SRV
Aktivan član
- Poruka
- 1.543
oni su samo pobili svirepo klanjem sve podrzavaoce legalne vlasti Libije
Ubili nekog jadnika, iskasapili ga pa orgijali nad raskomadanim telom.
Mene to jako podseća na UČK borce za slobodu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To je tako samo u glavama praznoglavih sloboljubaca.
Pre bi mogao da ih porediš sa DOS-om.
I jedni i drugi su se borili (bore se) protiv sumanutog diktatora.
To je tako samo u glavama praznoglavih sloboljubaca.
Pre bi mogao da ih porediš sa DOS-om.:
I jedni i drugi su se borili (bore se) protiv sumanutog diktatora.
Kako ti samo ne dosadi da bezočno lažeš?![]()
Ubili nekog jadnika, iskasapili ga pa orgijali nad raskomadanim telom.
Mene to jako podseća na UČK borce za slobodu.
da samo SPS i DS nisu izdali i da se rat nastavio . Trebalo je slusati Seselja i nastaviti sa borbom

Hoćeš da kažeš da su ljudi koji su tada podržavali DOS kasapili pristalice socijalista ?
Ne verujem ti ni reč, daj neki link, bilo kakav dokaz.

Sa vama ne vredi ulaziti u ozbiljnu raspravu.::
Sa vama ne vredi ulaziti u ozbiljnu raspravu.![]()
Milosevic je radio sve po americkim nalozima.
Jelcin je isto bio americki covek.
Znao je on dobro dokle moze da ide i svakom momentu od kako je poceo rat za razbijanje Jugoslavije gde je on bio glavni Americki igrac.
tako je. bas sam juce gledao to .
Isto ko sto ovi "opozicionari" kasape podrzavaoce legalne vlasti u Libiji, svojevremeno su to isto nama Srbima radili "borci za demokratiju" iz OVK
И ти ћеш икоме нешто рећи...Kako ti samo ne dosadi da bezočno lažeš?![]()

tako je. bas sam juce gledao to .
Isto ko sto ovi "opozicionari" kasape podrzavaoce legalne vlasti u Libiji, svojevremeno su to isto nama Srbima radili "borci za demokratiju" iz OVK
Naravno. To su sve devijantne ličnosti... Podržavaju uvek ono što je najgore u ljudskom rodu!

Ne može se porediti Libija i Kosovo. U Libiji postoji više različitih plemena, ali su svi
oni ipak Libijci. Članovi Nacionalnog Saveta u Bengaziju su jasno istakli, da je
ujedinjena Libija jedina moguća opcija, a šiptarima (koji nikakve veze nemaju sa
srpskim etnicitetom) je jedini cilj bio da otcepe deo Srbije.
Ne može se porediti Libija i Kosovo. U Libiji postoji više različitih plemena, ali su svi
oni ipak Libijci. Članovi Nacionalnog Saveta u Bengaziju su jasno istakli, da je
ujedinjena Libija jedina moguća opcija, a šiptarima (koji nikakve veze nemaju sa
srpskim etnicitetom) je jedini cilj bio da otcepe deo Srbije.
Naravno, jer u tom slučaju bivaš ponižen i ismejan.
Isto kao što je Šiptarima jedina moguća opcija nezavisno Kosovo.
I jedni i drugi imaju NATO podršku iz vazduha koju koriste da vrše zločine.
U vašim očima, pošto vi imate logiku vučjeg čopora, kao što kaže nick jednog od vas... Samo zajedno u velikom čoporu ismejavate nekog ko je u svemu iznad vas...
Tako je kolega.![]()
U vašim očima, pošto vi imate logiku vučjeg čopora, kao što kaže nick jednog od vas... Samo zajedno u velikom čoporu ismejavate nekog ko je u svemu iznad vas...
Логично, слонче.U vašim očima, pošto vi imate logiku vučjeg čopora, kao što kaže nick jednog od vas... Samo zajedno u velikom čoporu ismejavate nekog ko je u svemu iznad vas...

o cemu ti pricas intelektualni patuljku
pa tebe i ovog bengazija na ovom forumu nije intelektualno isamarao samo onaj ko nije hteo
mene bi bilo sramota da podrzavam nacizam fasizam ubijanje i okupaciju drugih drzava kao sto vas dvojica podrzavate