gledao to .

Isto ko sto ovi "opozicionari" kasape podrzavaoce legalne vlasti u Libiji, svojevremeno su to isto nama Srbima radili "borci za demokratiju" iz OVK

Ne može se porediti Libija i Kosovo. U Libiji postoji više različitih plemena, ali su svi
oni ipak Libijci. Članovi Nacionalnog Saveta u Bengaziju su jasno istakli, da je
ujedinjena Libija jedina moguća opcija, a šiptarima (koji nikakve veze nemaju sa
srpskim etnicitetom) je jedini cilj bio da otcepe deo Srbije.

Ne može se porediti Libija i Kosovo. U Libiji postoji više različitih plemena, ali su svi
oni ipak Libijci. Članovi Nacionalnog Saveta u Bengaziju su jasno istakli, da je
ujedinjena Libija jedina moguća opcija
, a šiptarima (koji nikakve veze nemaju sa

Isto kao što je Šiptarima jedina moguća opcija nezavisno Kosovo.
I jedni i drugi imaju NATO podršku iz vazduha koju koriste da vrše zločine.

ujedinjena Libija jedina moguća opcija, a šiptarima (koji nikakve veze nemaju sa

i u srbiji su svi bili po drzavljanstvu srbi

razlika izmedju terorista u libiji i terorista u srbiji je ta sto siptari nisu imali snagu da osvoje celu srbiju a ovi se nadaju da imaju uz pomoc NACISTA IZ NATO-a

U vašim očima, pošto vi imate logiku vučjeg čopora, kao što kaže nick jednog od vas... Samo zajedno u velikom čoporu ismejavate nekog ko je u svemu iznad vas...

o cemu ti pricas intelektualni patuljku

pa tebe i ovog bengazija na ovom forumu nije intelektualno isamarao samo onaj ko nije hteo

mene bi bilo sramota da podrzavam nacizam fasizam ubijanje i okupaciju drugih drzava kao sto vas dvojica podrzavate

U vašim očima, pošto vi imate logiku vučjeg čopora, kao što kaže nick jednog od vas... Samo zajedno u velikom čoporu ismejavate nekog ko je u svemu iznad vas...

Meni ne treba čopor.
Sinoć sam potpuno sam ismejao i ponizio hrvatski odred na krstarici.
A pre toga i žuti blok i to tako da se ovaj ovde tribun toliko iznervirao da je popasao ban.
Dominiram.

o cemu ti pricas intelektualni patuljku

pa tebe i ovog bengazija na ovom forumu nije intelektualno isamarao samo onaj ko nije hteo

mene bi bilo sramota da podrzavam nacizam fasizam ubijanje i okupaciju drugih drzava kao sto vas dvojica podrzavate

Ti upravo to podržavaš... Nacistu Slobu, zločinca Gadafija, fašistu Šešelja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back